Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a héten nem várja?

Van aki a héten nem várja?

Figyelt kérdés

Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.

Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!

Tegnap teszteltem egy negát :(

[link]

bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)

Kinél hasonló a hét?? :)

2013. aug. 27. 09:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/138 anonim ***** válasza:
A jóstesztelés az nem 1 db teszt,hanem folyamatosan több napon át kell nézni a mensi előtt.Alapvetően bizonyos mennyiségű LH mindig van a szervezetedben, az mutatnia kell.Az hogy halvány,az lehet az LH szint is. Ha folyamatosan erősödik akkor LEHET baba de nézd meg korábban az én csíkjaim,és menstruálok ezerrel.Nem hiszek benne már.Szerintem a hcg teszt is mutatná,de drukkolok!
2013. aug. 29. 11:17
 42/138 A kérdező kommentje:
én is hagyom..nem nézegetem azzal :) Holnap csinálok hcg tesztet..egyenlőre még semmi, de olyan fura érzésem van..hasam alja..full izomláz érzés...
2013. aug. 29. 12:19
 43/138 A kérdező kommentje:
Hát csajok !! NEkem megjött épp!! :( Kicsit elszomorodtam, de előre nézek!! NEm akarok minden menzikor kiakadni!! Új hónap kezdődik..csak előre!
2013. aug. 29. 15:01
 44/138 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj, jövő hónapra tied a pálya!

Kik vannak akik nem várják még a hétre? Én vasárnapra nem várom (Dóri) talán így egyszerűbb beazonosítani:)

2013. aug. 29. 15:09
 45/138 A kérdező kommentje:
á most igyexem nem szomorkodni, mert egy idő után megkattanék :D neked sok sikert !! ird majd meg !! várom, hogy mizu lett nálad! :)
2013. aug. 29. 15:50
 46/138 anonim válasza:
Én ismét a jósteszttel bénázós vagyok :) még nem jött meg szerencsére, a hét végére, jövőhét elejére nem várom.
2013. aug. 30. 19:54
 47/138 anonim ***** válasza:

Még én is itt vagyok, egyeske :)

Nem jött még meg, bár én vasárnapra várom. Vagyis inkább nem várom, dehát....

2013. aug. 30. 22:13
 48/138 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem hétfőn kellett volna, de nem jött! Még negatívakat tesztelek:( nem tudom mi lehet :(
2013. aug. 31. 08:42
 49/138 anonim ***** válasza:

Az nem jó... :(

Én ma valamiért elkezdtem attól parázni, hogy mi van ha nem jön meg, mert cisztám van???

2013. aug. 31. 09:38
 50/138 anonim ***** válasza:

Ne parázzatok!

Ha nincs két csík és nem jön meg inkább orvos.

Én nagyon remélem, hogy nem jön meg. Úgy szeretném. Egyelőre nem érzem, hogy megjönne, remélem azért, mert nem is fog. Viszont a tesztel próbálok egy hetet várni. Nem tudom ki fogom e bírni. Elvileg rengeteg munkám lesz a jövőhéten mai jó, viszont a munkahelyem épületében van egy DM, ami meg csábít a tesztelésre...

2013. aug. 31. 12:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!