Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 1-re?...

Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 09:42
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/198 anonim ***** válasza:
Ja, Kati voltam. :)
2013. márc. 8. 13:51
 122/198 anonim ***** válasza:

Nem hagyom magam felhúzni :)

Tudom, hogy a főnökségnek ez a célja, számító, alattomos dögök. Elmondtam a főnökasszonnynak a babát, hogy könnyített munkát kapjak, erre az irodában, mikor minden munkatárs bent volt, akkor megkínált tortával, hogy vegyek, mert most kettő helyett kell ennem. Nah mondom köszi, aztán ott sajnálkozott (persze nem őszintén), hogy hát ő nem is gondolt bele, hogy lehet én még nem akartam elmondani. Mondtam nem baj, úgyis azt vettem észre mostanában a baráti körben, hogy aki korán elmondta, azoknál nem lett semmi baj, aki titkolta,ott igen. Aztán közölte, hogy szerdán lesz egy meeting, ahol a humános csaj is ott lesz, gondolom megmondják, hogy nincs rám szükség, és kitalálnak valami hülye indokot. De nem bánom, én leszek a legboldogabb, ha az életben nem kell többet oda mennem.

A hasam még nekem is fájdogál, de már sokkal kevesebbszer szerencsére.

Remélem mindenki jól van!

Szép napot!

Anita

2013. márc. 9. 07:28
 123/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Mi újság, hogy vagytok?

Én két napja nagyon fáradékony vagyok, egész nap aludnék. A melleim még mindig le akarnak szakadni, de a hasam már csak naponta 1-2x fájdogál.

Anita

2013. márc. 10. 10:32
 124/198 anonim ***** válasza:

Mi újság csajok?

Hova tűntetek?

2013. márc. 13. 20:08
 125/198 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsánat, hogy eddig nem írtam. Nálam változatlan a helyzet, jól vagyok, még mindig nincs hányingerem, remélem megúszom, bár leggyakrabban később szokott jelentkezni, szóval még akármi lehet. Nagyon várom, hogy orvoshoz menjek, és halljam a kis szívét!!! :) Anita, te voltál már? Szívhang még nem volt, még kisebb, ugye? Hány hetes is vagy pontosan? 5+5, vagy 5+6? (Én 5+2 vagyok.)

Kira! Eltűntél! :( Mi van veled? Hogy vagy? Írj te is!

Kati

2013. márc. 13. 22:48
 126/198 anonim ***** válasza:

Anita! Tök hülye vagyok, nem gondoltam bele... Csak ahogy visszaolvastam, akkor fogtam fel, hogy ha 5+5/6 hetes vagy, akkor még biztos nincs szívhang... :) De azért orvosnál gondolom már voltál a korábbi probléma miatt... Mit mondott?

Csilla! Te még jársz erre? Hogy álltok a babaprojekttel? Mikor volt/lesz peteérésed?

Kati

2013. márc. 13. 23:01
 127/198 anonim ***** válasza:

Szia Kati!

Ma vagyok pont 6 hetes. Jövő hét péntekre van időpontom a szülésznővel. Itt Angliában nem lát orvos, csak ha gond van, a szülésnél is csak a szülésznő van jelen. Házidokinál voltam, hogy elmondjam mi van, de itt csak három vetélés után foglalkoznak a dologgal. De szerencsére jól vagyok, már csak nagyon ritkán fájdogál a hasam, nagyon enyhén, se barnázás, se vérzés. Tegnap kezdődött a hányinger. Nem nagyon erős, de kajára nem nagyon tudtam gondolni szinte egész nap, és most reggel is ez a helyzet. De nem bánom, jöhet bármilyen rosszullét csak jól legyen az én kicsikém. Szóval pénteken megyek, lesz vérvétel meg súlymérés, és nagyon remélem, hogy szívhangot is néz, akkor már 7+1 hetes leszek. (Nem tudom UH lesz-e, itt egész terhesség alatt kb 2-t csinálnak, ha problémamentes a terhesség).

Anita

2013. márc. 14. 09:00
 128/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Örülök hogy mindenki jól van! Igen beszoktam nézni és olvasom amit írtok! :)

Nekünk hétfőn lesz a következő inszem, így akkor lesz peteérés, aztán várunk. :) Hát nagyon reménykedem ebben a hónapban , de azért igyekszem minél kevesebbet gondolni rá (ami nem igazán megy) és nem rágörcsölni. Csilla voltam :)

2013. márc. 14. 20:30
 129/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csilla, nagyon-nagyon örülök, hogy jársz még itt!!! :) Várom, hogy elteljen a hétfő, majd a 2 hét, és pozitív legyen a teszted! :) Most sikerülni fog, én tudom! ;)

Anita, örülök, hogy jól vagy! És az nagyon jó jel, hogy hányingered van, ezek szerint jól működnek a hormonok! :) Egyébként biztos, hogy lesz UH, méghozzá hüvelyi, mert ilyen pici babánál még nem tudják máshogy meghallgatni a szívhangot! Most már megszámoltam, pont 4 nappal vagy idősebb, mint én! :) Én jövő utáni hét elején szeretnék menni orvoshoz, ha kibírom, ha nem, akkor jövő hét végén... :) De valahogy ki kéne húznom! Neked elvileg amúgy pont ma kezd el dobogni a babád szíve, 6+1 hetesen, csak ilyenkor még nagyon nehéz megtalálni a szívhangot. (Ezért szeretnék én is várni legalább 7 hetes korunkig az orvossal.)

Kicsit aggódom, hogy Kira már egy ideje nem ír... :( Mi lehet? Remélem csak elromlott a gép, vagy elutaztak, vagy nem ért rá, és bízom benne, hogy nagyon jól vannak és minden rendben van!

Én amúgy jól vagyok. Mostanában már nagyon-nagyon enyhén van hányingerem, de csak akkor, mikor éhgyomorra iszom a palástfűteát. Egyébként semmi nincs még, várom nagyon, hogy orvoshoz menjek, és halljam a szívét... :)

2013. márc. 15. 12:32
 130/198 anonim ***** válasza:
Ja, Kati voltam, megint... :) Bocs, mindig elfelejtem odaírni. :)
2013. márc. 15. 12:32
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!