Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Sziasztok!
Csilla, nagyon szorítok,hogy sikerüljön! Én is azt mondom, hogy hátha addig összejön természetesen, ki tudja...
Kati, örülök, hogy bejelentkeztél te is és minden rendben veletek. Már nincs sok hátra :-)
Én vasárnapra vagyok kiírva,eddig semmi jele, hogy ki akarna bújni,de reménykedek, mert már eléggé kínlódok.
Anita
Sziasztok! Örömmel tudatom, hogy nov. 7-én este 8 órakor megszületett Beni baba 3940 grammal és 54 centivel. Nem volt egyszerű, vákum, vágás, repedés de megérte!
Kati, remélem jól vagytok, és hamarosan te is beszámolsz a baba születéséről.
Csilla, továbbra is nagyon szorítok Nektek, remélem írsz majd, hogy mi újság!
Sziasztok!
Ugyan sokkal később írok, csak két gyerkőc mellett, ráadásul karácsonykor nehezen sikerült géphez ülni, és sokáig el is felejtettem írni, úgyhogy bocsánat, hogy ilyen későn írom meg, de nálunk is megszületett kisebbik lányunk, Renáta nov. 14-én 3920 grammal, 59 cm-vel. :) Nekem hála Istennek maga a szülés ezúttal is könnyű volt, csak utána volt kicsit nehezebb, mert a sok magzatvíz miatt kicsit kivéreztem, szóval aztán kapnom kellett vért is, de hamar összeszedtem én is magam. :) Nagylányom - nem tudom, írtam-e már a korát, másfél éves - nagyon örül a kistesónak, símogatja, puszilgatja... :)
Egyébként szülés előtt befektettek egy hétre a kórházba a sok víz miatt, hogy nehogy probléma legyen, szóval talán ez volt a legrosszabb része a dolognak, de aztán nagyon jó volt újra itthon lenne. Reni az első itthon töltött éjszakát átaludta, azóta egy-kétszer van, hogy rosszabbul alszik, de sokszor nincs vele gond. Nagyon aranyos, már sokat mosolyog, teli szájjal. :)
Remálem, Anita, ti is jól vagytok azóta is! Belerázódtál már a babázásba? Szoptatsz? Biztos van tejcsid, ugye? Jól eszik, és gyarapszik a kicsi? És éjszaka alszik? Írj, hogy hogy vagytok, mi van veletek azóta!
Csilla, veled mi újság? Nagyon drukkolok ám! Az, hogy ritkán jövök fel, nem azt jelenti, hogy nem gondolok rátok gyakran! Sokszor eszembe jutsz te is, és nagyon remélem, hogy sikerülni fog nektek is a baba! Már nagyon sokat küzdöttetek érte, úgyhogy nagyon megérdemlitek! Hogy álltok? Írj valamit, van-e valami újság! Új év, új remények! Hajrá továbbra is!
Nagyon boldog újévet kívánok nektek! Sok erőt, egészséget, és tündéri babát (nektek is, Csilla!!!)! :)
Kati
Szia Kati!
Jól vagyunk, mostanában kezd enyhülni Beni baba hasfájása, eddig elég kemény volt. Most kapott speckó tápszert, sajnos nincs tejem. Most már 5-6 óránként eszik 140-180ml között, este fél 10-kor eszik, utána fél 5-fél 6 körül. Tegnap volt két hónapos 5550 gramm, úgyhogy a súllyal nincs problémánk :)
Örülök, hogy jól vagytok! Remélem Csilla is jelentkezik még, kíváncsi vagyok velük mi lehet.
Anita
Sziasztok! Jajj úgy Őrülők hogy mindannyian jól vagytok! :) Már régen jártam erre! Gondoltam bekukkantok! Gratulálok Nektek a picikhez! :) Sajnos nekünk a helyzet változatlan, már túl vagyunk a vizsgálatokon a lombikhoz éppen héten voltunk vissza a dokinál a papírokkal. Minden rendben! Úgyhogy várjuk az Áprilist! Lassan telnek a napok! :( A hónapban elkezdtem enni a méhpempőt, és a doki is ajánlott a lombik előtt egy étrend-kiegészítőt ami felkészíti a szervezetet. Azért még mindég reménykedem, hátha nem kell a lombik! :)
Annyira örülök, hogy még mindég írtok ide! Kitartást mindenkinek , sok örömet és boldogságot! :) Csilla
Sziasztok! Mi újság veletek? Kati, minden ok nálatok? Csilla, már nincs messze az április! Vagy esetleg össze jött közben?
Mi jól vagyunk, most négy hónapos a Beni. 6560 gramm, 69 cm. Két napja fordult a hasára, azóta megállás nélkül ezt csinálja :-) A hasfájós időszak szerencsére elmúlt és továbbra is jól alszik este.
Remélem mindenki jól van!
Anita
Sziasztok!
Sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem, de a lombik csúszott egy hónapot. Úgyhogy csak most voltunk, sajnos nem sikerült, hiába vártuk annyira. Legközelebb még kérdés mikor mehetünk, de lehet az évben már nem lesz rá lehetőség. :( Sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel jöttem, már kezdek teljesen belerokkanni a várakozásba. Egyszerűen mindég ez jár a fejemben. :(
Remélem Ti azért jól vagytok, és szépen növögetnek a gyerkőcök! :) Sok Puszi: Csilla
Sziasztok!
