Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van (nak) itt valaki (k) aki...

Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
sziasztok.nekem ma második napja,hogy késik.tesztet nem csinálok,majd kb 10 nap múlva,mert a férjem akkor lesz szabadnapos és tuti,hogy nem bírnám addig magamban tartani ha tesztelnék és pozitív lenne.úgyhogy megvárom a szabadnapját,hogy egész nap együtt fürödhessünk a boldogságban,persze ha addig meg nem jön a mensim."tünet" egyenlőre annyi,hogy megnött a mellem,este mikor leveszem a melltartót akkor fáj.kicsit görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni,de aztán el is múlik,aztán megint előjön.sokszor vagyok kimerűlt és álmos (de ezt másnak is betudhatom).ti hogy álltok ezen a téren?régóta próbálkoztok?van tünetetek?mikor teszteltek?
2013. máj. 4. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
Szerintem a ha van halvány csík az pozitív 2nap múlva erősebb lesz. Laura a huginak sok szerencsét bár már lehet h.túl van a magyar érettségin. Hogy sikerült? Nálam fejfájás van ezerrel! Kész vagyok. Puszi nektek. Judit
2013. máj. 6. 11:09
 32/82 anonim ***** válasza:
9-es vagyok teszteltem halvány csik,és egy kicsit parás vagyok mivel valami rózsaszines valami volt,nem rég mikor wcre mentem,na ez vajon mit jelent :(
2013. máj. 6. 16:46
 33/82 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz vérzés és nem görcsölsz akkor az nem gáz. Unokatesóm järt így, mint te 9-es. semmi gond nem volt. 2nap múlva tesztelj hátha erôsebb lesz a csík. És ha addig nem lesz vérzés megnyugodhatsz, de esetleg elmehetsz orvoshoz elmondod neki h.pozitív a teszt, de így jártál megnéz és lehet h.ad valami gyógyszert ami segít. De nem ritka ez ahogy itt olvasgatom a többi kérdéseket. Nekem lehet h.hamarabb fog megjönni mert nagyon ki vagyok. Érzem a vesztem. Judit
2013. máj. 6. 18:20
 34/82 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi a helyzet veletek? Nagy a csend csajok. 9.ugye nem vérzel nincs semmi gond? Laura:hogy sikerült az érettségi? Ma elég hosszú napom lesz de be fogok nézni ide írjatok. Már egyre biztosabb h.nekem nincs megint senki a pocimban. Egyre nyílván valóbb h.sajnos meg fog jönni. Nagyon el vagyok keseredve meg is lepődtem volna ha most sikerült volna. A világ fájdalma az enyém. Nagyon csalódott vagyok. Judit
2013. máj. 7. 07:01
 35/82 A kérdező kommentje:

sziasztok.nagyon jól sikerült neki a magyar hála Istennek :) ma viszont matek érettségi.na hát az nagyon nem az erőssége.nem is csodálkoznék,hogy ha az nem sikerülne neki.szegény annyira ideges,hogy tegnap már majdnem sírt.úgy sajnáltam :(

Judit hanyadikára nem várod?

9-es.voltál dokinál?vérzel?vagy minden oké?????

többiek:van már valakinek valami fejlemény?

Dezsuka,veled mi újság?

2013. máj. 7. 11:10
 36/82 anonim ***** válasza:
A matektól én is féltem de 3mas lett ami jónak számított nekem mert alig-alig ment. Hátha neki is minden jó lesz. Majd írd meg h.sikmdrült neki. Vasárnap lenne 29.nap a ciklusomban de van h.32 napra jön szóval elképzelhető h.csak jövő hét szerdán jön meg. Ovu után 4.5.6.nap fájt a cicim most nem fáj igazából még a derekam sem tegnap a fejfäjás lehet h.az eső miatt volt ma az sem fáj. De majd szét robbantam ma ez vszont menzesz tünet. Tegnap rántotthúst sütöttem és majd elhánytam magam még b6-ot is vettem be. De sajnos ez sem mérv adó nálam mert előfordul ez is. Szóval mindent összefoglalva nem érzem h.áldott állapotban lennék. Ma egy 10 one step tesztet csináltam annyian írták h.8.meg 9.dpo-n már halvány pozi lett. Ennek dacára csináltam, de olyan negatív h.messziről kiabál. Majd 2év alatt nem lett pozitív hát most se lesz.
2013. máj. 7. 13:02
 37/82 anonim ***** válasza:
Ja Judit voltam! Pussz
2013. máj. 7. 13:03
 38/82 Dezsuka válasza:
1es vagyok! Most voltam wc-n és enyhe barnázás van, de nem görcsölök nem fáj a mellem se! Szerintetek ez már azt jelenti, h nem vagyok terhes? :(
2013. máj. 7. 21:07
 39/82 anonim ***** válasza:
1-es neked több teszt is negatív volt nem? Ha nem jött meg talán csinálj még egyett az h.barnázol jelezheti a menzeszt is,de terhesség esetén is megeshet. Vagy elmész dokihoz és megtudod mi lehet veled. 9.te hogy állsz? Nálam menzesz felől fúj a szél, nagyon ki vagyok, de maga lenne a csoda ha végre beköltözött volna valaki a pocimba.
2013. máj. 8. 06:08
 40/82 Dezsuka válasza:
Sajnos ma reggelre megjött... :( :( De akinek még nem annak nagyon szoritok!
2013. máj. 8. 08:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!