Van aki a héten nem várja?
Figyelt kérdés
Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.
Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!
Tegnap teszteltem egy negát :(
bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)
Kinél hasonló a hét?? :)
2013. aug. 27. 09:51
81/138 anonim válasza:
Nekem megjött (sok jóstesztes)
83/138 anonim válasza:
Jaj amúgy még annyit, hogy azt olvastam, hogy a legtöbb baba októberben fogan. Hajrá már csak 7 nap októberig
84/138 A kérdező kommentje:
hát csajok nem tudom..
de türelmes maradok, és nem adom még fel..de akkor hajrá október is :D
2013. szept. 24. 13:19
86/138 anonim válasza:
NE add még fel!
Drukkolok nagyon!
87/138 A kérdező kommentje:
Köszi ! ;) Csajok ki hogy áll? van még aki mostanába nem várja?
2013. szept. 25. 08:39
88/138 anonim válasza:
én-én:) de nekem majd csak jövőhét lesz nagyon izgulos, mondjuk más miatt is:) Szóval lennék olyan 1,5 héttel idősebb
89/138 A kérdező kommentje:
Drukkolok!! Majd ird meg mindenképp! :)
2013. szept. 25. 08:52
90/138 anonim válasza:
A harmadikos vagyok. Vasárnap-hétfőn brutál puffadás, tompa alhasi fájdalom, farkasétvágy, állandó pisilhetnék... Azóta ezek elmúltak, hát majd meglátjuk. Még egy bő hetem van reménykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!