Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a héten nem várja?

Van aki a héten nem várja?

Figyelt kérdés

Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.

Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!

Tegnap teszteltem egy negát :(

[link]

bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)

Kinél hasonló a hét?? :)

2013. aug. 27. 09:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 anonim válasza:
Sziasztok! A jósteszttel bénázós vagyok, és tegnap megjött sajnos két nappal előbb, mint szokott. :(
2013. szept. 1. 09:01
 52/138 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Mi 2,5 éve próbálkozunk.

Mára nemvártam, de sajnos megjött. Ami öröm, hogy hajszál pontos, és úgy érzem, hogy közel a cél! Lehet nem a következő hónap, vagy még nem is aztuán, de előbb-utóbb sikerülni fog!

2013. szept. 1. 14:17
 53/138 anonim ***** válasza:

Én tegnapra nem vártam, de nem is jött még meg, remélem nem is fog. Szívem szerint már most tesztelnék egyet, de még visszafogom magam.

Van még valaki aki nem várja?

2013. szept. 2. 08:52
 54/138 anonim ***** válasza:

Na, nekem is megjött (mi szeretnénk a harmadikat), péntek délután. Viszont én is úgy vagyok, hogy ez már kvázi "szabályosan" érkezett, azaz bízom benne hogy 1-2 hónap és összejön.

Drukk a többieknek.

2013. szept. 2. 12:09
 55/138 A kérdező kommentje:
csajok, amelyikünknek megjött..hajrá szeptember! :) nekem most lett vége..vasárnaptól lehet akciózni! Remélem irogattok ide hogy kivel mi újság,mit hoz egy újjabb hónap!!
2013. szept. 2. 13:12
 56/138 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött ma:( Majd a jövő hónapban:D
2013. szept. 3. 16:16
 57/138 anonim ***** válasza:

Nekem anno bevált a jósteszt. Ami fontos, hogy reggeli elsőből kell csinálni, és ha több napon át erősödik és pozitív, akkor jelenthet babát. De ez nem egy 100%-os módszer természetesen, viszont el lehet vele bíbelődni az idegtépő várakozás során...:)

[link]

2013. szept. 7. 16:15
 58/138 A kérdező kommentje:
Csajok ! Ha még olvassátok!! Kinél mi a helyzet?? Én készülök a jövőhétre :) Remélem ez a hónap mindenkinek boldogabb lesz ! Én nagyon bizakodok ! 12.ére irja a kalkulátor az ovut..vasárnaptól ovutesztezek és "akciózunk" sok sikert MINDENKINEK!!
2013. szept. 7. 17:47
 59/138 anonim ***** válasza:
Én is olvasom:) Hajrá szeptemberre:D
2013. szept. 9. 08:24
 60/138 A kérdező kommentje:
nekem szerda ovu...mától hajrá ;)
2013. szept. 9. 12:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!