Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.
Figyelt kérdés
sziasztok.nekem ma második napja,hogy késik.tesztet nem csinálok,majd kb 10 nap múlva,mert a férjem akkor lesz szabadnapos és tuti,hogy nem bírnám addig magamban tartani ha tesztelnék és pozitív lenne.úgyhogy megvárom a szabadnapját,hogy egész nap együtt fürödhessünk a boldogságban,persze ha addig meg nem jön a mensim."tünet" egyenlőre annyi,hogy megnött a mellem,este mikor leveszem a melltartót akkor fáj.kicsit görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni,de aztán el is múlik,aztán megint előjön.sokszor vagyok kimerűlt és álmos (de ezt másnak is betudhatom).ti hogy álltok ezen a téren?régóta próbálkoztok?van tünetetek?mikor teszteltek?2013. máj. 4. 14:38
81/82 anonim válasza:
Kérdeztem tőle miért tiltakozik ennyire és azt mondta neki olyan körülmények közt hát nem hegyesedne a cerka :-) ez így gáz leírva meg szerintem bennd van a félelem h.vele van a gond és ha nem tud rola nem fáj, így van vele. Csak tudod én sem mutatom neki a gondomat olyan szinten mint itt elmondom neked és ő azt hiheti h.én el vagyok így vagy nem is tudom. Beszélek itt zöldségeket. Érted mire gondolok? Majd írok privátban jó? PUSZI
82/82 A kérdező kommentje:
Írj nyugodtan privátot :-) értem mit akarsz mondani :-) akkor majd privátban én is kifejtem amit írni akarok :D
2013. máj. 28. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!