Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.
na reméljük,hogy segíteni fog ha rendbe jön a ciklusod.
Matusomnak (ez a beceneve) torokgyulladása volt.hogy lekopogjam ma hajnal óta nem volt láza.Hát azt mondom,hogy le a kalappal előtte.annyira jól viseli ha beteg,hogy az hihetetlen... még felőttben sem láttam ilyet.én egy megfázástól is készen vagyok és majdnem ,hogy a földön fetrengek már kínomban,de Ő... nagyon erős fiú
na a CB bizony,hogy felejtős.soha többet nem veszem meg.ez volt az első és az utolsó.
te vezetsz hőgörbét?
puszi Laura
Szia.Először is bocsi,hogy nem voltam mostanában.Kirándultunk,kikapcsolódtunk,családoztunk,szóval sűrű volta program.Jó volt kicsit kimozdulni a szürke hétköznapokból
Dehogy mondj le a gyerkőcről!Semmi esetre se mondj le róla.Egyszer csak sikerűlni fog.(Bár én beszélek???! Hisz én évekkel ezelőtt lemondtam róla és elfogadtam,hogy soha nem lesz.De aztán mint derűlt égből a villámcsapás jött a felismerés,hogy bizony mégis sikerűlt.)Ezekhez a beültetéses dolgokhoz nem értek,mert nekünk nem volt rá pénz,így meg sem próbáltuk.Ti nem gondolkoztatok még ezen?Ez is egy lehetőség,persze ha anyagilag "telik rá".
Sógorom tegnap megjósolta nekem,hogy terhes vagyok,mert úgy "megváltoztam",na meg persze egy hirtelen jött szédülésből.Bár tudom,hogy ez még csak véletlenűl sem a terhességtől volt,mert 4 vagy 5 napja volt peteérésem.De ráhagytam,legyen neki igaza... (Amúgy nagyot néznék,ha tényleg igaza lenne..)
Te hol tartasz most a ciklusban?Ha jól emlékszek,akkor neked is a napokban volt peteérésed,ugye?!
Puszi.Laura
Most látom,nem válaszoltam az előző kérdéseidre.
Máté hála Istennek meggyógyult(nagyon kemény volt ez a vírus.nem kívánom senkinek)
Már nem puffadok,mert elkezdtem inni a Mira vizet.sokat segített.
Ha jól számolom,június elsején "nem kellene megjönnie". és neked??
persze,hogy izgulunk egymásért!!Olyan jó,hogy van kivel ezt megbeszélni!Aki érti miről beszélek!És örülök,hogy én is segíthetek neked kicsit átvészelni ezt a nagyon-nagyon nehéz időszakot,ami lehet hamarosan boldog véget ér!Hisz soha nem tudhatjuk,igaz :)
puszi
Szia.Pont ezt akartam én is írni neked,hogy most valahogy nem olyan volt a peteérésem,mint szokott lenni.Nekem a mellem nem is fájt :( De most is,hogy elsején nem kellene megjönnie,már ilyenkor érzékeny a mellem annyira,hogy nem lehet hozzáérni és most semmi.A derekam viszont görcsöl.Úgyhogy én sem tudom,mi zajlik most.Lehet nem is volt peteérésem :(
A párod volt amúgy kivizsgáláson?Azért kérdezem ezt,mert az első sógoromnak nemrég derűlt ki,hogy van egy visszere a herezacskóján és mondta neki az urológus,hogy ha próbálkoznak és nem sikerűl,akkor az nagy valószínűséggel miatta lesz.Nem lehet,hogy nálatok is van valami ilyesmi?Azt látom,hogy teljesen elkönyvelted,hogy miattad nincs gyerek,de ez egyáltalán nem biztos!Lehet nálatok is a párodnál van egy kis eltérés,amit pikk-pakk helyre lehet hozni és jön is a gyermekáldás.Persze ha volt kivizsgáláson,akkor ez a lehetőség kizárva...
Te szedsz valami vitamint,vagy iszol valami teát?Látom sokan isznak valami teákat,hogy könnyebben sikerűljön.Én nem merek ilyesmiket kipróbálni,mert félek,hogy úgy felborítaná a ciklusomat,hogy nem lehetne helyrehozni...
Lehet,csak csúszik 1-2 napot a peteérésed?Azóta van valami változás?
Hát reménykedek,hogy sikeres lesz ez a hónap,de nem annyira mint eddig,emiatt a volt is meg nem is peteérés miatt.
Minden nap gondolok rád :) Gondoltam is amúgy,hogy már biztos azt hiszed eltüntem. :) Szerintem mi már kitartunk egymás mellett és nem tününk el mint a többiek :)
puszi Laura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!