Van aki a heten varja a peteerest?
Figyelt kérdés
vasarnapra szamoltam a peteerest ugy hogy szerdan penteken meg vasarnap leszek egyutt a ferjemmel,szerintetek ez igy jo lessz?2011. márc. 22. 13:13
1/4 anonim válasza:
Én két hét múlva várom!
Egyébként jó lesz így, sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 11-én volt meg,rendszeresen 25 naposak a ciklusaim. Így minden kalkulátor azt mutatta,hogy ma van peteérésem. Voltunk együtt 17,20,21-én. Ma is leszünk,meg még egy pár napig. Én azt olvastam,hogy amelyik nap van pé,előtte két napig,aznap és utána két napig a legnagyobb az esély.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is így a jó, de már annyi mindent olvasni..
Nekem 14-én jött meg, viszont csak 2-3 napig tartott. 25-re péntekre számoltam a PÉ-t, ma már ovuteszteltem egy halványat. Akkor mi mikor legyünk együtt? Van ahol azt olvasom 2 naponta, van ahol meg azt tanácsolják, minél sűrűbben, nehogy lemaradjunk valamiről...
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem a program 24re írja, de már most vannak fájdalmaim, úgyhogy én most hajrázok! A múlt hónapban kipróbáltuk a "két naponta akciót" - nem jött be. Ebben a hónapban két nap 18as, aztán egy nap pihi...hátha így most összejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!