Jan.5-re (+/- 1 nap) nem várók? Lányok én írtam ki a lenti "klubot" is, jöhetnek újabb csapattagok is! Hátha most sikerül.
Előző kérdés ez volt:
"Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!"
Hát az túlzás,hogy értek, hozzá, de jól esik a feltételezés is:D:D az itt töltött időszak (kb fél éve járok ide) okított engem is ki:D
egyébként én is most csinálom meg az első teljes görbémet, és ha azt nézem annyira bizonytalan vagyok mindenben, de másoknak olyan könnyű tanácsot adni:D:D
sajnos mivel nem teljes a görbéd én ebből nem tudok mit kivenni. az hogy leesett a hőd, jelentheti azt is, hogy próbálkozik a szervezeted még egy p.é-vel!
remélem kapsz okosabb választ is, és azért bujjatok össze apucival, hátha:D max ikrek lesznek:D:D
mindenkinek jó és kellemes próbálkozást:D:P
E!
Boldog Karácsonyt minden próbálkozónak:D:D
hogy vagytok lányok?
hát én nem értem se magam, se az ovu teszteimet, de leginkább a kettőt együtt:D:D ez az első hónap, hogy tesztelek és hőzök egyfolytában. és nem tudok kiigazodni rajta:D ha van valaki aki tudna megírná véleményét?
itt a görbém. a tegnap esti tesztem úgy negatív, hogy már nagyon hasonlít a t a c-re, de még egy picit mindig erősebb a c. ezért írtam negatívnak.
eddig azt hittem ma lesz, de reggelre felment a hőm, ezért már kellett lennie? hát nem tudom. van aki okosabb nálam?:D:D:P
E
Én nem értem miért áll meg két napig ugyanazon az értéken... egyébként az átlaghőm 35,8-36 szokott lenni.
Ilyen görbém még nem volt.
Sziasztok Mona vagyok, felteszem nektek az előző görbéimet hátha segít valakinek, én 7-re nem várom , ovum csak 23-án volt és 15 napos a lutális fázisom ami pé és a mensi között van. (ezt az elmúlt hónapok jól mutatják)
Volt hogy 13. napon volt ovum , és volt hogy a 16-on.
Megnéztem, az a baj, hogy én nem tudom értékelni, mert nem értem mikor jó és mikor nem jó a hő változása... stb.
De dukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!