Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Sziasztok!
Végre sikerült a gép elé jutnom... :S :)
Anita, gratulálok! Nagyon-nagyon örülök Neked!!! :)
Többieknek továbbra is hajrá, még akármi lehet... :)
Csilla, Te holnap ismételsz, nem? Majd írd meg!
Az én reggeli tesztem negatív, de még 5-éig akármi lehet... :)
Kedves kérdező! Köszönöm remélem tényleg csak koràn teszteltem!
Addig jó míg se híre se hamva a nem vàrtnak!
Kati, mikor tesztelsz újra?
Továbbra is sok pozitív tesztet szeretnék látni.
Én szerintem csak hétfőn tesztelek újra. Te, Kira?
Kati
Sziasztok! Én ma voltam vérvételen úgyhogy tuti nem sikerült ez a hónap. :( Hát reménykedem a következőben.
Nektek pedig szurkolok, hogy ++++++ legyen! :) Csilla
Nagyon sajnálom Csilla! :( Ne csüggedj a következő hónap a Tied lesz!
Na nálam mensi jele még mindig sehol,hétfőn újra tesztelek veletek Kira és Kati! :)
Csilla! Sajnálom, h nem sikerült. Azért remélem nem szomorodtál el nagyon. Csak pozitívan. Több sikert a következő hónapra!
Kedves kérdező! Szuper! Remélem hétfőn már +++ :)
Köszönöm a gratulációkat!
Csilla sajnálom, nagyon szorítok, hogy következő hónap a tiéd legyen.
A többieknek remélem hétfőn pozi lesz a teszt.
Voltam dokinál, de itt Angliában nem adnak semmilyen terhességmegtartó gyógyszert, csak három vetélés után. Kaptam időpontot márc. 22-re vérvételre és UH-ra, úgyhogy maradt a reménykedés, hogy most minden rendben lesz. Dolgozni nem megyek egy hétig, túl szeretnék lenni a rettegett 5. héten (akkor volt a vetélésem). Nem tudom mit szólnak a munkahelyemen, de őszintén szólva nem is érdekel, nem kockáztatok.
Nagyon sok sikert és pozi tesztet kívánok mindenkinek, és remélem utána is együtt maradunk itt, megosztani a tapasztalatokat!
Anita
Csilla, sajnálom! :( De ne keseredj el, majd a következő hónapban sikerülni fog! Drukkolunk!!!
Anita, szedj Magnéziumot, az hátha segít! Meg esetleg próbáld meg a palástfű teát, ha ott is lehet kapni! És ne aggódj, ez a baba biztos, hogy veletek marad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!