Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Kira, köszönöm szépen a biztatást, nagyon jól esik! :) Remélem, hogy semmi nincs tényleg!
Neked a 2. két teszted gyönyörű!!! :) Remélem, amit ma veszek, azon nekem is jobban fog majd látszódni...
Biztos vagyok benne, hogy jobban fog látszódni. Szerintem kazettàsat vegyél. Nekem azon lettek erősebbek. A one step-el már nem is idegesítem magam. Azok halvànyak. De biztos a teszt minősége miatt.
Kíváncsian várom milyen lesz. De ne aggódj!
Biztos minden rendben lesz! Én nem csinálok több tesztet, nem stresszelem magam ezzel, parázok más dolgokon :) Mióta pozi lett a teszt itthon vagyok, nem mentem dolgozni, pénteken megyek először, ma mertem kitakarítani itthon:)
Antia
Sziasztok Csajok!
Bocsi,hogy így kimaradtam,de tegnap jöttem vissza haza,aztán pedig rohangáltunk egész nap!
Bár a mensim még mindig nem jött meg,a teszt negatív..
Szóval fogalmam sincs mi lehet,szerintem ez most nem jött össze...
Mindenkinek nagyon-nagyon gratulálok,akinek pozi lett a tesztje,szívből örülök! :)
Sziasztok!
Kérdező, sajnálom, hogy negatív... :( De még azért amíg nem jön meg, van remény! :)
Én ma reggel teszteltem xepillel (ezt sikerült vennem). Ez sem túl jó fajta teszt, de azért a One Stepnél sokkal erősebb.
Itt van a kép, a bal oldali 2 az Xepil, a jobb oldaliak a One Stepek. (A felsők a tegnapiak, az alsók a maiak.) Szerintetek erősödött? És ha igen, eléggé?
Szia!
Ezek nagyon szép tesztek!
Miért is aggódsz? :)
Az elején vagyunk lassabban erősödik a csík.
De ez nagyon szép!
Köszönöm, kezdek kicsit megnyugodni... :) Feltettem a kérdések közé is, ott is azt írták, hogy erősödött.
Nem értem, miért aggódom most ennyire, első babámnál nem voltam ennyire szorongós... :S :) Pedig ő kicsit talán nehezebben jött össze... Bár, lehet, hogy pont ezért aggódom most ennyire... :D Akkor meg pláne hülyeség! Igyekszem megnyugodni! :)
Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!