Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a héten nem várja?

Van aki a héten nem várja?

Figyelt kérdés

Én péntekre "nem várom" :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, tavasszal volt sajnos egy méhen kívülim.

Egyenlőre sok tünetem nincs..csak majdnem megjön érzés..reménykedek!

Tegnap teszteltem egy negát :(

[link]

bár ezek a netes tesztek...mármint a minősége, azt hiszem hétvégére veszek másikat ha szükséges és nem jön meg addig:)

Kinél hasonló a hét?? :)

2013. aug. 27. 09:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 A kérdező kommentje:
Csajok! Akinek még nem jött meg,ki mikor tesztel? Én péntek..ha csinálok ma ovutesztet az mutathat vmit? Ha nega akkor esélytelen a terhesség?
2013. aug. 28. 16:12
 32/138 anonim ***** válasza:

Igen enyém volt a sok szép erősödő jósteszt.Na erről ennyit :) de nem hittem benne igazán mert itt is olvastam,inkább átverős a dolog...sokan hitték h baba aztán csak hormonszint ingadozás...nemtudom.

Nekem van már két szép fiam, a hármasra várunk épp.

Sok sikert mindenkinek!!

2013. aug. 28. 16:26
 33/138 A kérdező kommentje:
ovutesztem full nega..várok :)
2013. aug. 28. 19:54
 34/138 A kérdező kommentje:
bocsi csajok, halvány 2. csíkos lett az ovutesztem...11.dpo-n....
2013. aug. 28. 20:25
 35/138 anonim ***** válasza:
Az összevissza ciklusos vagyok. Ha nem jön meg a hét végéig, akkor jövő héten valamikor veszek tesztet. Remélem, addigra itt mindenki lebegteti majd a // -ot. :)
2013. aug. 28. 21:28
 36/138 A kérdező kommentje:
drukkolok mindenkinek!! :D
2013. aug. 28. 22:27
 37/138 anonim ***** válasza:

Az ovuteszt semmit nem jelent. Nehogy emiatt éld bele magad!

Én - ha valami oknál fogva nem jön meg, amit nehéz elképzelni - akkor kedden tesztelek, úgy döntöttem. Hamarabb nem akarok, pedig már lehet kimutatná, de...

2013. aug. 28. 22:30
 38/138 A kérdező kommentje:
nem élem bele magam :)de kíváncsiságból csináltam..ha már annyi mindenki írta! Mikor terhes voltam tavasszal 10 nap után lett a terhességi tesztem pozitiv...szóval holnap reggel ellövök egyet...de ha negatív még nem keseredek el :)
2013. aug. 29. 07:47
 39/138 anonim ***** válasza:
Nekem vasárnapra nem kéne megjönni, úgy tervezem, hogy jövő szombaton tesztelek. Első próbálkozós hónap és az első babára várunk.
2013. aug. 29. 08:39
 40/138 anonim válasza:

Sziasztok Lányok! Én nagyon nem vagyok jártas a jóstesztelésben, de beleültettétek a bogarat a fülembe, ezért ma reggel rohantam is a DM-be, hogy vegyek ovutesztet, miután a sima teszt negatív lett, bár tudom, hogy túl korán csináltam, de nem bírtam ki. :) Lényeg a lényeg, hogy a 31 napos ciklusom 27-ik napján ez lett a jósteszt:

[link]

Szerintetek lehet baba? :)

2013. aug. 29. 10:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!