Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki nem várja ezen a héten?

Van aki nem várja ezen a héten?

Figyelt kérdés
Éreztek esetleg valamit? Hanyadik terhességetek lenne? Tesztet mikor csináltok?
2013. aug. 12. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Én tegnapra nem vártam, de jól elbizonytalanodtam. Eddig annyira reméltem és bíztam a sikerben, de egyre jobban törnek rám a rossz megérzések :) Tudom, tudom! Butaság!

Elég kiszámíthatatlanok a ciklusaim (28-32 naposak), most tartok a 29. ciklusnapon, úgyhogy igazából még bármi lehet. A legeslegvégső határidő az augusztus 15. Ha addig nem jön meg, 16-án, azaz pénteken reggel tesztelek. Bár akkor már a 20. dpo-n leszek, tehát igazából már bármikor tesztelhetnék, de betoji vagyok :)

Második baba lenne, az elsőt elveszítettük elég korán, a 8. hétben :( :(

És Te kedves Kérdező? Hogy állsz? :)

2013. aug. 12. 14:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnálom az első babátokat :(

Nekünk már vagy egy 22 hónapos kislányunk.

Nekem 28-29naposak a ciklusaim, így szerda-csütörtökre nem várom. Pár napja szurkál a hasam, ma pedig olyan "meg akar jönni" módon fájdogál a hasam.

A kislányommal semmiféle tünetem nem volt, vagyis hát nem igazán vettem észere, hogy lettek volna(pont akkor voltunk az építkezés közepén, tehát nem volt "időm" figyelni a tünetekre). Akkor a 31-dik napon csináltam tesztet és legnagyobb örömünkre pozitív lett!

Én már annyira várom a második pozi tesztet, hogy már majdnem vettem ma is egyet, de inkább nem, mert akkor tuti, hogy megcsinálnám. Szerintem én is pénteken, max. szombaton tesztelek!

Drukkolok neked is!

2013. aug. 12. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Mi 2éve próbálkozunk,eddig sikertelenül :( Max szerdára nemvarom.De nem nagyon bízok,egész nap majd nem megjön érzés,melleim meg majd le szakadnak.Ha megjön nemtudom mit fogok csinálni.Legszivessebben tesztelnek de tudom hogy úgysem baba
2013. aug. 12. 15:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hogy vagytok lányok?

Én tegnap du. nem bírtam és csináltam egy tesztet, ami negatív lett :(

Ma reggelre meg is jött, vagyis hát alig valamim volt ma...

2013. aug. 14. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nekem még nem jött meg, de még nem teszteltem. Péntek reggelre tervezem.

Sajnálom, hogy megjött, de fel a fejjel és csak tovább előre!!!!

2013. aug. 14. 22:02
 6/9 A kérdező kommentje:
szoritok neked! majd írd meg az eredményt :)
2013. aug. 14. 22:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia! Megcsináltad a tesztet pénteken reggel? remélem pozitív lett :)
2013. aug. 17. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Pozitiv :-) :-) De kerlek, ne gratulaljatok (kicsit ovatos vagyok a veteles ota). Majd az elso dokilatogatas utan meselek :-)

Mindenkinek szep napot es hajra!!! :-)

2013. aug. 18. 06:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Jajjjj de jóóó!!!!!! okés akkor majd írj a dokilátogatás után! Nagyon vigyázz magatokra és minden jót nektek.
2013. aug. 18. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!