Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.
Na az lehet,hogy a frontot érzi,mert néha már elviselhetetlenűl hisztis a mai nap folyamán... :-(
Már egyre inkább fáj a mellem.Nekem tuti megjön :-(
Szokott késni de nagyon ritkán.Volt,hogy 10 napot késett,de amúgy napra pontosan megjön mindig.
Dehogy vágsz eret!!Ha nem sikerűl,akkor jön a következő hónap és az azutáni meg az azutáni addig,amíg egyszer csak összejön!!
Amúgy egész nap rád gondoltam,mit is írhatnék,hogy ne add fel,mert ugye tudjuk,hogy még beágyazódás sem történhetett még meg.Szóval egy jó tanács jutott az eszembe.Magamból kiindúla,mindig jó forró vízben szeretek fűrdeni,de ilyenkkor inkább zuhanyzok,mert ugye nem ajánlatos a magas hőmérsékletű vízben ücsörögni ilyenkor.Ezt próbáltad már?Hátha segítene egy kicsit.Meg ugye a kisfickók is csak ellustulnak a nagy melegben.
Nagyon örülök,hogy tudok neked támaszt nyújtani és nekem is nagyon jól esik,hogy itt vagy velem :-)
puszi
Szia.Na látod,lehet a tested üzent neked,hogy ne ázz a kádban,hanem inkább zuhanyozz.Sose lehet tudni,remélem igazam lesz :-)
A kis drágaságom estére megjavult.Jaj,olyan rossz tud lenni,de olyan aranyos is egyben.Imádom.
Képzeld,azért írok ilyen későn (éjszaka negyed egykor) mert egy hirtelen ötlettől vezérelve rámjött a gulyás leves ehetnék és este neki kezdtem.Most szaggattam bele a nokedlit,szóval még ezután lesz készen.És még mire kihűűűűl.... Azért néha tudok valamit én is :D Persze holnap olyan leszek mint a mosott rongy...
Hát csak azzal tudlak vígasztalni,hogy nekünk a 6 év az 120 hónap volt. Ezért is írom mindig,hogy ne add fel.De azért azt megsúgom neked,hogy ha netán véletlenűl nem jön össze addig,akkor a következő két év is ilyen keserves lesz.Legalább is nekünk így volt.Aztán az utolsó 2 évben beletörődtünk.De annyira,hogy ha valaki megkérdezte,hogy mikor lesz gyerek,akkor mind a ketten azt mondtuk,hogy nekünk nem lesz,mert nem lehet.De látod,még is van!!!Mint ahogy nektek is lesz!!!Nagyon sokszor gondolok rád és egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy soha nem sikerűl.Szerintem ilyen nincs!Fog jönni,de sajnos nekünk nagyon meg kell érte "szenvedni".Én melletted leszek végig és ha sikerül,majd akkor fogom írni csupa nagy betűvel,hogy:"NA UGYE ÉN MEGMONDTAAAAM!!" És akkor már csak nevetni fogsz rajta :D
puszi
jaaaj,de reménykedtem,hogy még nem néztél fel :D Most leégettem magam a sárga földig!Ugyanis reggel a wc-n ülve jött a derült égből a villámcsapás,hogy én írtam neked az éjszaka és valamilyen oknál fogva 6 évre 120 hónapot számoltam :-/ gőzöm sincs,hogyan sikerült ezt így kiszámolni.Most ég a fejem rendesen!Úgyhogy helyesbítek:72 hónap.Bocsi!Nem tudom mit számoltam én itt az éjszaka,de elég bamba voltam :D
Akkor nem csak nekem jönnek ezek az éjszakai főzős ötleteim :D Tök jó:D Amúgy készen lett,de nem olyan lett mint vártam.A répa olyan édes benne,hogy szinte nem is esett jól :-/ pedig imádom a levesekben a répát.
De ne felejtsd el,hogy ha így nem sikerül,akkor még ott van a beültetés lehetősége is.Szóval semmi sincs veszve,de szerintem még korai erről beszélni.Hisz tudod,a beágyazódás...
