Mikor érdemes leghamarabb tesztelni, hogy ha a peteérés április 10én volt - mensi pedig március 16?
Figyelt kérdés
Április 10én volt peteérésem (ovulációs teszttel "figyeltem") tettünk is érte, hgoy legyen baba - mikor érdemes tesztet csinálni? Alig vártam, hgoy elteljen az egy hét. Holnap reggel van értelme, vagy még várnom kéne?2009. ápr. 17. 22:58
1/3 anonim válasza:
A beágyazódás (ami 8-12 nap) után termelődik a hcg, amelynek mennyisége 2 naponta duplázódik meg a testedben. Reggeli vizeletből már tesztelhetsz, akárki akármit mond, abban több a hcg, mint egy délutániban.:)
DRUKKKK!
2/3 anonim válasza:
Jajneee! Elszámoltam magam, ne haragudj, fáradt vagyok.:)
Amit írtam indoklásként az áll, csak most nézem, hogy április 10 volt a péd és nem április 1-amire emlékeztem. Egy hét múlva tesztelj -és ne haragudj, kérlek.:)
3/3 anonim válasza:
még nem tesztelj, teljesen kizárt, hogy helyes eredményt mutasson. Leghamarabb 22-én! Szurkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!