Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a héten nem várja?

Van aki a héten nem várja?

Figyelt kérdés

Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.

Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!

Tegnap teszteltem egy negát :(

[link]

bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)

Kinél hasonló a hét?? :)

2013. aug. 27. 09:51
 111/138 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem ez a hónap bizti kuka :(

25.ére nem várom..de sajnos nem nagyon tudtunk együtt lenni mikor kellett volna..majd köv hónap! nálatok mizu?

2013. okt. 18. 22:52
 112/138 anonim ***** válasza:
Én hónap legvégére novemebr elejére nem várom, majd meglátjuk:) Ha pedig esetleg most sem sikerült, akkor novemberben megyünk az orvoshoz:)
2013. okt. 21. 08:35
 113/138 A kérdező kommentje:
én 25.ére...de a doki most se akart semmire küldeni,így 5.én megnézetem megint a tüszőket!
2013. okt. 21. 10:27
 114/138 A kérdező kommentje:

Csajok! Itt vagytok még? Ki hogy áll? Én ma igy:

[link]

péntekre nem várom..

2013. okt. 22. 08:30
 115/138 anonim ***** válasza:
Én vagyok, és jövőhét végére nem várom.
2013. okt. 22. 08:47
 116/138 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! akkor kb ovu előtt után vagy? Drukkolok ! :)
2013. okt. 22. 11:15
 117/138 anonim ***** válasza:

Nem tudom mikor van pontosan ovum, nem néztem szándékosan, mert nem akartam, hogy akkor mindenáron együtt "kelljen" lenni. Múlt hónapban aznap férjem fáradt volt, én erőltettem és nem volt jó egyikünknek sem. Úgyhogy nem mérem a hőmet és nem csinálok ovutesztet sem.

Október 2.-án jött meg utoljára, 30 naposak a ciklusaim. Átlátszó tojásfeérje szerű nyákom már több mint egy hete van, azt hiszem 10. napja. Múlt hét közepén pedig több nap is görcsölt a hasam. Az gyakran van peteéréskor.

Jövő csütörtök-péntek kiderül.

2013. okt. 23. 19:24
 118/138 anonim ***** válasza:

3.-kal próbálkozós.

Nekem kedd óta megváltozott a folyásom, kicsit sárgás lett, nem tudom, ez mit jelent. Elvileg most hétvégén vagyok a 28. napon, bár ez nálam azért nem jelent semmit, mert lehet hogy megint 5 hétre jön majd meg. Reménykedem. Tesztelni nem fogok jövő hét végéig.

2013. okt. 24. 20:58
 119/138 anonim ***** válasza:
Na? ki, hogy van?
2013. okt. 25. 09:11
 120/138 A kérdező kommentje:
én sajna várom a menzit..leesett a hőm :( még nem jött meg de szerintem holnap már tuti :( új hónap új remény! Többiek?
2013. okt. 25. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!