Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 1-re?...

Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 09:42
 191/198 anonim ***** válasza:

Jajj Csilla tènyleg szívből örülök! Időnkènt felnèztem ide,hogy hàtha írsz,hogy mi a helyzet veletek,nagyon örülök hogy ìrtàl😊 Gratulàlok ès nagyon sok boldogsàgot kívànok nektek! Beni jövő hèten lesz 16 hónapos,egy igazi kis energiabomba😊 Àprilisban indul a tesó projekt.

Nem tudom Kati szokott e mèg itt jàrni,remèlem velük is minden rendben van.

Mègegyszer gratula ès mindenkèpp ìrj ha megszületik a pici!

Anita

2015. márc. 1. 10:17
 192/198 anonim ***** válasza:

Szia Anita!

Jajj akkor már Beni is nagyfiú!Hogy repül az idő. Ürülök hogy jól vagytok! :) Jó nektek hogy már a kistesóra gyúrtok. :) Hajrá! :D Biztos hamar összejön! Mindenképp írok ha megszületett a mi kis drágánk. :) Puszi!

Csilla :)

2015. márc. 2. 14:45
 193/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Néha én is benézek ide, csak most már nagyon rég jártam erre... Mi is jól vgyunk, Reni is szépen nő. Ugyan csak most, 19 hónaposan indult el, de most már végre ez is rendben van. Mi most kezdjük az újabb kistesó-projectet, remélem nekünk is hamar összejön... :)

Csilla, nagyon-nagyon gratulálok, és sokat fogok gondolni rátok, hogy minden rendben legyen és könnyen, gyorsan megszülessen a fiatok!

Anita, nálatok mi újság a kistesóval? Összejött azóta? Írjtok, ha tudtok!

Kati

2015. júl. 8. 23:17
 194/198 anonim ***** válasza:

Most számoltam át újra a hónapokat, Csilla, nálatok is meglett már a baba? Mert nekem kb júniusra jött ki... Írj, ha majd tudsz!

Kati

2015. júl. 8. 23:22
 195/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kati,örülök hogy ìrtàl ès minden rendben nàlatok! Csilla,mi ùjsàg? Remelem minden ok veletek is.

En 7 hetes vagyok a tesòval,szerdàn megyünk ultrahangra. Nagyon izgulok,remèlem minden ok,elèg sokat kell mèg emelgetnem Benit.

Anita

2015. júl. 10. 13:29
 196/198 anonim ***** válasza:

Anita, nagyon örülök, hogy ilyen hamar összejött a kistesó! Gratulálok! Ne aggódj, minden rendben lesz! Én is aggódtam a Reninél, mert nálunk is kicsi volt a korkülönbség (17,5 hónap), de még a végén, az utolsó napokban is rengeteget emelgettem a nagyot, és végig nem volt semmi probléma. Igazából ez azért más, mint az első gyereknél, mert ehhez a súlyhoz és ehhez a fajta mozdulathoz hozzá vagy szokva.

Mi most ebben a hónapban nem voltunk túl aktívak a kistesót illetően (mármint a 3. babár gondolok), sőt még az is lehet, hogy az elkövetkezendő 2-3 hónap is zavaros lesz, de majd csak lesz valahogy! Ha jönnie kell, akkor meg így is jön! :) Bár azért nem vagyok ilyen nyugodt, nagyon várom... :S

Csilla, írj, hogy mi van veletek! Gondolom, babázol, de ha mégis van egy pici időd és fent jársz, írd meg, hogy vagytok és milyen volt a szülés!

Kati

2015. júl. 25. 23:45
 197/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Végre én is bejelentkezek. :)

2015.05.06.-án császármetszéssel megszületett Benett. :)

Jó nagy fiú lett. 4300g-al és 52 cm-el. Nem sok időm van mellette , de nem bánom, hiszen már úgy vártuk. :) Gyönyörű baba lett, nagyon büszkék vagyunk rá. :) Sajnos nem indultak túl jól az első hetek, bekerültünk a koraszülött osztályra légzésproblémák miatt, de most már minden rendben. Már 6kg és 62 cm. Nő mint a gomba!

Anita nagyon gratulálok a Babához! :) sok sikert hozzá!

Kati neked pedig drukkolok hogy összejöjjön a 3. Babó. Mi is 3-at szeretnénk :D Bár a nyűgös napokon néha eszembe jut mi lenne ha még 2 gyerkőc itt szaladgálna :D De azért nem tántorodom el a tervtől. Remélem egy év múlva már mi is neki állhatunk gyúrni a kistesóra. :)

Nagyon sok puszi! És köszönöm hogy gondoltatok rám! :)

Csilla

2015. aug. 1. 21:07
 198/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem tudom szoktatok e meg ide nezni,de gondoltam megirom,hogy februar 25-en 02:54-kor megszuletett Dominic baba,57 cm es 4190 gramm. Jol vagyunk,csak sajnos o is eleg hasfajos. Beni nagyon cuki vele 😊 Remelem ti is jol vagytok.

Puszi

Anita

2016. márc. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!