Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a héten nem várja?

Van aki a héten nem várja?

Figyelt kérdés

Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.

Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!

Tegnap teszteltem egy negát :(

[link]

bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)

Kinél hasonló a hét?? :)

2013. aug. 27. 09:51
 101/138 anonim ***** válasza:
Nekem még van remény:) Jövőhét közepére nem várom. Írok mindenképp. Hajrá neked az októberre
2013. szept. 28. 14:02
 102/138 anonim ***** válasza:
Hááát nekem is hajrá október
2013. okt. 3. 08:29
 103/138 anonim ***** válasza:
:( csak csak összejön..
2013. okt. 3. 13:03
 104/138 anonim ***** válasza:
Harmadikkal próbálkozó vagyok. Nekünk is ugrott a szeptember. :(
2013. okt. 4. 00:06
 105/138 A kérdező kommentje:

Csajok akkor hajrá október! Ki hogy áll? Remélem lesz kedvetek ezt a hónapot is együtt csinálni! :) NEkem nemrég múlt el, tegnap voltunk először együtt..ugye ez még nem számit ! :) A ciklus.hu azt irja már most vasárnaptól van némi esély..amugy 12.ére irja az ovum! Én nekiállok már pár nappal előtte ovu tesztezni, most rendeltem egy jó adaggal!

És okt 25 re nem várom majd !! Kitartást mindenkinek!! :) Szilvi

2013. okt. 4. 11:15
 106/138 anonim ***** válasza:

Nekem még megvan, tegnapelőtt jött meg. Én itt leszek októberben is a tervek szerint, úgyhogy hajrá nekünk!

Dóri

2013. okt. 4. 11:17
 107/138 anonim ***** válasza:
Én jövő keddre nem várom,pé-t kihasználtuk,azonban tegnap óta PMS szerű dolgok,szerintem sikertelen - sok jóstesztes
2013. okt. 8. 19:19
 108/138 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál, 14mmes domináns tüsző bal oldalt..ahol nincs vezetőm..de azt mondta a doki ettől még összejöhet, próbálkozzunk ! sajnos lebetegedtem..de ma és péntek igyexünk együtt lenni! :)
2013. okt. 9. 14:30
 109/138 anonim ***** válasza:

Mivel mi már régen is hosszabb ideig próbálkoztunk, bár én akkor nem vettem annyira komolyan, szerintem a férjem sem, úgyhogy nagyon nem is bántuk, hogy így alakult. Ezért elküldött a doktor bácsink kivizsgálásra. Mi novemberben megyünk a SOTE-ra. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz majd ott.

Nagyon hajrá nektek!

2013. okt. 9. 15:45
 110/138 anonim ***** válasza:

Mi újság?

Nekem/nekünk elvileg ez az elmúlt hétvége volt a ciklus közepe, hát kiderül november elején, hogy sikerrel jártunk-e. Mindenesetre átlag kétnaponta együtt vagyunk.

3.-kal próbálkozós voltam.

2013. okt. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!