Van egy ötletem!Tegnap kíváncsiságból megmértem a hőmet ébredéskor.Hát 36,4 lett.Ma reggel is megmértem:36,3. Tudom így nem sok értelme van méregetni,hogy nem rendszeres,de így tudni fogom,hogy megjön-e vagy nem.Na szóval az ötlet:Te nem kezded el mérni holnap reggeltől?Így annyit le tudnák vonni belőle,hogy meg fog-e jönni, meg lehet még a beágyazódást is elkapnánk,mert még benne vagy az 5-7 napban.Én hónaljban mérem.Nem ott kellene,de nekem az is megfelel :D Meg őszintén szólva nem dugdosnám a gyerek lázmérőjét sehova.Na szóval így nálad is hamarabb látnánk a dolgokat.
10 nap késés után tesztelek,mert ugye volt már,hogy 10 napot is késett.De ha nem hagyom abba a hőmérést,akkor úgyis látni fogom,hogy mikor jön meg.Ma 28-a van és elsején nem kellene megjönnie.Majd meglátjuk.A párom azt mondogatja,hogy mekkora mellem lett,de az is hozzá tartozik az igazsághoz,hogy felszedtem 2-3 de inkább 4 kilót mostanában és az ott látszik meg először.És persze a menzesz előtti napokban is meg szokott kicsit "nőni".
Az önsajnálat minden nőnél megvan,aki babát szeretne és nem jön össze!!Ezen nem nem kell idegeskedned,mert természetes.Hisz ha nem sajnálnánk magunkat,akkor nem mozgatnánk meg minden követ,hogy sikerüljön,hanem magyarán mondva tojnánk le az egészet.
Szerintem próbáld ki te is ezt a hőmérőzést.Hátha megtudunk belőle valamit.
Nekem is olyan jó,hogy itt vagy nekem!:-) Veled meg tudom beszélni ezeket a dolgokat. A párom mindig csak azt hajtogatja,hogy gyereket akar. És mikor nem bírom,mert 66-szor elmondja,akkor ráförmedek:"folyamatosan azt csináljuk nem????" De szegényen látom,hogy nem úgy gondolta ő,de néha már nem tudok neki mit mondani erre.Meg mindig mondogatja,hogy ha már egyszer sikerült,akkor miért kell megint ennyit várni rá.Hát ezt én sem értem...uhhh egyre jobban görcsölök már,tuti meg fog jönni...
Puszi
Nem akarok ellene beszélni,de most miért olyan nehéz egy pohárba bele...(hát na,bele izélni). Közelébe sem ér egy petevezeték átjárhatóságinak (bár nekem nem volt,csak hallottam,hogy szörnyű) és a férfiaknak,ha úgy nézzük még ez a vizsgálat is élvezettel jár.Hát de neeeem?????Ha meg vele van a gond,akkor olyan könnyű megoldások vannak a problémá(k)ra.
Valahogy nem értem ezt a nagy ellenállást...
Sírj,csak nyugodtan.Én is beszoktam vetni,ha nagy dolgokról van szó (mint a tükrözés). Van,hogy sikerül elérni amit akartam,van,hogy nem sikerül.De próbálkozni lehet,nem-de?!Hát persze,van más is akinek évekbe telik,de nem mindegy,hogy 28 évesen akar az ember még éveket várni,vagy 38 évesen,Sajnos ez az időintervallum véges (a gyermek vállalás ideje) és bizony nagyon harcba kell szállnunk vele (mármint az idővel).
Remélem sikerrel jársz és meg tudod győzni és Ő is belátja, de ha mégsem,akkor is sikerüljön.Csak hát így bizonytalan a dolog,mert ahogy írtad is,ott van a lehetőség,hogy vele van a "gond".Amúgy úgy konkrétan rákérdeztél már,hogy:"félsz,hogy veled van a baj?" Lehet ha ezt megválaszolná,akkor könnyebben tudnál rá hatni.Azért ne keseredj el annyira.Csak kicsit tudom átérezni a helyzeted,mert az én párom a gyökeres ellentéte,de azért a szívem megszakad érted :-(
puszi
Amúgy kemény lehetett azt hallani,hogy "ne görcsölj rá annyira,mert azért nem sikerül" :-(((( lehet nem is gondolta komolyan,csak nem tud mit kezdeni a helyzettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!