Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Sziasztok! Csilla, megvan már a véreredmény? Kati, itt nem kell kikérni az időpontot, ők küldik ki nekem postán,hogy mikor mire kell mennem. Két napig elég jól voltam,de tegnap megint egész nap hányingerem volt. Remélem hamarosan elmúlik és élvezhetem a terhességet. Te hogy vagy?
Anita
Sziasztok! Sajnos ez a hónap sem sikerült! :( Még egy hónappal megpróbálkozunk, aztán ha megint nem sikerül, valami más módot kell keresni, bár remélem már akkor lombikra küldenek minket. Igaz hogy várni kell majd, de legalább meglesz az esély, és a reménysugár, hogy egyszer nekünk is lesz egy gyönyörű babánk. :)
Csilla
Sziasztok!
Csilla, nagyon sajnálom!!! Nagyon drukkolok, hogy legközelebb összejöjjön!
Én ma meg is kaptam a levelem, április 24-én 17:30-kor lesz az UH. Még három hét, addig begolyózok már, komolyan.
Anita
Nah, hát 3hét hányinger után tegnap este
megvolt az első hányás is. Remélem nem lesz rendszer belőle. Veletek mi újság?
Anita
Anita! Nekem a barátnőm most jár a 16 hétben és most kezdődött a hányinger el neki! :) Eddig semmi tünete nem volt!
Reménykedem ebben a hónapban, már kapom is a szurikat, meg szedem a gyógyszereket! Bízom benne, hogy végre sikerül és nem kell végigjárni a lombikos mizériát!
Csilla
Sziasztok!
Anita, ne aggódj a hányinger miatt! Kellemetlen, de legalább végig érzi az ember, hogy minden rendben van! :) Aztán mikor ez elmúlik, akkor meg már érezni lehet a mozgást. Én a kislányomnál a 17. hétig küszködtem a hányingerrel, és a 16.-tól már éreztem őt... :) Most hála Istennek csak hányingerem van (anno csomót hánytam), remélem végig megúszom ennyivel... Bár néha azért én is közel járok a tűzhöz.... :S :) Amúgy Te szedsz rá valamit? Azaz B6 vitamint? Vagy gyömbérteát iszol? Én most épp egy homeopátiás szert szedek, több-kevesebb haszonnal... Az a baj, hogy az után fél óráig nem lehet enni-inni, de nekem meg pont evés előtt és közben van a legjobban hányingerem... :S Meg fogmosáskor... :) De nagyon jó, hogy sokkal enyhébb, mint a lányommal, vele csak napi 6 db B6 vitaminnal bírtam ki, akkor már nem hánytam, csak az inger volt... :)
Csilla! Ne légy elkeseredve!!! Biztos, hogy sikerülni fog! Nagyon drukkolok! Nektek is lesz gyönyörű babátok, ez biztos!!! És egyébként az is lehet, hogy a lombik sem jön össze, de mégis, teljesen véletlenül természetes úton jön egy baba! Több ilyet olvastam, hogy már papírja volt az illetőnek a lombikról, hogy csak az lehet, és mégis teljesen természetesen sikerült! Nagyon drukkolok!!!
Kati
Nem kell ám lecserélned a Gravidát! Én is azt szedek, sőt a lányommal is azt szedtem. A lényeg, hogy evés után vedd be! Viszont az sem jó, ha túl sokat eszel! Pont annyit egyél, amennyi jól esik! Nekem így nem csinált eddig semmit, pedig alapból is elég hányingeres vagyok. Viszont éhgyomorra a terhesség előtt is rosszul voltam tőle!
Sok sikert a homeopátiáshoz! :) És a gyömbért sokan mondják, hogy jó, meg a reggeli (felkelés előtti) csipegetés, pl. mogyoró, keksz, szotyola... Ez utóbbi nekem is jó, de hát ugye csak reggel, és nekem délután is, este is ugyanúgy van... :S :)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Csilla, mikor kell drukkolni? Anita, hogy vagy mostanság? Vizsgálatokkal mi van? Hogy bírod UH nélkül?
Én végre voltam kedden UH-on, nagyon aranyos volt, ficánkolt sokat. :) A hányingerem még mindig megvan, sőt, vasárnap sajnos már hánytam is... :S :) Meg éjszaka is kijárok WC-re, ez sem a legkényelmesebb, de hát ez van! :) De a keddi UH óta már még jobban viselek minden kellemetlen tünetet, mert már tudom, hogy minden rendben van! :)
Remélem Ti is jól vagytok! Csilla, nagyon-nagyon drukkolok!!! Kitartást!
Kati
Sziasztok!
Tegnap volt a 3.inszemünk, de lehet hogy lekéstünk a dologról, mert már a doki szerint, megrepedt a tüsző, már nem volt meg mikor megcsinálták. Sajnos most nem éreztem a tüszőrepedést mint az előző két alkalommal akkor nagyon fájt :( De a remény hal meg utoljára, remélem még időben voltunk. 2 hét múlva kiderül!
Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!