Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a héten nem várja?

Van aki a héten nem várja?

Figyelt kérdés

Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.

Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!

Tegnap teszteltem egy negát :(

[link]

bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)

Kinél hasonló a hét?? :)

2013. aug. 27. 09:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/138 anonim ***** válasza:

Én holnapra nem várom, erősödik a jósteszt, x epilen vmi igen halvány csík...de görcsölgetek.nemtom...

[link]

[link]

(rákattintva nagyít)

2013. aug. 27. 20:31
 22/138 A kérdező kommentje:
szépek a jóstesztek! :) tewsztelj holnap xepillel ! :) sztem már erősebb lesz :D
2013. aug. 27. 20:48
 23/138 anonim ***** válasza:
Szepen alakulnak a jos tesztjeid:) irj majd:) sok sikert:)
2013. aug. 27. 20:56
 24/138 anonim ***** válasza:

Én is most valamikorra nem várom, múlt szombat óta, de egyelőre nem merek tesztelni, mert még sokat szoptatok, így elég összevissza a ciklusom. Eddig kétszer jött meg, remélem harmadszorra már nem fog. :) 17 hónapos a kislányom, a fiam meg 3 éves múlt, jó lenne ha a harmadik is jönne mihamarabb. :)

Mi az a jósteszt?

2013. aug. 27. 22:14
 25/138 A kérdező kommentje:
Ovu tesztek a jóstesztek, azt hiszem..én nem használom..mert sose mutat pozitivat :) :) :) nekem
2013. aug. 27. 23:33
 26/138 anonim ***** válasza:
Mára megjött :/
2013. aug. 28. 07:38
 27/138 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Sajnálom!! :-( te csináltad a jósteszteket?
2013. aug. 28. 07:45
 28/138 anonim ***** válasza:

:( Remélem a jövő hónapban már gyönyörű két csíkosat tesztelsz.

Nekem vasárnap környékére nem kéne megjönnie, de egyelőre semmi tünetem nincs. Sem arra, hogy megjön sem arra, hogy nem, úgyhogy én nagyon bízakodok. Márha eszembe jut. Szerencsére épp elhalmoztak munkával, így nem gondolok folyton arra, hogy na mi a helyzet

2013. aug. 28. 08:10
 29/138 anonim ***** válasza:

Én péntek-vasárnap környékére nem várom. Talán az első válaszoló is én voltam.

De ma sajnos elkezdett görcsölgetni a hasam+ a mellem, ami eddig úgy fájt, feszült, hogy nem tudtam melltartót hordani, kezd ez is elmúlni... ami a progi leesésének a jele sajnos.

Persze az lett volna a meglepő, ha sikerül 2,5 év után....

2013. aug. 28. 08:50
 30/138 anonim ***** válasza:
Kitartas utolso! Sikerulnie kell!! Neked pedig sajnalom hogy megjott! Jovo honapban hatha sikerul:)
2013. aug. 28. 15:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!