Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Jaj, Csilla, nagyon-nagyon reménykedem én is! Sikerülni fog! Sikerülnie kell!!! :)
Anita, veled mi van? Nagyon rég írtál!
Kati
Sziasztok!
Csilla, nagyon-nagyon szorítok! Itt volt a párom anyukája egy hétig látogatóban, azért tűntem el ennyire. Voltam dokinál, mert eléggé fájdogált a hasam, húgyúti fertőzésem volt, kaptam rá gyógyszert, azt mondta ne aggódjak ez ilyenkor gyakran előfordul. Egy hét múlva UH, el sem hiszem, már számolom vissza a napokat.
Sziasztok ! Sajnos úgy néz ezúttal sem fog összejönni a baba. :(
Voltam ma vissza a pajzsmirigyemmel és még mindég magas, 4,5 azt mondta a doki hogy így nem is fogok teherbe esni! Csak az nem tudom, hogy akkor ebbe a h.. Kaáliba miért csináltattak meg már velem 3 inszemet úgy hogy tudták, nem eshetek teherbe!!!!! :( És még endokrinológus a dokim! Na szép mondhatom! Most kicsit kiakadtam! Már több mint félmilliót ott hagytunk!!! :'( Most irigyellek titeket! De remélem egyszer nekünk is sikerül majd. :(
Csilla
Sziasztok!
Tegnap voltunk UH-on végre :-) Minden ok, jó helyen van,dobog a szive, jó a mérete. 3 hét múlva vissza kell menni, mert úgy feküdt,hogy nem tudták megcsinálni a Down szűrést. Nem bánom,így van egy potya UH :-) Nagyon jó és fura élmény. Láttuk a picúrkát a monitoron és még mindig hihetetlen hogy az a csöppség a pocakomban van.
Csilla,nagyon sajnálom. Tényleg nem fair,hogy egy csomó pénzt kifizettetnek,hitegetnek,reménykedtek miközben tudják,hogy valami nem stimmel. Tiszta szívből kívánom,hogy minél hamarabb sikerüljön nektek,már igazán megérdemlitek!
Anita
Kedves Anita! Azért örülök hogy minden rendben van veletek! :) Remélem én is hamarosan átélhetem amit Ti! :) Bizakodom azért, hogy egyszer minden helyrejön. Biztos jó érzés lehet látni és hallani a szívverését! Én bölcsiben dolgozom, szóval sok kicsi vesz körül.. olyan jó érzés, pátyolgatni őket! :) És Te már hamarosan a karodban tarthatod majd! :) Csak erre kell gondolni! Biztos minden rendben lesz!
Üdv: Csilla
Sziasztok!
Csilla, nagyon sajnálom, hogy ilyen felületesen bánnak veled és így "lopják" a pénzed! :( De most már legalább kiderült a probléma, így talán könnyebb lesz, nem? Ne légy elkeseredve, neked is hamarosan lesz babád! Nagyon szép foglalkozásod van, biztos nagyon jó dadus vagy! És meglátod, hamarosan jó anyuka is leszel! :) Fel a fejjel!
Anita, örülök, hogy minden rendben van! Érdekes, hogy úgy feküdt, hogy nem tudták megnézni a tarkóredőt. :O Ilyet még nem is hallottam! Pedig logikus, hogy lehet ilyen... :) De 3 hét múlva, ott is minden rendben lesz! :)
Én tegnap voltam egy maszek UH-on, mert kicsit megijesztett a csöppség, de hála Istennek, minden rendben van a babával! :) Egy kisebb probléma van, hogy a méhlepény részben fedi a méhszájat, de reméljük feljebb fog ez még menni, ahogy nő a méhem, és minden rendben van. Csak most sokat kell pihennem, feküdnöm, nem szabad cipelni, nehezebb házimunkákat végezni, emelgetni (ami vicces, mivel a 11 hónapos lányomat sokszor muszáj... :S, de ez még belefér, csak óvatosnak kell lennem). De egyébként jól vagyok! :) Persze hányinger, hányás változatlanul gyötör, de ki lehet bírni... :) Anita, te amúgy hogy állsz ilyen téren? Neked már elmúlt?
Minden jót nektek, Csilla, nehogy szomorkodj, nemsokára sikerülni fog a baba!!! :)
Kati
Sziasztok!
Bizony, a mi drágaságunk rúgdosott, mocorgott, mindent csinált, csak nem volt hajlandó úgy fordulni, hogy meg tudják mérni. Pedig mindent megpróbáltunk. De nem bánom, így legalább lesz még egy UH, ami amúgy nem lenne :)
Most azon megy az agyalás, hogy hogyan utazzunk haza júniusban autóval vagy repülővel. A repülő olcsóbb, gyorsabb, kényelmesebb, csak ha otthon találunk valamit, akkor nem tudjuk kihozni, és nem utolsó sorban rettegek a repüléstől, ami nem biztos, hogy jó a pocaklakónak. Régen repkedtünk, de akkor bennem volt 4-5 nyugtató, amit most ugye nem lehet. Autóval kétszer annyiba kerül az út, 22 óra az autóút, ami szintén nem biztos, hogy jó, persze sokszor megállnánk, de akkor is kényelmetlen már a végére. Viszont azzal tudnánk otthonról hozni dolgokat. Logikusan a repülő lenne jó, csak azt nem tudom, hogy győzzem le a félelmem.
Anita
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
Most nem,tudom hogy sírjak vagy nevessek!
Úgy örülök!
Csilla
Csilla! Gratulálok!!!Nagyon örülök! Én sírtam örömömben mikor megláttam a pozi tesztet :-)
Anita
Pont mikor nem is vártam, ez volt az első alkalom, hogy nem csináltam tesztet. Biztos voltam abban hogy nem sikerül, hiszem azt mondta az endokrinológus, hogy így sosem leszek terhes, ne is számítsak rá. Hát én egyből a doki nyakába ugrottam! :D és sírtam a párom 1 perccel később ért oda, akkor már ott sírtam, nemtudta mi bajom, ugye nem számítottunk rá, épp másik dokit akartam keresni. Erre... kis huncut. És pont a szülinapomon fogant! :) Jó kis ajándék! :) Istenem csak minden rendben legyen most már. csütörtökön kell megint mennem vérvételre, hogy minden rendben van-e. :)
Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!