Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.
Figyelt kérdés
sziasztok.nekem ma második napja,hogy késik.tesztet nem csinálok,majd kb 10 nap múlva,mert a férjem akkor lesz szabadnapos és tuti,hogy nem bírnám addig magamban tartani ha tesztelnék és pozitív lenne.úgyhogy megvárom a szabadnapját,hogy egész nap együtt fürödhessünk a boldogságban,persze ha addig meg nem jön a mensim."tünet" egyenlőre annyi,hogy megnött a mellem,este mikor leveszem a melltartót akkor fáj.kicsit görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni,de aztán el is múlik,aztán megint előjön.sokszor vagyok kimerűlt és álmos (de ezt másnak is betudhatom).ti hogy álltok ezen a téren?régóta próbálkoztok?van tünetetek?mikor teszteltek?2013. máj. 4. 14:38
1/82 Dezsuka válasza:
Szia! Nekem 3napja késik, ma csináltam is egy tesztet (clearblue digit.) sajna negativ lett.. De mensimnek semmi jele. Nagyon mellfàjos és derékfájos vagyok, de most semmi! Ugyh még reménykedem! :) holnap csinàlok egy ujabb tesztet, most olcsobbat vettem.
2/82 A kérdező kommentje:
szia.örülök,hogy írtál.drukkolok,hogy a holnapi teszted pozitív legyen!régóta próbálkoztok már?első baba lesz?
2013. máj. 4. 17:04
3/82 Dezsuka válasza:
Nincs még, ez lesz, lenne az első! Köszike,nagyon jo lenne màr! :) Ez a 4.hònapja.
5/82 A kérdező kommentje:
kb egy éve próbálkozunk,de nem vagyunk annyira rágörcsölve,de azért ilyenkor mindig úgy bele tudjuk élni magunkat :) ezért is nem akarok tesztelni mert a férjem mindig nagyon izgul és jön velem a wc-be és nézi a tesztet,hogy ki jön-e rajta a két csík :) olyan édes. de mikor nincs 2 csík akkor elszontyolodik. így most nem is szóltam neki,hogy késik. teljes meglepi lesz,ha a jó Isten is úgy akarja :)
2013. máj. 4. 18:53
6/82 Dezsuka válasza:
Akkor nagyon szorìtok,h meglegyen az a második csík is! :)
8/82 anonim válasza:
Sziasztok! Mi majdnem 2éve próbálkozunk és nagyon csalódottak vagyunk, h.nem sikerült még. Én már lemondtam róla h.valaha is összejön, de persze nagyon vágyom rá és minden hónapban izgulunk hátha nem jön meg. Mióta rágörcsöltem nagyon a babára már a ciklusaim sem normálisak, sokszor késitj tehát erre már nem adhatok. Igaz, h.nekem jövő hét szombaton nem kéne megjönnije, de én már előre izgulok. Kívánom nektek h.végre 2csíkos legyen a teszt.
9/82 anonim válasza:
helló nekem már 4 napja,fullra be vagyok már zsongva!egy héttel ezelőtt még fájtak amelleim,h megjön de elmult erzékenyek de anyi,és a hasam alja epdig olyan mint egy labda,nem tudok legugolni sem :)
10/82 Dezsuka válasza:
8 kommentelő! Nagyon sajnálim, Es szívből kívánom, h összejöjjön! Ird meg Te is jövő 7en, h mi lett! Szorítok érted is!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!