Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 1-re?...

Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 09:42
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/198 anonim ***** válasza:

Sziaszok!

Hogy vagytok? Csilla? Volt ovud? Sikerült jól időzíteni? Anita, te hogy vagy? Holnap után mész orvoshoz, ugye? Munkahelyen mi van, nem hgyod magad bosszantani, ugye? :)

Én jövőhét csütörtökre kaptam időpontot az orvoshoz. Úgy tudom, nála nincs UH, de remélem, még húsvét előtt (pl péntekre) kapok időpontot... :)

Írjatok! (Kira, nagyon várom a leveled, hogy mi van veled!)

Kati

2013. márc. 19. 20:09
 132/198 anonim ***** válasza:

Szia Kati! Igen volt ovum, úgyhogy hétfőn meg is csinálták az inszeminációt. Úgyhogy bízom benne, hogy sikerülni fog már most! Húsvét után kell mennem vérvételre, és akkor majd kiderül. :)

Remélem sikerül még húsvét előtt elmenned ultrahangra, és fogjátok látni a picit! :)

Csilla

2013. márc. 20. 06:42
 133/198 anonim ***** válasza:

Szia Kati! Nekem még mindig hányingerem van délelőttönként meg esténként, de ezt leszámítva jól vagyok. Dokihoz pénteken megyünk már nagyon várjuk :-) Örülök, hogy veled is minden rendben! Csilla, nagyon szorítok!

Anita

2013. márc. 20. 11:12
 134/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma voltam a dokinál, nem történt semmi érdekes. Vettek vért, megmérték a magasságom,súlyom, felvették az adatokat, UH majd 12 hetesen lesz, itt ez a szokás, úgyhogy várhatok még 5 hetet hogy halljam a szivecskéjét :-(

Ti hogy vagytok?

Anita

2013. márc. 22. 18:15
 135/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csilla, neked mikor is derül ki, hogy sikerült-e? Nagyon-nagyon drukkolok!!! :)

Anita, sajnálom, hogy nem volt UH, csak 12 hetesen lesz először! De ne legyél elkeseredve, mindjárt itt lesz! És akkor már nagyon ember formája van, és nagyon-nagyon édes! Meglátod majd!

Nekem már elég erősek kezdenek lenni a hányingerek... :S De nem csak reggel, mint a lányommal volt, van, hogy délután, vagy este jön... De nem bánom, legalább tudom, hogy minden rendben van a hormonokkal! :) Nagyon várom a csütörtököt, legalább orvos lát majd, valamit csak tud majd mondani, hogy úgy tűnik, minden rendben... :)

Kati

2013. márc. 23. 10:51
 136/198 anonim ***** válasza:

Elvileg Április 1-jén kellett volna mennem vérvételre az lesz a 14 nap, de mivel az húsvét ezért 2-án (kedden) kell majd mennem.

Csilla

2013. márc. 24. 12:04
 137/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kivel mi újság azóta?

Anita, hogy vagy? Mikor mész a 12 hetes UH-ra? Csilla, ugye tesztelsz előbb, mint kedd!???? :) Szerintem, ha hétfőn telik le a 14 nap, akkor már akár szombaton, vagy vasárnap is tesztelhetsz! Minden esetre vegyél néhány tesztet, és meglesz a húsvéti ajándékod rajta!!! :) És akkor mondhatod, hogy nektek nem a gólya hozta a babát, hanem a nyuszi. ;) :)

Én tegnap voltam orvosnál. Elküldött UH-ra, ahová 9-ére kaptam csak időpontot... :( De nem baj, végül is akkor már 9 hetes leszek, legalább a leggagyibb géppel is megtalálják a szívhangot! :) És rögtön kellett kérnem a genetikai UH-ra is, így arra kevesebb, mint 3 hétre rá megyek. :)

Ami furcsa, hogy amúgy meg sem vizsgált az orvos, csak elhitte, hogy terhes vagyok. :) De mindegy, ezen nem aggódom, mert ez tényleg biztos, ott van a rahedli teszt, meg a pocakfájásom is olyan, mint a kislányommal volt, plusz a hányinger... :S Ja, és nem utolsó sorban ugye a kimaradt menses... :)

Nagyon drukkolok, Csilla!!! Anita, Te pedig írj, hogy vagy! :)

Kati

2013. márc. 29. 11:22
 138/198 anonim ***** válasza:

Szia Kati!

