Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a héten? Én...

Ki nem várja a héten? Én 9-10-re nem várom. Tesztelt már valaki? Tünetek?

Figyelt kérdés
Én 1,5 hónapja szedek PreMens-t és most iszom először reggel-este a palástfű teát. 1 hete sűrűbben járok pisilni, pláne éjjel, ami tuti nem felfázás, mert sajnos nagyon jól tudom milyen az, de ez nem olyan. A cicim mensi előtt mindig fáj, de most inkább a bimbóim fájnak... Ja és sokat eszek :) Szerintetek?
2013. jan. 7. 11:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

13-15 nem várom, melleim eléggé fájnak, de nem szokott is, és "zabálok":D de ezt se sorolom különösebb tünetek közé:)

én a késszúrást, meg barnázást vártam:D

nagyon korán teszteltem már, az totál negatív volt

2013. jan. 7. 11:39
 2/17 A kérdező kommentje:
nekem már kb. 2-3 nap szúr a méhem, nem erősen, de szúr. ez mitől lehet?
2013. jan. 7. 11:52
 3/17 anonim ***** válasza:
első vagyok, én valamelyik nap arra keltem, hogy durván bele nyilallt, de szerintem a mens. miatt is lehet, nem reménykedek nagyon egyelőre:)
2013. jan. 7. 11:56
 4/17 anonim ***** válasza:
9-10re nem várom. Teszteltem, negatív :( Nekem a melleim fájank 1,5 hete. De átgondolva elég korai lenne amiatt a mellfájdalom, szóval megtréfált megint. :(
2013. jan. 7. 12:57
 5/17 anonim ***** válasza:

10-re nem várom, nincs semmilyen tünetem, csak szép görbém

[link]

2013. jan. 7. 14:31
 6/17 A kérdező kommentje:
Miért ilyen későn húzta be az ovut Utolsó? Inkább 24-25-én volt nem? Szerintetek nekem mitől volt a ciklus 8. napján véres nyálkám? Akkor még nem lehetett peteérés ugye?
2013. jan. 7. 14:36
 7/17 anonim ***** válasza:

Mára nem vártam. Szombaton teszteltem pozitívat:)

Tüneteim: enyhe mellfájdalom, puffadt has, erősebb folyás.

Szorítok mindenkinek!!!

2013. jan. 7. 15:03
 8/17 anonim ***** válasza:

Valószínű azért húzta be késő, mert nem volt egyértelmű magasra emelkedés, de tuti hogy akkor volt ovum, mikor 25-26-án, még ovus vérzésem is volt:)

Attól függ hány naposak a ciklusaid, nem valószínű hogy a 8. napon lehetett, az nagyon korán van.

2013. jan. 7. 15:22
 9/17 A kérdező kommentje:
29-30 naposak a ciklusaim. kétszer használtam ovutesztet, egy a 14. egyszer a 17. ciklusnapon volt pozi a teszt. de a premens szedésével a 14. napra volt
2013. jan. 7. 15:28
 10/17 A kérdező kommentje:
7.-nek gratulálok :) milyen tesztel teszteltél? hányadik dpo-n?
2013. jan. 7. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!