Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Csajok erre a képre véletlen bukkantam,muszáj megosztanom Veletek! Hát nem gyönyörű? :)
A gyönyörűséges tündérleányka... Annyira szeretem a gyermekek szeméből áradó tisztaságot. Alig bírok magammal. Bár kiderülne már, h úton van e az én kis manóm. :)
Azt pedig milyen jó lenne ha mindenkinek sikerülne és együtt élhetnénk meg a várandóság örömét. Megosztva ki, h érzi magát :)
Köszi a képet! :)
Tünemény! Legszebbek a világon,az biztos! :)
Jajjj Kira,minden úgy legyen,ahogy leírtad...
Sziasztok! Újra itt vagyok (11:23-as :)).
Hát tényleg nagyon izgi, hogy holnap tesztelünk 4-en is! (Mármint, Csilla, Téged is beleszámoltalak!!! :))
Nekem is 10-es One Step tesztjeim vannak, és én is a fastest.hu-ról rendeltem. :) Bár nekem még nem hiszem, hogy fog mutatni valamit... :S Kira, Te se keseredj ám el, ha még negatív lesz!!! Van még időnk 5-éig! :)
Amúgy azt hallottam a netről rendelt, 10-es érzékenységű One Step tesztről, hogy sokaknak később mutatta csak a babát, mint a 25-ösök... :S :) Majd meglátjuk! (Reméljük, legrosszabb esetben azt látjuk meg, hogy később mutatja... :))
Kira, tényleg nagyon jó lenne együtt várni a babát! :)
Hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Szia Kati! :)
Nekem is One Step tesztjeim vannak. De van még Gabriel, Facelle,Coralene, Clearblue, one minute és Be sure is.
Szerintem holnap kipróbálok kettőt is.
Kati! Nem keseredek el, tudom, h van még időnk. Csak reményt kelt bennem, hogy valakinek már ilyen korán kimutatta. :)
Nagyon jó, h mondtad, h a One Step sokaknak csak késöbb mutatta ki.
Annyira izgulok :)
Imádom ezt a fórumot :)
Legyünk mihamarabb kismamák!!!! :)
2-es és 27-es vagyok.
Sajnos elkezdtem barnázgatni, a hasam is kezd fájni, sajni úgy tűnik ez ismét nem az én hónapom :(((
Szia 2-es! Sajnos megértem mit érzel. :(
Reméljük, a következő hónapban szerencsésebbek leszünk!
Kitartás neked is! Csilla
Kati üdv újra itt! :)
Ezt még én sem hallottam,hogy a One Step tesztek később mutatják ha van valami..nem semmi!
Hűűű Kira betáraztál rendesen a tesztekből! Ennyi különböző biztos nem fog tévedni! ++++ legyen mind azt kívánom! :)
Csilla,amíg nem jön meg mindig van remény,úgyhogy fel a fejjel és csak pozitív gondolatokkal vedd körül magad! :)
2-es,nagyon nagyon sajnálom! :( Teákat nem próbáltad még? Állítólag sokaknak segített már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!