Nem kaptam még meg az időpontot az UH-ra, ápr. 25-én töltöm a 12. hetet, úgyhogy valamikor akkor lesz. Nagyon rosszul vagyok minden nap, nem hánytam, de egész nap hányingerem van, lavorral járkálok a házban, nincs semmi étvágyam, és mivel nem nagyon tudok enni így semmi erőm sincs. Szerencsére nem fáj semmim, azzal nincs probléma. Remélem a rosszullét pár héten belül elmúlik, mert eléggé kikészít, másfelől viszont kicsit megnyugtat, hogy ha ilyen szarul vagyok, akkor bizti nincs baj, erős a kis pocaklakó :) El sem hiszem hogy már 8+1 hetes vagyok, már kimaradt a második mensi is :) Alig várom, hogy elteljen már a 4 hét és mehessek UH-ra, nagyon messzinek tűnik. Örülök, hogy veled is minden rendben, 9-e már nincs messze :)

Csilla, mindenképp írj, hogy mi a helyzet, szorítok nagyon!

Anita

2013. márc. 29. 20:04
 139/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sajnos ma reggel (13 napon) negatívat teszteltem, úgyhogy sajnos ennek a hónapnak is lőttek. :(

Még egy alkalommal elmegyünk a kaáliba, de ha megint nem fog sikerülni, valami más megoldást kell találnunk. :( Már teljesen elkeseredtem :( Mert a hónapban nagyon biztatott a doki. :(

Csilla

2013. márc. 31. 17:58
 140/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csilla, még azért lehet, hogy sikerült, van akinek lassabban emelkedik a HCG! Szerintem biztosra a vérvétel eredménye után mondhatsz bármit! Viszont ha nem sikerült, menj el másik orvoshoz! Lehet, hogy van valami egyszerű problémád, amit gyorsan, simán helyre lehet tenni, és aztán akár teljesen természetes úton is könnyen összejön a baba! Nem egy ilyet hallottam! Az orvosodnak "jó" ez így, mivel minden beavatkozás után fizetsz neki, aztán ha lombikot ajánl, azután még többet! Nem egy olyan esetet hallottam, hogy az orvos csináltatta ezeket a dolgokat, majd betelt az illető hócipője, elment máshoz, ahol kiderült, hogy egy apró probléma van csak, amit rendbe raktak, és aztán teljesen természetes úton (és gyógyszerek nélkül) hamar összejött a baba! Ne keseredj el! Olyan nem létezik, hogy orvosi segítséggel nem sikerül! Valami oka van, járj utána! Amúgy a párodat vizsgálták már?

Szóval kitartás!!! Aztán mint mondtam, azért még az is lehet, hogy most sikerült! :)

Anita, én a 12 hetes UH-ra ápr. 29-re kaptam időpontot (pont akkor töltöm). Neked nem kell jó előre kérned? Mert - itthon legalábbis - több hét múlvára kap az ember, így ha nem kér legalább 3 héttel előbb, akkor már be sem jut... :S Ennek majd szerintem érdeklődj utána! Mondjuk lehet, hogy ott egészen másképp van, és simán hamar be lehet jutni, ezt nem tudom. :)

Vigyázzatok magatokra! És Csilla, még egyszer, fel a fejjel!!! :) Nagyon-nagyon drukkolunk! Össze fog jönni! :)

Kati

2013. márc. 31. 20:50
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!