Van aki a héten nem várja?
Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.
Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!
Tegnap teszteltem egy negát :(
bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)
Kinél hasonló a hét?? :)
Nekünk ez az első hónap, hogy próbálkozunk. Tudom óriási mázli kell hozzá, hogy azonnal összejöjjön. De miért ne lehetnénk mi a mázlisták?
Amúgy vasárnapra nem várom.
Nekem az előző terhességet 10 nap késés után mutatta ki, és az a terhesség 1 hónapba jött össze! Az hogy sajnos nem jól alakúlt..nem én tehettem :(
Milyen tesztel teszteltél? Én vaterással..de azt hiszem veszek x-epilt..
X-epillel :) köszi csajok, akkor még reménykedhetek tovább :)
nekem ez az első próbálkozós hónapom :)
Szerintem amíg nem jön meg, van remény! :) utáűna meg kezdődik előröl..én így fogom fel :)
Amivel én teszteltem 25 ös erősségű..tényleg túl korai volt..főleg ilyen érzékenységűvel.. Remélem péntekig nem jön meg, és aznap reggel azért ellövök egyet :)
Én is csináltam vaterás tesztet, de nem sokat.
Alapvetően sem szeretem a mártogatós tesztet. És már egy ideje nem is tesztelgetek, konkrétan 1,5 éve nem teszteltem, de ha vettem, akkor is inkább kicsit kifizettem többet, és rápisilőset vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!