Már 8 hónapos Renike. Most az adatait nme tudom pontosan, de már elég nagy, szépen fejlődik. 2 hónapja kezdtük a hozzátáplálást, már szinte mindent ehet, bár még azért sokmindent nem adtam neki (nem került rájk sor).
A leányzó nagyon lusta, mert csak 6 hónapos kora után, konkrétan 6,5 hónaposan fordult meg először, pedig az orvos is mindig mondta, hogy erős, de egyszerűen nem akart. Hiába próbáltam motiválni, egyszerűen nem érdekelte a dolog. Mostmár viszont másfél hónapja forog, mint a ringlispiel, kúszik, négykézlábra áll, és úgy hintázik.
Enikő, a nagyobbik lányom, érdekes, hogy ugyanígy, csak éppen 6 hónaposan fordult át először, mégis ekkora korában már ült és állt is. Úgy látszik Reni végig ilyen nyugodtabb, lassabb baba maradt eddig. :) De ezek nem jelentenek semmit.
Amúgy, ha már a két gyereknél tartunk, Reni folyamatosan mosolyog, mikor Enikőt nézi, nagyon sereti figyelni őt. Enikő is sokat mosolyog rá, szereti, simogatja, kéri, hogy tegyem az ölébe, hogy megölelhesse.
Reni egyébként ugyanúgy alszik éjszaka, kivéve nagyon ritkán (1, vagy inkább 2 havonta 1 éjszakát) vannak alvásproblémák, általában egy újabb fogacska előtt. 4 foga van már, és szerintem jön az 5. Anita, ti ezzel hogy álltok? Enikőnak 10 hónaposan jött ki az 1., de onnantól pillanatok alatt, hirtelen kijött egy csomó.
Mostanság kicsit Enikő miatt aggódom, mert ugyan mindent megért, és megcsinál, amit mondunk neki, vagy kérünk tőle, de nem beszél még mindig, pedig 2 éves és 2 hónapos már. Azt hiszem elviszem egy tanácsadóhoz, hogy mondjon valamit. Egyébként nyugodt, kiegyensúlyozott, úgyhogy remélem nem lesz egyéb, csak max. egy gyógytornát írnak fel... No, mindegy, ez hosszabb dolog, de nagy baja bizts, hogy nincs. :)
Anita, ti hogy vagytok? Mekkora a babuci és miket csinál? Hogy bírod a mindennapokat? Nekem most kezd könnyebb lenni kicsit, hogy Renit is több időre magára lehet hagyni (ha épp nem fogzik, vagy nem fáj a pocakja). Persze azért együtt nem hagyom őket egyedül, nehogy Enikő ráessen, vagy megrúgja véletlenül, mert nem figyel. De éegalább szabadok a kezeim, mert Reni nem csak ölben majad meg... :)
Csilla, még neked akartam mindenképp leírni, hogy nagyon sajnálom, hogy sehogy nem akart összejönni eddig a baba, viszont kitartást kívánok, és legyél nyugodt (már amennyire lehet ilyenkor az ember, de minden esetre próbálj az lenni), és csinálj sokminden jót, amit szeretsz, próbálj azokra öszpontosítani. Persze ez is nehéz... :( De én nagyon-nagyon csodállak, amiért ilyen hihetetlenül kitartó vagy, jókedvű és élettel teli! Nagyon ügyesen viseled a nehézségeidet! Úgy gondolom, össze fog jönni a baba nektek is! Nagyon sokszor hallom, hogy már több év próbálkozás, lombikok és minden után feladják a párok, és beletörődnek, hogy nem lehet gyerekük. Aztán szinte azonnal hirtelen mégis teherbeesik a lány, mikor már egyáltalán nem is számítanak rá. Lehet, hogy veletek is ez lesz. Remélem, nem kell azért sokat várni, és szenvedni, de ez legyen a legrosszabb eset! Nagyon drukkolok továbbra is nektek! KITARTÁS!!!!!!!!! :)
Kati
Sziasztok!
Beni már 9 hónapos mászik, kapaszkodva feláll és száguldozik a kanapé mentén, szerintem nem kell sok, hogy elinduljon. Még csak két foga jön alul, de az már kb másfél hónapja, elég lassacskán, de szerencsére semmi gond nincs a fogzással, csak ömlik a nyála. Az esték változók, van hogy többször át kell menni cumit visszaadni, de nem vészes, rögtön visszaalszik. 9,3 kg és 77 cm, jó nagy baba és az étvágya is hatalmas. Ő is sok mindent eszik már, csak tejmentesen, azt 1 évesen próbálhatjuk meg, hogy bírja-e. Egyébként nagyon jó baba, nem hisztizik (egyelőre) sokat játszik egyedül, ha talál valami érdekeset akkor akár 10-15 percig is elmolyol vele, aztán keres valami mást.
Kati, örülök, hogy jól vagytok, és hogy ilyen jól kijönnek a gyerkőcök. Ti már jobban álltok a fogakkal, remélem jobban viseli majd.
Csilla, továbbra is nagyon szorítok!
Anita
Sziasztok!
Nem tudom olvassa-e még valaki. Végre én is jó hírekkel érkeztem. :) A sok próbálkozás és kudarc után, spontán megfogant a kisfiunk! :) Már a 25 héten járunk, remélem minden rendben fog alakulni továbbra is. :) Végre mi is szülői örömök elé nézhetünk. nagyon várjuk a drágát!
Puszi Mindenkinek!!!! Csilla :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!