Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik?
Gyertek, izguljunk együtt.
Figyelt kérdés
sziasztok.nekem ma második napja,hogy késik.tesztet nem csinálok,majd kb 10 nap múlva,mert a férjem akkor lesz szabadnapos és tuti,hogy nem bírnám addig magamban tartani ha tesztelnék és pozitív lenne.úgyhogy megvárom a szabadnapját,hogy egész nap együtt fürödhessünk a boldogságban,persze ha addig meg nem jön a mensim."tünet" egyenlőre annyi,hogy megnött a mellem,este mikor leveszem a melltartót akkor fáj.kicsit görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni,de aztán el is múlik,aztán megint előjön.sokszor vagyok kimerűlt és álmos (de ezt másnak is betudhatom).ti hogy álltok ezen a téren?régóta próbálkoztok?van tünetetek?mikor teszteltek?
csajok,amúgy ti hőmérőztök meg vezettek hőgörbét?én nem,de arra gondoltam,hogy ki kellene próbálni...
2013. máj. 8. 11:49
42/82 A kérdező kommentje:
9-es mi újság?eltüntél... minden rendben???
2013. máj. 8. 11:50
43/82 A kérdező kommentje:
csajok nem fogjátok elhinni mi történt velem!!kezdem azzal,hogy gasztroenterológushoz járok és ma kellett vissza mennem kontrollra.a sztori:napok óta fel vagyok puffadva.gondoltam igaz,hogy megjött,de azért csinálok ma egy tesztet mielőtt bemegyek a dokihoz,hogy ezer millió százalékra tudjam neki mondani,hogy nem vagyok terhes és nem attól puffadok.megcsináltam a tesztet és ahogy szívta felfele a vizeletet kirajzolódott a "+" jel(clearblue teszt) de aztán el is tűnt azonnal.aztán nézegettem,hogy van-e valami változás és láttam,hogy mintha megint jönne kifele rajta a "+" jel.igaz,hogy nagyon-nagyon időn túl (3 óra hossza múlva) előjött a függőleges vonal is de nagyon véknyan de viszont kék színű.na most nem tudom,hogy ezzel mit kezdjek.utánna olvasgattam itt ennek a tesztnek és többen is írták,hogy jóval időn túl lett ilyen a teszt és a végén kiderűlt,hogy baba van.nagyon össze vagyok zavarodva,mert ugye megjött(igaz az első 2 napban rengeteg volt,3-4 napban már csak pecsételő) és ez a puffadás is... 2 napja szedem az espumisant és semmit nem használ.sokszor úgy érzem már,hogy szétdurranok.úgy nézek ki mint egy nem tudom hány hónapos terhes.szerintetek????ez most mi??????,
2013. máj. 9. 21:37
44/82 anonim válasza:
szia! Ha nem akarsz kétségek közt hánykolódni vegyél egy olcsóbb tesztet, de elmondom az esetemet a clear blueról. Vettem már én is és pont így jártam mint te ráadásul időn belül jött ki a kereszt vastag is volt a függőleges csík csak halványabb, volt nagy öröm, ez menzesz előtt volt 2nappal. Aztán nem jött meg újabb teszt Gabriellel ami negatív lett nem értettem, vettem egy másik CB.-t amin megint ott volt a kereszt de a függőleges csík hajszál vékony volt. Reménykedtem ráadásul késett is. Aztán amikor megjött volt nagy sírás-rívás. Aztán elmúlt a vérzésem és rá 10nappal már csak azért is mert tudtam nem lehetek terhes csináltam egy CB.-t és hát kijött a halvány kereszt. Nagyon gagyi a teszt és a száradási csík is gyakori. Tesztelj vmi olcsó teszttel aztán az hátha jó lesz. Judit
2013. máj. 10. 07:22
45/82 A kérdező kommentje:
fél éjszaka vergődtem az ágyban és a teszten gondolkodtam.minek is éltem bele magam.hiszen egyértelműen le van írva a papírban is,hogy időn túl ne értékeljem és a vékony csík semmit nem jelent.igazad van.tényleg csinálni fogok egy olcsóbb tesztet(bár ez itt nálunk csak 200 forinttal kevesebb) csak a megnyugvásomra.hiszen megjött a menstruációm is és tüneteim sincsenek (csak a puffadás) de nagyon biztosra akartam menni a dokinál,errefel kétségek közt vergődtem.meg vergődök még mindig :( na de nem sokáig.a biztonság kedvéért várok még 2-3 napot és tesztelek.holott tudom,hogy hómező lesz...
Judit veled mi újság?????
2013. máj. 10. 09:44
46/82 anonim válasza:
Az a CB. teszt egy nagyon gagyi csak megtéveszti a gyermekre vágyó embert én még dokihoz is elmentem elmondtam neki a hogy jártam és tök hülyén éreztem magam amikor a képembe vágta h.márpedig ő nem lát terhességet. Hát tegnap voltam 8.vagy 12 dpon azért írom így mert a ciklus 14.napján éreztem h.van peteérésem aztán a 18.napon ugyan azt éreztem. Ehez képest tegnap délután jött egy hírtelen fájdalom érzet a bal petefészkem felől a méhemet is éreztem. Majdnem olyan volt mint mikor megjön attól kicsit erősebb de nem kibírhatatlan és kb.10percig tartott. Ilyet még nem tapasztaltam és azóta olyan fura a méhem úgy érzem h.van. Mintha fel lennék fújva. Lehet h.meg fog jönni a napokban azért volt és nem is reménykedek nagyon ha nem jön meg vasárnap tesztelek. Igazából fáj a derekam de a cicim nem és nem nagyon tudom mi van velem. Judit
2013. máj. 10. 10:14
47/82 anonim válasza:
Szia. Minden reményem elszállt ma reggel pisi után barna lett a papír szóval ma vagy holnap meg fog jönni. Mit is képzeltem h.esetleg sikerült? Legalább lenyukszok. Puszi. Judit
2013. máj. 11. 08:03
48/82 A kérdező kommentje:
Judit annyira szorítottam érted :( nem tudok semmi okosat mondani,csak amit mindenki más mond ilyenkor,hogy hátha a következő hónapban :( de hát olyan sok következő hónap volt már :(
én most nem tesztelek mert a fiam össze szedett valami vírust.délután 39.9 volt a láza.azt hittem szívrohamot kapok.az ügyeleten írtak neki antibiotikumot és C-vitamint.úgyhogy most minden figyelmem ráirányúl.nem is igen tesztelek amíg ilyen beteg,mert teszt sincs itthon.arra meg nincs se időm se türelmem,hogy elmenjek venni.de úgy is tudom most már,hogy a CB teszt sz@r és átvágott :(
2013. máj. 11. 19:33
49/82 anonim válasza:
Sajnálom a fiadat jobbulást neki. Nekem megjött. Majd még írok. Puszi! Judit
2013. máj. 11. 20:37
50/82 A kérdező kommentje:
szia Judit.köszönjük szépen.szegénykém még mindig lázasodik.nem tudom milyen nyavalyát szedett össze,hogy nem használ neki a gyógyszer.holnap megint megyünk vissza a dokihoz,mert ez már nem állapot... :(
én csináltam ma egy romed tesztet (csak sikerült eljutnom a gyógyszertárba) persze negatív lett :( de hát erre számítottam :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!