Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van (nak) itt valaki (k) aki...

Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
sziasztok.nekem ma második napja,hogy késik.tesztet nem csinálok,majd kb 10 nap múlva,mert a férjem akkor lesz szabadnapos és tuti,hogy nem bírnám addig magamban tartani ha tesztelnék és pozitív lenne.úgyhogy megvárom a szabadnapját,hogy egész nap együtt fürödhessünk a boldogságban,persze ha addig meg nem jön a mensim."tünet" egyenlőre annyi,hogy megnött a mellem,este mikor leveszem a melltartót akkor fáj.kicsit görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni,de aztán el is múlik,aztán megint előjön.sokszor vagyok kimerűlt és álmos (de ezt másnak is betudhatom).ti hogy álltok ezen a téren?régóta próbálkoztok?van tünetetek?mikor teszteltek?
2013. máj. 4. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
9 komentelő vagyok :) természetesen megirm mi lesz szurkoljatok ezerrel :))) (jah és ha sikerült akkor ajánlom mindenkinek a b1,b6,b12 vitaminokat egyben Millgamma a neve :)
2013. máj. 5. 14:25
 22/82 anonim ***** válasza:
8-as =Judit így talán jobb lesz ha gondoljátok írjátok meg ti is a neveteket. Keserves egy hét lesz ez még, bár tényleg nem hinném h.sikerült volna mert gyötör a pms. Majd meglátjuk. Soha nem hittem volna h.ez velem is megeshet h.nem jön a baba mindig sajnáltam azokat akikről tudtam h.nem lehet gyerekük erre tessék velem is megesett. Valaminek kell lenni h.eddig nem sikerült. De mi? Engem ez borít ki teljesen. igaz mi 2éve sóvárgunk a babuci után, de amikor megjön én mindig depis leszek. Olyan kilátástalan ez. 9.te mikor tesztelsz? Neked hátha pozitív lesz. Kérdező nagyon aranyos vagy,de belém lelket önteni nehéz néha összeszedem magam,aztán leeresztek megint. Puszi nektek!
2013. máj. 5. 15:55
 23/82 Dezsuka válasza:
Hàt csajok, én most azt hiszem várok egy hetet, és ha addig nem jön meg akkor újra tesztelek! Vhogy csak kibirom :)
2013. máj. 5. 18:15
 24/82 anonim ***** válasza:
Holnap ha már meg csinálom a tesztett,9-es voltam :)
2013. máj. 5. 18:35
 25/82 anonim ***** válasza:
Várjuk az eredményt. ;-) Nagyon izgi. Esetleg van vmi tünet ami babára utal? 8 judit
2013. máj. 5. 18:43
 26/82 anonim ***** válasza:
9es vagyok,van...hányinger minden reggel,néha hányas is :)meg még amit észre vettem olyan pattanásos lettem mint egy kamasz! szédülés is! és rengeteg savanyuság kell :) de még csak enyi :)
2013. máj. 5. 19:24
 27/82 anonim ***** válasza:
Jól bírod akkor h.még nem teszteltél én már nem bírnám. Na akkor neked hátha baba lesz. Holnap írd meg az eredményt. 1.neked meg kitartást. No majd én is beszámolok jövő héten, de bár azt írhatnám Pozitiv. Judit
2013. máj. 5. 19:29
 28/82 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! Nekem már fáj a fejem menzesz előtt sajnos 5-6 nappal már szokott meg a derekam is szinte hasad ketté. Valószínű megint nem sikerült. :-( 9.te teszteltél? Eredmény? 8as judit
2013. máj. 6. 08:02
 29/82 A kérdező kommentje:

jó reggelt lányok :)

jaj,de izgulok értetek! remélem pozitívak lesznek azok a tesztek:ujjak keresztben :)

na de egy eltérő téma.a legkisebb hugom ma érettségizik magyarból.olyan gyomoridegem van.remélem sikerűl neki.folyamatosan rágondolok.

Laura

2013. máj. 6. 08:05
 30/82 anonim válasza:
nekem 4 napja kesik es csinaltam egy tesztet de egyik csik halvanyan jott ki mit jelenthet talan terhes vagyok?:)
2013. máj. 6. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!