Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van (nak) itt valaki (k) aki...

Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
sziasztok.nekem ma második napja,hogy késik.tesztet nem csinálok,majd kb 10 nap múlva,mert a férjem akkor lesz szabadnapos és tuti,hogy nem bírnám addig magamban tartani ha tesztelnék és pozitív lenne.úgyhogy megvárom a szabadnapját,hogy egész nap együtt fürödhessünk a boldogságban,persze ha addig meg nem jön a mensim."tünet" egyenlőre annyi,hogy megnött a mellem,este mikor leveszem a melltartót akkor fáj.kicsit görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni,de aztán el is múlik,aztán megint előjön.sokszor vagyok kimerűlt és álmos (de ezt másnak is betudhatom).ti hogy álltok ezen a téren?régóta próbálkoztok?van tünetetek?mikor teszteltek?
2013. máj. 4. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
Szia! Hát a rosszban van azért egy kis jó is. Nekem eléggé össze-vissza ciklusaim vannak nagy átlagban 32napra jön meg. De volt 37napos is és 29 is. Az elmúlt 3hónapban 2napig nem tartott az is csak maszatolás volt. Elkezdtem premenst és E vitamint szedni. Eddig 1,5dobozzal szedtem be. Most 28napra jött meg és ma 4.napja még mindig van egy kevés. Remélem rendezi a ciklusomat és végre fog jönni a baba is. Nagyon sajnálom a fiadat szegénykém, egy felnőttet kiütne ekkora láz én már 38-nál a világomat se tudom. Fáj a torka? Vagy hasmenés? Felénk most ez tombol,hányás, hasmenés, magas láz. Remélem mára már jobban van a gyermeked. Ja és a CB teszt felejtős ne vegyél többet mert becsapja az ember lányát. Majd írj mi volt az orvosnál. Hátha júniusban pozitívat tesztelünk. Jó lenne. Puszi. Judit
2013. máj. 14. 09:11
 52/82 A kérdező kommentje:

na reméljük,hogy segíteni fog ha rendbe jön a ciklusod.

Matusomnak (ez a beceneve) torokgyulladása volt.hogy lekopogjam ma hajnal óta nem volt láza.Hát azt mondom,hogy le a kalappal előtte.annyira jól viseli ha beteg,hogy az hihetetlen... még felőttben sem láttam ilyet.én egy megfázástól is készen vagyok és majdnem ,hogy a földön fetrengek már kínomban,de Ő... nagyon erős fiú

na a CB bizony,hogy felejtős.soha többet nem veszem meg.ez volt az első és az utolsó.

te vezetsz hőgörbét?

puszi Laura

2013. máj. 14. 15:36
 53/82 anonim ***** válasza:
Az jó ha már jobban van. Túl van a nehezén. Szegénykém! Hőgörbét már nem vezetek. Eltört a lázmérőm bár a digitálissal megmérem de nem hinném h.valós mert van mikor 37.5-öt mutat. A peteérést megérzem. Nagyjából tudom mikor kell együtt lennünk. Bár 2naponta összebújunk de így sem sikerül. Lehet h.majd akkor jön ha nem számítunk rá. Hátha a június meghozza a babát, szép szülinapi ajándék lenne. Bár karácsonyra is ezt mondtam még se kaptam meg. Majd írjál. Puszi. Judit
2013. máj. 14. 15:53
 54/82 A kérdező kommentje:
Szia.Mi is digitális lázmérőt használunk.Igaz már vagy az ötödik faját vettük meg,mire megtaláltuk azt ami " rendesen" működik.Én sem vezetek hőgörbét.Nem is értek hozzá,meg nem is úgy alszok,hogy megfelelően tudjam mérni.Mert ilyenkor mikor a gyerkőc beteg 2 óránként kell hozzá
2013. máj. 16. 18:53
 55/82 anonim ***** válasza:
Az én lázmérőm már meg van 7éve mindig jó volt, de mostanában vacakol. Elemet cseréltem,de nem segített. Mikor kéne vagy nem kéne h.megjöjjön? Nekem még messze van nem rég múlt el. De majd izgulunk egymásért? És jobban van már a fiad? Te puffadsz még? Majd írjál. Puszi. Judit
2013. máj. 18. 06:56
 56/82 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy vagy? Nekem annyit járt az agyam ezen a baba dolgon. Majd beleőrültem. Arra jutottam hm majd 2év alatt nem sikerült talán soha sem fog és kezdek belefáradni a folyamatos csalódásokba. Talán tényleg el kellene fogadnom h.nem lehet gyerekem? Volt idő mikor nem görcsöltem rá akkor sem jött. Ez a jön ha jönni akar szlogen is eléggé kiábrándító mert ezek szerint csak nem akar jönni. Mit tegyek? Mondjak le róla? Puszi. Judit
2013. máj. 21. 07:51
 57/82 A kérdező kommentje:

Szia.Először is bocsi,hogy nem voltam mostanában.Kirándultunk,kikapcsolódtunk,családoztunk,szóval sűrű volta program.Jó volt kicsit kimozdulni a szürke hétköznapokból

Dehogy mondj le a gyerkőcről!Semmi esetre se mondj le róla.Egyszer csak sikerűlni fog.(Bár én beszélek???! Hisz én évekkel ezelőtt lemondtam róla és elfogadtam,hogy soha nem lesz.De aztán mint derűlt égből a villámcsapás jött a felismerés,hogy bizony mégis sikerűlt.)Ezekhez a beültetéses dolgokhoz nem értek,mert nekünk nem volt rá pénz,így meg sem próbáltuk.Ti nem gondolkoztatok még ezen?Ez is egy lehetőség,persze ha anyagilag "telik rá".

