Van (nak) itt valaki (k) aki (k) nek 2-3 napja késik? Gyertek, izguljunk együtt.
sziasztok lányok.nekem eddig tartott a remény :( kb egy órája megjött :( még jó,hogy nem szóltam a férjemnek a késésről. szegény megint csak csalódott volna. így legalább nem fáj neki :(
de nektek szurkolok! :) kívánok mindenkinek 2 csíkot! írjatok minden nap,van-e valami fejlemény,esetleges tünet stb. nagyon-nagyon drukkolok nektek!
8-as neked írok külön egy pár sort. először is ne add fel!volt egy vetélésem és évekig nem tudtam teherbe esni.teljesen rágörcsöltük de aztán belefáradtunk.elkezdtem karriert építeni és egyszer csak elkezdtem hányni :) 6 év után végre összejött :) így van egy gyönyörű fiúnk :) hidd el, neked is sikerülni fog és pont akkor,amikor nem is számítasz rá.
9-es
:D nagyon kíváncsivá tettél! tesztelni mikor fogsz? ahogy olvastam a válaszod teljesen bezsongtam én is. remélem sikerült!ugye megírod az eredményt?! :)
1-es
köszönöm a drukkot,de sajnos nem jött össze :( majd talán a következő hónapban :(
de neked nagyon szorítok!csináltál tesztet?mi lett az eredmény????
sziasztok csajok.
igen,olyan keserves ez a tudat,hogy aki nem akarja annak azonnal összejön,vagy ahogy mondani szokták "becsúszik". de aki vágyik rá annak miért nem "csúszik be"?miért kell ennyit várni és reménykedni meg szenvedni?nem értem én ezt az egészet!annyira átérzem,amit ti abból a 6 évből kiindúlva.sokszor volt,hogy már a depresszió tünetei mutatkoztak nálam,mígnem beletörődtem,hogy nekem nem lesz pici babám :( DE AZTÁN MÉGIS!!!! és ez olyan nagy erőt ad most nekem,hogy nem keseredek el,mert tudom,hogy vannak "csodák" :) nem vagyok hívő,de hiszem,hogy a fiamat a Jó Isten adta nekünk.és remélem mindannyiónknak ad még gyermek áldást legyen az első vagy második vagy harmadik.
a negatív teszt: a fiamat 2 hét késés után mutatta ki a Medi-Lab teszt de olyan halványan,hogy guvasztani kellett a szemem hogy meglássam azt a csíkot.nem akarlak feleslegesen álomba ringatni,de ki tudja. lehet neked is kései peteérésed volt???
szép napot nektek!
8-as amúgy megkönnyeztem a válaszod.tényleg annyira reményvesztett vagy :'(
annyira szeretnék lelket önteni beléd,de tudom,hogy ilyenkor minden falra hányt borsó (mert én nagyon ezt éreztem a 6 év alatt) de kérlek ne törődj ebbe bele,mert úgy is össze fog jönni.nem biztos,hogy már a hónapban vagy a jövő hónapban.de SIKERÜLNI fog!!!
és ezt a többieknek is írom:SIKERÜLNI FOG! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!