Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van (nak) itt valaki (k) aki...

Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
sziasztok.nekem ma második napja,hogy késik.tesztet nem csinálok,majd kb 10 nap múlva,mert a férjem akkor lesz szabadnapos és tuti,hogy nem bírnám addig magamban tartani ha tesztelnék és pozitív lenne.úgyhogy megvárom a szabadnapját,hogy egész nap együtt fürödhessünk a boldogságban,persze ha addig meg nem jön a mensim."tünet" egyenlőre annyi,hogy megnött a mellem,este mikor leveszem a melltartót akkor fáj.kicsit görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni,de aztán el is múlik,aztán megint előjön.sokszor vagyok kimerűlt és álmos (de ezt másnak is betudhatom).ti hogy álltok ezen a téren?régóta próbálkoztok?van tünetetek?mikor teszteltek?
2013. máj. 4. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is ezen járt az agyam h.mindenki h.eltűnt. Hol is kezdjem, nos még mindig nem tudom volt e peteérésem elvileg ma vagyok 14.napon, de már semmit nem érzek, de talán volt valami ha meg nem akkor már azon se lepődnék meg. Igen sajnos felmerült a probléma h.a párommal lehetnek gondok mivel ő nem hajlandó elmenni orvoshoz így csak a találgatás megy. Gyereket szeretne de azt mondta urológiára nem megy el. Végül is mit csodálkozzak a háziorvost még nem még nem is látta mert
2013. máj. 24. 10:52
 62/82 anonim ***** válasza:
Telefonról írok bocsi, de elakadtam az előbb. Szóval nem jár orvoshoz egyszer pár éve volt urológián a veséje miatt és megnézték a prosztatáját na azóta lehet 40fokos láza akkor sem megy dokihoz. Egyik kérdésemben lehurrogtak páran h.nem is akar gyereket azért nem megy orvoshoz. De én tudom h.akar és szerintem el fog menni orvoshoz ha már ő is megunja h.nem jön a baba. Én ittam teakeveréket hát nem csinált semmit. Most premenst szedek és E meg C vitamint a vitaminokat a párom is szedi. 2hónapja szedjük, terhes ugyan nem lettem de vmire biztos jó. Valami hiba biztos van valamelyikünkben, de néha úgy érzem ha a kedvesemet nem aggasztja engem sem fog. Talán én jobban akarok gyereket ő meg van magának, és jön azzal h.majd lesz gyerekünk ha itt az ideje. Én már nem említem meg neki h.menjen orvoshoz mert vmi oka csak van h.nem akar elmenni. Én meg lassan becsavarodok, pedig amikor sírok h.megjött akkor mondja h.elmegy, de falra hányt borsó. Majd írj. Puszi. Judit
2013. máj. 24. 11:09
 63/82 A kérdező kommentje:

Hát igen,a férfiaknak olyan az urológia mint nekünk a nőgyógyászat,csak ők még szégyenlősebbek mint mi és nagyon nehezen veszik rá magukat.Nálunk is volt könyörgés már a párom felé (de az tükrözésről szólt) és 5 év után most tudtam rá venni,már megvan az időpont is.Szóval lehet a párodnak is idő kell.Amúgy megkérdezhetem hány évesek vagytok? Én 27,párom 32.

Amúgy amiért megint felnéztem ide:képzeld olyan hülyeséget álmodtam!!az első az,hogy szó szerint utáljuk a nyúlhúst mindketten.Szóval álmomban hozott párom nyúlhúst,hogy főzzem meg.Megkérdeztem tőle,hogy normális-e,hisz tudja mennyire undorodom tőle és tudom,hogy ő sem szereti.kicsit közelebb mentem a húshoz és láttam,hogy amúgy szépen meg van takarítva és mosva és ahogy nézegettem a combot egyszer csak azt vettem észre,hogy elkezdett lüktetni.mintha a nyúlcombban lett volna egy szív ami dobogott.kiáltottam is páromnak,hogy nézze meg.aztán fel is ébredtem.

aztán,hogy eszembe jutott most délután gondoltam utána nézek mit jelenthet.hát lehidaltam a jelentésén.Nézd belinkelem neked: [link] Szerinted nem érdekes?először sógorom mondogatja,hogy biztos hogy terhes vagyok,aztán a nyulas álom és a jelentése.

ááááá komolyan mondom kezdek begolyózni. mennyi hülyeséget bele tudok gondolni az egészbe,ugye?!

Tudod mi jutott az eszembe?! Lehet párod azért is nem akar menni az urológiára,mert tart tőle,hogy esetleg vele van gond és nem tudná feldolgozni.Próbáltál erről beszélni vele?Tudom milyen nehéz,csak találgatunk itt jobbra-balra és nem haladunk előre :( Mindig azt hittem,hogy olyan egyszerű a teherbe esés mint az egyszer egy,hisz hányan mennek abortuszra mert "becsúszott".Nekünk miért nem megy olyan könnyen?Mivel érdemeltük ezt ki,hogy így kell szenvednünk?Jó én meg sem szólalhatnék,mert nekem már van egy gyerekem.De mindig arra gondolok mi lesz vele ha mi már nem leszünk?itt marad egyedűl a nagy világban.az sem olyan biztos,hogy megtalálja élete párját.erre nem alapozhatok.annyira szeretnék neki egy testvért akire számíthat és nem marad egyedűl... na jó kezd elgurulni megint a gyógyszerem,érzem,hogy kezd a depresszió a hatalmába keríteni,úgyhogy megyek és felmosogatok :) (amúgy mosogatógépem van,de ilyenkor mindent elkövetek,hogy ne gondolkozzak.mint például a mosogatógép szabadságra kűldése :D ) puszi neked Laura