Sógorom tegnap megjósolta nekem,hogy terhes vagyok,mert úgy "megváltoztam",na meg persze egy hirtelen jött szédülésből.Bár tudom,hogy ez még csak véletlenűl sem a terhességtől volt,mert 4 vagy 5 napja volt peteérésem.De ráhagytam,legyen neki igaza... (Amúgy nagyot néznék,ha tényleg igaza lenne..)

Te hol tartasz most a ciklusban?Ha jól emlékszek,akkor neked is a napokban volt peteérésed,ugye?!

Puszi.Laura

2013. máj. 23. 12:57
 58/82 A kérdező kommentje:

Most látom,nem válaszoltam az előző kérdéseidre.

Máté hála Istennek meggyógyult(nagyon kemény volt ez a vírus.nem kívánom senkinek)

Már nem puffadok,mert elkezdtem inni a Mira vizet.sokat segített.

Ha jól számolom,június elsején "nem kellene megjönnie". és neked??

persze,hogy izgulunk egymásért!!Olyan jó,hogy van kivel ezt megbeszélni!Aki érti miről beszélek!És örülök,hogy én is segíthetek neked kicsit átvészelni ezt a nagyon-nagyon nehéz időszakot,ami lehet hamarosan boldog véget ér!Hisz soha nem tudhatjuk,igaz :)

puszi

2013. máj. 23. 13:04
 59/82 anonim ***** válasza:
Szia. Dejó h.írtál! Már azt hittem h.nem nézed meg a kérdést. Hát elvileg ma vagy holnap lenne pé-sem, de nem tudom van e vagy lesz e. Igazából 2-3napig fájt a derekam és éreztem petefészek szurkálást enyhén fájt a mellem tipikus ovus fájdalom volt, de nem volt tojásfehérjéhez hasonlított folyásom, de elég bő volt ami volt. Hát h.mi volt odabent nem tudom, de olyan remény vesztett vagyok. Semmi nincs ami miatt hihetném h.sikerülni fog. Tényleg jó h.tartod bennem a lelket mert nagyon lent vagyok. Szurkolok neked hátha ez a hónap sikeres lesz vagyis a júniusi menzesz már kimarad. Nekem vmi azt súgja nem lesz már gyerekem érzem h.nem fogok szülni. Kezdek begolyózni. Majd írjál! Puszi. Judit
2013. máj. 23. 15:32
 60/82 A kérdező kommentje:

Szia.Pont ezt akartam én is írni neked,hogy most valahogy nem olyan volt a peteérésem,mint szokott lenni.Nekem a mellem nem is fájt :( De most is,hogy elsején nem kellene megjönnie,már ilyenkor érzékeny a mellem annyira,hogy nem lehet hozzáérni és most semmi.A derekam viszont görcsöl.Úgyhogy én sem tudom,mi zajlik most.Lehet nem is volt peteérésem :(

A párod volt amúgy kivizsgáláson?Azért kérdezem ezt,mert az első sógoromnak nemrég derűlt ki,hogy van egy visszere a herezacskóján és mondta neki az urológus,hogy ha próbálkoznak és nem sikerűl,akkor az nagy valószínűséggel miatta lesz.Nem lehet,hogy nálatok is van valami ilyesmi?Azt látom,hogy teljesen elkönyvelted,hogy miattad nincs gyerek,de ez egyáltalán nem biztos!Lehet nálatok is a párodnál van egy kis eltérés,amit pikk-pakk helyre lehet hozni és jön is a gyermekáldás.Persze ha volt kivizsgáláson,akkor ez a lehetőség kizárva...

Te szedsz valami vitamint,vagy iszol valami teát?Látom sokan isznak valami teákat,hogy könnyebben sikerűljön.Én nem merek ilyesmiket kipróbálni,mert félek,hogy úgy felborítaná a ciklusomat,hogy nem lehetne helyrehozni...

Lehet,csak csúszik 1-2 napot a peteérésed?Azóta van valami változás?

Hát reménykedek,hogy sikeres lesz ez a hónap,de nem annyira mint eddig,emiatt a volt is meg nem is peteérés miatt.

Minden nap gondolok rád :) Gondoltam is amúgy,hogy már biztos azt hiszed eltüntem. :) Szerintem mi már kitartunk egymás mellett és nem tününk el mint a többiek :)

puszi Laura

2013. máj. 24. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!