Van aki a héten nem várja?
Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.
Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!
Tegnap teszteltem egy negát :(
bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)
Kinél hasonló a hét?? :)
Én is most valamikorra nem várom, múlt szombat óta, de egyelőre nem merek tesztelni, mert még sokat szoptatok, így elég összevissza a ciklusom. Eddig kétszer jött meg, remélem harmadszorra már nem fog. :) 17 hónapos a kislányom, a fiam meg 3 éves múlt, jó lenne ha a harmadik is jönne mihamarabb. :)
Mi az a jósteszt?
:( Remélem a jövő hónapban már gyönyörű két csíkosat tesztelsz.
Nekem vasárnap környékére nem kéne megjönnie, de egyelőre semmi tünetem nincs. Sem arra, hogy megjön sem arra, hogy nem, úgyhogy én nagyon bízakodok. Márha eszembe jut. Szerencsére épp elhalmoztak munkával, így nem gondolok folyton arra, hogy na mi a helyzet
Én péntek-vasárnap környékére nem várom. Talán az első válaszoló is én voltam.
De ma sajnos elkezdett görcsölgetni a hasam+ a mellem, ami eddig úgy fájt, feszült, hogy nem tudtam melltartót hordani, kezd ez is elmúlni... ami a progi leesésének a jele sajnos.
Persze az lett volna a meglepő, ha sikerül 2,5 év után....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!