Április közepére várjuk a babánkat. Pontosan milyen ruhaneműket érdemes beszerezni?
Szia mi is április közepére várjuk a picúrt mi már mindent megvetünk.
Elsőre nem kell sok minden 5-6 db kombidressz legyen benne hosszú meg rövid ujjú.
5-6 db rugi
2-3 db kocsikabát vagy kardigán
Pár kiszokni
kis sapka
ez az 5-6 body azért kevés lesz! :)
Gondolj arra, hogy bármikor előfordulhat pisi-kaki baleset, arról nem is beszélve, hogy büfizésnél is vissza-vissza csöppenhet ez-az. :)
Az enyémet átlag napi 3-4x kellett átöltöztetni.
És amíg külön mosod a baba cuccait, azért nem valószínű, hogy naponta összejön egy adag, arra is kell számítani, hogy a mosásban is van pár darab...
Nekünk kb 12-15 body volt meg harisnyák, talpas nacik, abból is kb. ez a mennyiség. Rugiból kevesebb olyan 5-6 darab... És tavaly áprilisban még masszívan bundazsákot hordott...
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat. Még azt szeretném tudni, hogy milyen vastag holmikat vegyünk??? Pl plüss rugik vagy inkább sima pamut rugikat vegyünk????
Lábzsákot babakocsiba érdemes beszerezni???
2. vagyok
Én a plüssökért nem igazán vagyok oda,azért akad pár darab,de inkább pamutokat vettem és persze az időjárás függvényébe adtam rá a rétegeket. Lábzsákunk volt,de akkor már nem igazán használtuk.
A lábzsák nem felesleges, ha tavasszal nem is, de ősszel biztos szükséged lesz rá.
A plüss rugikat én sem szerettem, a pamut jobb szerintem. Body, rugi kell az elején több, a bukások miatt. Bodyból a hosszú és a rövid ujjút is érdemes venni. Egy.két pulcsit ami nem kapusznis. Kisnadrágot, zoknit (aminek nem szoros a gumírozása), harisnyát.
Altatáshoz a hálózsákot ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!