Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Sziasztok csajok!
Ki hogy van? Hogy érzitek magatokat?
Kati, teszteltél ma?
Én elég jól vagyok. A hasam még mindig fájdogál, meg fel vagyok fújva mint egy lufi, de ezeken kívül semmi extra. Ma töltöm az 5. hetet :))
Te hogy vagy?
Anita
Szia! :)
Gratulálok az öt héthez. Tudom, h aggódtál miatta, de nem szabad.
Nekem a hasam már nem fáj, szerencsére.
Viszont ma reggel nagyon rossz volt a közérzetem. Liftezett a gyomrom, rendesen. ( Igaz, hajlamos vagyok a hányingere)
A párom meg is jegyezte: "gyanús vagy te nekem!" :)
Április elején szeretnék menni orvoshoz. Nehéz kivárni.De annál jobb lesz ha hallhatom a szívverését.
Köszönöm :)
Már nem aggódom annyira, pozitívan tekintek előre. Babakocsikat, kiságyakat nézegetek a neten, bár még messze van a vásárlás, de annyira jó gondolatban berendezni a babaszobát :) Várom már nagyon a márc. 22-t, a vizsgálat után akarjuk elmondani a barátoknak :)
Sziasztok!
Ma is teszteltem, de az szép erős lett, szerintem már csak minden másnap fogok 2-3x, aztán abbahagyom. :) (Azt is csak azért, mert ugye gondolván, hogy 1.-re úgysem jön még össze a baba, rendeltem egy 15 db-os csomagot... :) Azok meg úgyis lejárnak, mire a 3. babához érünk... :)
Kira, te teszteltél? Mikor is lesz a férjed névnapja? Nehogy lebukj előtte egy-egy hányással! Én az első terhességem elejét (kb. a 4.-től a 17. hétig) végighánytam... :S
Anita, nagyon-nagyon örülök, hogy túl vagy az 5. héten! :) Nem kell aggódni! Babakocsit, meg kiságyat pedig kell is nézegetni, jót tesz! :) (Hú, kiságy nekünk is fog kelleni másik, mert a kislányom még nem lesz másfél éves, mikor megszületik a picur...)
Ja én amúgy jól vagyok. Meglepő módon mostanság nincs hányingerem... :) Jó lenne, ha így maradna... :)
Ti amúgy isztok palástfű teát? Milyen terhesvitamint szedtek? És folsavat is szedtek mellé?
Kati
Kati!
Örülök, hogy jól vagy! Szerencsére hányingerem nincs, remélem nem is lesz :)
Most már nagyon bizakodó vagyok, pont beszéltük a párommal, hogy strapabíró kisbaba, pont akkor jött össze, mikor kétnaponta zokozgva jöttem haza munkából, hogy gyűlölöm az egészet, ha ezt kibírta, mindent kibír :) Holnap megyek először a pozi teszt óta, de eldöntöttem, nincs idegeskedés, egy rossz szó és rögtön felmondok, majd lesz valahogy. Én Gravidát szedek, nem szedek plusz folsavat, és naponta egy decit a lötyimből (fele céklalé, a másik pedig répa és almalé), jó lesz a vérkép tőle, nem lesz vashiány :)
Anita
Nagyon örülök, hogy neked nincs hányingered, Anita! A cékla tényleg nagyon jó. Én sajnos képtelen vagyok rendszeresen legyűrni a torkomon, nagyon nem szeretem... :S A lányom cékla-krumpli-husi főzelékében még megenném, de csak és kizárólag pempő formában... :D Lehet, hogy kettőnknek kéne csinálnom néha... :D
Én is Gravidát szedek (az a baj, hogy míg baba nélkül a pocakban simán nem volt tőle semmi bajom, ha ettem előtte, most azért úgy is pihenni kell, hogy ne jöjjön vissza, de nem vészes), én szedek mellette folsavat és iszom palástfű teát. Az amúgy méherősítő, ha volt már probléma, lehet, hogy célszerű lenne neked is inni! Én is csak attól kezdve ittam, hogy pozitív lett a teszt, nagyon sokan dicsérik. Állítólag a 10-12. hétig célszerű inni.
Szép napot mindenkinek!
Anita, jó munkát!
Nagyon jó, h mondjátok a céklát. Én imádom :) A levét inni, enni, bármilyen formában. :)
El is megyek mindjárt a boltba :)
A dm-ben vettem terhes vitamint. Aztán majd megmondja az orvos, h mit egyek :)
Kati, Március 18.án lesz a névnapja. Már várom. de attól tartok sejt valamit. Pedig nagyon igyekszem.
Ma reggel megkérdezte, h mikor használom fel az itthoni teszteket. :)
olyan típusú vagyok, h a legkisebb hőemelkedés is látszik rajtam. Rögtön megérzem. Ma is 37-3al keltem. :(
Remélem ez még normális.
Ti méritek?
Én se tesztelek már nagyon... Majd ma délután egyet, mert délutániból még nem teszteltem és rengeteg van itthon. :)
Sziasztok!
Anita, jó lesz a munkahelyeden, nem lesz semmi! Bárki bármit mond, tudd, hogy ott van a pocakodban egy TÖBB, MINT % HETES!!! baba :), és ne idegeskedj! :) Legyél túl boldog ahhoz, hogy bárki is fel tudjon húzni! :)
Kira, kíváncsi vagyok a délutáni tesztedre! Majd írd meg, hogy sikerült! :) Én is mértem a hőmérsékletem (már abbahagytam), nekem csak 37,1 volt, de 37,5-ig normális, szóval a 37,3 teljesen jó! :) 18-áig nagyon nehéz lesz kibírni, hogy ne bukj le... :S Drukkolok! Ha meg minden kötél szakad, esetleg megmondhatod neki, hogy előnévnapi ajándék, csak már nem tudod titkolni... :) De valahogy csak kibírod azt a 10 napot! :)
Nekem a pocakom még mindig sokszor fájdogál kicsit, de nem vészes. :) Viszont azóta sincs semmi hányingerem! Egyszer (asszem vasárnap, vagy hétfőn) egy alkalommal majdnem hánytam, de azóta semmi. Lehet, hogy csak azért volt, mert egyszerre sokat ettem. :) Kíváncsi vagyok nagyon, hogy ez a terhességem mennyire lesz más, mert idáig egészen más! :) Kicsit aggódom, mikor a kislányomat emelgetem (7,4 kg), de csak nem lesz semmi, ugye? Végül is sokan babásak kisgyerek mellett, nem? Meg arra gondolok, hogy mikor vele voltam pocakos, akkor is elég sokat emelgettem, sőt, bizonyítványosztáskor (tanár vagyok) egy rahedli bizit vittem, ami miatt 10 kg volt a táskám. És akkor sem volt semmi!
Nem értem, meg vagyok őrülve, miért vagyok most ilyen aggódós?!??! :S :) Bocsánat, hogy itt hisztizek nektek! És a hosszúságért is! :$ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!