Március 29-én jött meg a menstruációm, Április 13-án voltunk együtt a párommal, lehetek terhes? Rendszertelen a ciklusom, mikor érdemes teszteznem vagy orvoshoz mennem?
Hát ez az, hogy nem tudom mikor fog megjönni, mert annyira változó. Van hogy egy hónapban 2x is megjön, aztán hónapokig semmi.
2-3 hét múlva csinálok egy tesztet, az majdcsak mutat valamit.?
Nézegettem már az ovulációs kalkulátorokat, de azt se tudom 100%-nak venni, mert nem tudom hány napos a ciklusom, de ez mindig is ilyen volt. Legutóbb pont 28 napra jött meg, előtt több mint 1,5 hónapra. ez alapján lehet, hogy nem is volt peteérésem, igen :(
Azért gondoltam, hogy 2-3 hét múlva csinálok tesztet.
Néha bizonytalan vagyok, hogy akarom-e.. talán nem vagyok rá felkészülve, de örülnék is.. ááá nem tudom :(
De ilyen ciklussal igen kevés esélyed van. Persze, teherbe eshetsz, ha legalább néha van peteérésed...
De nem hiszem, hogy van így értelme a próbálkozásnak, ha nem is vagy biztos magadban.
Menj el orvoshoz és tetesd rendbe a ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!