Van aki a héten nem várja?
Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.
Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!
Tegnap teszteltem egy negát :(
bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)
Kinél hasonló a hét?? :)
Csajok akkor hajrá október! Ki hogy áll? Remélem lesz kedvetek ezt a hónapot is együtt csinálni! :) NEkem nemrég múlt el, tegnap voltunk először együtt..ugye ez még nem számit ! :) A ciklus.hu azt irja már most vasárnaptól van némi esély..amugy 12.ére irja az ovum! Én nekiállok már pár nappal előtte ovu tesztezni, most rendeltem egy jó adaggal!
És okt 25 re nem várom majd !! Kitartást mindenkinek!! :) Szilvi
Nekem még megvan, tegnapelőtt jött meg. Én itt leszek októberben is a tervek szerint, úgyhogy hajrá nekünk!
Dóri
Mivel mi már régen is hosszabb ideig próbálkoztunk, bár én akkor nem vettem annyira komolyan, szerintem a férjem sem, úgyhogy nagyon nem is bántuk, hogy így alakult. Ezért elküldött a doktor bácsink kivizsgálásra. Mi novemberben megyünk a SOTE-ra. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz majd ott.
Nagyon hajrá nektek!
Mi újság?
Nekem/nekünk elvileg ez az elmúlt hétvége volt a ciklus közepe, hát kiderül november elején, hogy sikerrel jártunk-e. Mindenesetre átlag kétnaponta együtt vagyunk.
3.-kal próbálkozós voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!