Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van (nak) itt valaki (k) aki...

Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
sziasztok.nekem ma második napja,hogy késik.tesztet nem csinálok,majd kb 10 nap múlva,mert a férjem akkor lesz szabadnapos és tuti,hogy nem bírnám addig magamban tartani ha tesztelnék és pozitív lenne.úgyhogy megvárom a szabadnapját,hogy egész nap együtt fürödhessünk a boldogságban,persze ha addig meg nem jön a mensim."tünet" egyenlőre annyi,hogy megnött a mellem,este mikor leveszem a melltartót akkor fáj.kicsit görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni,de aztán el is múlik,aztán megint előjön.sokszor vagyok kimerűlt és álmos (de ezt másnak is betudhatom).ti hogy álltok ezen a téren?régóta próbálkoztok?van tünetetek?mikor teszteltek?
2013. máj. 4. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 A kérdező kommentje:

sziasztok lányok.nekem eddig tartott a remény :( kb egy órája megjött :( még jó,hogy nem szóltam a férjemnek a késésről. szegény megint csak csalódott volna. így legalább nem fáj neki :(

de nektek szurkolok! :) kívánok mindenkinek 2 csíkot! írjatok minden nap,van-e valami fejlemény,esetleges tünet stb. nagyon-nagyon drukkolok nektek!

8-as neked írok külön egy pár sort. először is ne add fel!volt egy vetélésem és évekig nem tudtam teherbe esni.teljesen rágörcsöltük de aztán belefáradtunk.elkezdtem karriert építeni és egyszer csak elkezdtem hányni :) 6 év után végre összejött :) így van egy gyönyörű fiúnk :) hidd el, neked is sikerülni fog és pont akkor,amikor nem is számítasz rá.

2013. máj. 4. 23:29
 12/82 A kérdező kommentje:

9-es

:D nagyon kíváncsivá tettél! tesztelni mikor fogsz? ahogy olvastam a válaszod teljesen bezsongtam én is. remélem sikerült!ugye megírod az eredményt?! :)

2013. máj. 4. 23:32
 13/82 A kérdező kommentje:

1-es

köszönöm a drukkot,de sajnos nem jött össze :( majd talán a következő hónapban :(

de neked nagyon szorítok!csináltál tesztet?mi lett az eredmény????

2013. máj. 4. 23:35
 14/82 Dezsuka válasza:
Sajnàlom.. :/ De fel a fejjel, össze fog jönni! Reggel fogok csinàlni. Meg irom majd , h mi lett! Nekem màr egy kis halvàny csìkocska is elég volna! :)
2013. máj. 4. 23:57
 15/82 anonim ***** válasza:
Köszi, aranyos vagy. Kezd ez egyre reményvesztettebbé válni. Az orvos is azt mondta lazítsak és jönni fog mert minden leletünk jó. Fel sem fogom mi lehet a baj. Hozzánk egy pici lélek nem akar születni? Más meg aki elveteti meg meg egyszer nem védekezik annak összejön. Bocsi, de fel nem tudom fogni h.mi akik szeretnénk és vágyunk rá miért nem kaphatjuk meg? Majd megírom mi lett, de nagyjából sejtem mire számíthatok. Ti is írjátok majd meg. Drukkolok nektek. 8 as voltam. Puszi szép napot.
2013. máj. 5. 05:29
 16/82 anonim ***** válasza:
Nekem nem jelenítette meg a tegnapi válaszokat néztem nagyot amikor 5:29-kor kiírta a válaszomat. Akkor kedves kérdező sajnálom h.megjött az a bizonyos nem várt. Barátnőm is hasonló helyzetben volt, mint te. Neki a fia elsőre sikerült, a lánya aki mindjárt 1éves rá vártak 7 évet. Ő is mindig a maga példájából bíztat,de nekem már csoda számba menne ha összejönne. Most olyan tüneteim vannak mint amikor megjön szóval nálam már ilyenkor eltörik a mécses és nap mint nap sírok mert bele vagyok betegedve. Na önsajnálatból elég is. Fogok írni ide, de írjatok ti is. 9-es írd meg az eredményt. Kérdező neked meg sikeres júniust kívánok. 8-as voltam
2013. máj. 5. 06:09
 17/82 Dezsuka válasza:
1 es vagyok! Sajnos megint negatív lett a teszt..még halvány csík sincs... :( De a mensinek még mindig semmi jele! Nem értem..
2013. máj. 5. 07:53
 18/82 anonim ***** válasza:
Ne add fel még bármi lehet, sovány vigasz de azt mondják míg nem jön meg addig van remény. Lehet h.később mutatja ki a teszt nem mindenkinél egyformán termelődik a hcg vagy csak késik, de ne így legyen. Nekem már a fejem is megfájdult ami menzeszre utal nálam. Tesztet sem kell csinálnom megmondom h.negatív. Kitartást csajok! 8-as vagyok
2013. máj. 5. 09:15
 19/82 A kérdező kommentje:

sziasztok csajok.

igen,olyan keserves ez a tudat,hogy aki nem akarja annak azonnal összejön,vagy ahogy mondani szokták "becsúszik". de aki vágyik rá annak miért nem "csúszik be"?miért kell ennyit várni és reménykedni meg szenvedni?nem értem én ezt az egészet!annyira átérzem,amit ti abból a 6 évből kiindúlva.sokszor volt,hogy már a depresszió tünetei mutatkoztak nálam,mígnem beletörődtem,hogy nekem nem lesz pici babám :( DE AZTÁN MÉGIS!!!! és ez olyan nagy erőt ad most nekem,hogy nem keseredek el,mert tudom,hogy vannak "csodák" :) nem vagyok hívő,de hiszem,hogy a fiamat a Jó Isten adta nekünk.és remélem mindannyiónknak ad még gyermek áldást legyen az első vagy második vagy harmadik.

a negatív teszt: a fiamat 2 hét késés után mutatta ki a Medi-Lab teszt de olyan halványan,hogy guvasztani kellett a szemem hogy meglássam azt a csíkot.nem akarlak feleslegesen álomba ringatni,de ki tudja. lehet neked is kései peteérésed volt???

szép napot nektek!

2013. máj. 5. 09:54
 20/82 A kérdező kommentje:

8-as amúgy megkönnyeztem a válaszod.tényleg annyira reményvesztett vagy :'(

annyira szeretnék lelket önteni beléd,de tudom,hogy ilyenkor minden falra hányt borsó (mert én nagyon ezt éreztem a 6 év alatt) de kérlek ne törődj ebbe bele,mert úgy is össze fog jönni.nem biztos,hogy már a hónapban vagy a jövő hónapban.de SIKERÜLNI fog!!!

és ezt a többieknek is írom:SIKERÜLNI FOG! :)

2013. máj. 5. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!