Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Sziasztok lányok! Mi újság veletek? Remélem rendben vagytok. Nekem szerencsére elmúltak a rosszullétek csak a vitamint hányom ki néha :-) Az étvágyam még mindig nem a régi,de azért már többet eszek mint a rosszullétes időszakban. Nem is bánom,így tartom a mínusz 4 kilót. Jövő hét szerdán megyünk a következő UH-ra,remélem akkor már mindent meg tudnak mérni.
Anita
Sajnos nekem méhen kívüli a baba, úgyhogy meg fognak műteni, ha nem szívódik fel. :( Most kicsit ki vagyok. Szörnyű ezt elviselni. :(
Remélem ti jól vagytok!
Csilla
Sziasztok!
Nagyon régen néztem erre, bocsánat!
Csilla, nem is tudom, mit mondjak! Úgy feldobott, mikor olvasta, hogy sikerült..... Erre nem számítottam... :(:( De ezek szerint sikerülhet!!! Helyrerakják a pajzsmirigyproblémáidat, aztán összejön, jó helyre ágyazódik be, és lesz egy teljesen problémamentes terhességed, aztán egy nagyon édes kisbabád!!! Meglátod, hogy így lesz! Fel a fejjel!!! Most látszott, hogy sikerülhet, a következő jó helyen is lesz! Nagyon drukkolok!
Anita, örülök, hogy minden rendben van! Vigyázz magatokra, és azért próbálj minél változatosabban, kicsit többet enni! :)
Nekem még kicsit tart a rosszullétes időszak, de már múlik! Most jelenleg 3x1 B6 vitamint szedek, de remélem ezt is minél hamarabb el tudom majd hagyni. :) Egyébként jól vagyunk, hála Istennek, a múlt héten, a 12 hetes UH-on is mindent rendben találtak. Most 13 hetes vagyok, de titkolni már rég nem tudom, folyton rákérdeznek (pedig eléggé dugdostam még), de most már nem baj, ha tudják. :) Én azt hiszem, híztam 1-2 kg-ot, de ez elég kevés, 46-ról kezdtem, és az előző terhességem után sem szedtem föl semmit, az is így kezdődött... Majd meglátjuk, mi lesz! :)
Hajrá, Csilla, kitartást még egyszer! Sokat gondolunk rád, sikerülni fog!
Kati
Köszönöm szépen! Igyekszem erősnek maradni, bár elég nehéz ebben a helyzetben. :(
Nagyon sok sok szépet és jót kívánok nektek! :)Még visszajárok olvasom, kivel mi újság! Olyan jó hallani amiket írtok! :)
Csilla
Csilla nagyon sajnálom! Én is csak azt tudom mondani,ha egyszer sikerült,akkor megint sikerülni fog! Nagyon sok sikert és kitartást kívánok!
Anita
Sziasztok! Voltunk UH-on,minden ok,megcsinálták a down szűrést,várjuk az eredményt. UH alapján 15+3 hetes vagyok,úgyhogy előrébbhozták a kiírt napot nov.3-ra.
Anita
Sziasztok! Ma hallottuk először a baba szívverését Doplerrel, eddig csak UH-on láttuk. Megjött a Down szűrés eredménye: 1:10.000 Júni 10-én megyünk a 18-20 hetes genetikai UH-ra, utána otthon 19-én 4D-re.
Veletek mi újság?
Anita
Sziasztok!
Nagyon rég írtam, sokáig nem voltam számítógépközelben.
Anita, nagyon örülök, hogy minden rendben van, az 1:10000 arány azért szerintem elég jó!! :)
Én most kedden voltam AFP-n, várom az eredményt, június 11-én pedig megyek a 18 hetes UH-ra. Én tegnap voltam a védőnőnél, meghallgattuk a szívét, én most vagyok 16+4. Egyébként nagyon aktív baba, rengeteget mocorog! :) Még csak 2 hete érzem, és még nem minden nap, de amikor igen, akkor jó sokáig! :) Várom a 11-ét. :)
Hihetetlenül gyorsan telik az idő, vasárnap lett a kislányom 1 éves. Volt nagy ünneplés! :) Nagyon furcsa! :)
Anita, neked mondtak valamit, hogy kisfiú, vagy kislány-e? Vagy nem szeretnétek tudni? Gondolom, ha egészséges, akkor mindegy, csak azért az ember kíváncsi... :) Én az UH-on megkérdezem. A 12 hetesen fiúnak tűnt, de elég bizonytalanul mondta az orvos. Igazából érdekes dolog ez, mert ha kislányom lesz, azért fogok örülni, mert már van egy, nagyon szeretem, és örülök, ha lesz még egy, ha fiú, akkor meg azért, mert olyan még nincs... :) Majd meglátjuk!
Csilla, te is írj, amint van valami újdonság, vagy csak úgy egyébként is örülünk, ha írsz, hogy tudjuk, mi van veled! Én is jelentkezem a 18 hetes UH után.
Kati
Szia Kati!
Örülök, hogy minden rendben van veletek! Mi még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, remélem egy hét múlva az UH-on megmutatja. Ma vagyok 18+1 hetes de még nem érzem. Vagyis szerintem nem tudom, hogy ő az. Ma reggel az ágyban fekve mintha éreztem volna valamit, de nem mernék megesküdni, hogy a baba volt. Remélem hamarosan egyértelműen érzem majd, már nagyon várom. 11-én megyünk haza két hétre, már nagyon várom, főleg a 4D-t, biztos nagy élmény lesz.
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!