2013. máj. 24. 14:32
 64/82 anonim ***** válasza:
Tényleg érdekes az álom jelentése. Lehet h.most összejött?! Én 30 éves leszek júniusban a párom 38 szóval jó lenne már ha jönne a baba mert így is ha összejönne a középiskolás ballagsán azt hihetnék a nagyszülei vagyunk. Én is ezen törtem a fejem h.talán fél az eredménytől h.rossz lesz. Nem bírná el a lelke. Még írok de most mennem kell. Puszi. Judit
2013. máj. 24. 19:37
 65/82 A kérdező kommentje:

Még ha azt is hinnék,szerintem már akkor nem is lesz meglepő vagy jobban mondva szokatlan,mert már annyira "későn" vállalnak a nők gyereket,hogy akkor már az lesz a természetes és a "fiatal" szülőket fogják kinézni.

Én ma délután letettem a reménykedésről :-( elkezdődött a szokásos mellfájdalom és kezd az arcom is kipattogni,mint a mensi előtti utolsó héten szokott.Szóval nekem már biztos,hogy most is meg fog jönni :-(

Veled mi újság?van valami változás?

2013. máj. 25. 23:36
 66/82 anonim ***** válasza:
Szia. Nálam tegnap volt a tojásfehérjés folyás bőven gondolom tegnap volt a termékenység tető foka. Este megpecsételtük, hát h.lesz e eredménye azt nem tudom, de nem szokott. Képzeld tegnap kint ültem a teraszon és kb. 10percig tartott, hirtelen éles fájdalmat éreztem mindkét mellemben és a jobb petefészkembe nyilallt ami a derekamba sugárzott, de elmúlt talán a derekam fájt enyhén estig ma már semmi bajom. És amikor ezeket a dolgokat éreztem elmentem pisilni és a pé-ses nyák nagyon bő volt és nyújthatósága is meg volt. Hú amúgy örülök mert nekem ez mindig gyenge és talán a premensnek és E vitaminnak a hatására tudható be. Szóval az tuti h.ovuláltam az más kérdés h.a katonasereg célba ért e. Még ne add föl te se sokat olvastam h.a terhességnek és a menstruációnak azonosak a tünetei. Bízz benne. Én beszélek pedig én is mindig érzem h.meg fog jönni a tünetekből, de egyszer hátha nem jön meg. Majd írjál. Puszi. Judit
2013. máj. 26. 09:53
 67/82 A kérdező kommentje:

Előre is bocsi,hogy így örülök a fájdalmadnak,de szerintem az nagyon jó jel.szerintem az már tuti extra erős peteérés volt!tényleg reméljük,hogy a katonák is célba értek :D lehet már csak rajtuk múlik az egész.jaj olyan izgalmas ez!!remélem most sikerrel jártok :)

Hát magamat meg nem tudom.ma is erősödött a mellfájdalom,szóval biztos,hogy meg fog jönni :( de hát majd elsején kiderűl.de most érted szorítok nagyon :)))))

pusziiiii

2013. máj. 26. 14:44
 68/82 anonim ***** válasza:
Szerintem is volt pé-sem lehet h.tegnap repedt meg a tüsző. A mell fájdalom babát is jelenthet bár nekem is volt h.menzesz előtt akkora volt mint egy görögdinnye és fájt kegyetlenül én is így vagyok mint te az elôjelekből már levonom a következményeket. Majd meglátjuk mi lesz. Ën is csak agyalok h.mi lehet a baj. Ha van pé-sem akkor vagy a sperma gyenge vagy van vmi elzáródásom nem tudom. Reménykedjünk! Puszi. Judit
2013. máj. 26. 20:01
 69/82 anonim ***** válasza:
Szia. Én tegnap estétől olyan feszült vagyok és valahogy elkönyveltem magamban h.most sem sikerült a baba egy érzés, de maga lenne a csoda ha sikerült volna. Majd szét robbanok, nem tudom mi van velem már előre stresszelem magam. Neked hány éves a fiad? Lehet h.már kérdeztem akkor bocsi. És hogy érzed magad? Mikorra nem várod? Hétvége körül nem kéne megjöjjön ugye? Drukkolok hátha lesz baba. Puszi. Judit
2013. máj. 27. 09:53
 70/82 A kérdező kommentje:

Szia.Ne is mond ezt a feszűltséget.Mi is ilyenek vagyunk most.Máté folyamatosan csak a hülyeséget csinálta még ma.Egyszerűen nem bírok most vele.Fel tudnék robbanni néha.Amúgy 3 éves és 2 hónapos.Elsejére nem várom.Biztos,hogy meg fog jönni.Egyre jobban görcsölök,viszont a mellem annyira nem érzékeny mint szokott lenni,ezért azt gondolom,hogy nem igazán lehetett peteérésem.

Ne könyveld el,hogy nem sikerűlt,hisz van még kb 2 hét míg nem kellene,hogy megjöjjön.Ennyi idő alatt még a beágyazódás sem történt meg,szóval ne idegeskedj,mert még nincs veszve minden.

puszi.Laura

2013. máj. 27. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!