Van aki a héten nem várja?
Figyelt kérdés
Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.
Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!
Tegnap teszteltem egy negát :(
bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)
Kinél hasonló a hét?? :)
2013. aug. 27. 09:51
131/138 anonim válasza:
3.-kal próbálkozós. Megint megtréfált a ciklusom, ma hajnalban, a 37. napon elöntött. :( Mondjuk azt nem tudom, egyáltalán van-e ovulációm vagy ilyesmi, elég sokat szoptatok még, azt is el tudom képzelni hogy még nem is indult be úgy rendesen a rendszerem...
132/138 anonim válasza:
34. napon még semmi hír, pedig eddig rendszeres volt a 30. napon jött meg. Szombat hajnaéi tesztem nagyon halvány pozitív (most már úgy gondolom, hogy ott se volt ott a második csík), tegnap hajnali teszt totál negatív, ma reggeli totál negatív.
133/138 anonim válasza:
134/138 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szép!!! GRatulálok! Terhességi teszt ugye?? DE jó neked!!!
2013. nov. 8. 11:31
135/138 anonim válasza:
Hova tűntetek? Nekem (3.-kal próbálkozós) sajna az előbb megjött, de reményre ad okot, hogy végre szabályosan, azaz 28. napra.
136/138 anonim válasza:
Nálunk sok izgalom után csütörtökön volt már szívverés, és a barnázást okozó haematoma eltűnt. 6+6 vagyok ma :) (sok jóstesztes) drukkolok nektek!!
137/138 anonim válasza:
jaj de jó neked! :) Na, előbb-utóbb talán mindannyian örülhetünk a saját két csíkunknak is.
138/138 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Tegnap este teszteltem egy pozitívat.
Nektek többieknek is hasonló örömöt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!