Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 1-re?...

Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 09:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/198 A kérdező kommentje:

Csajok erre a képre véletlen bukkantam,muszáj megosztanom Veletek! Hát nem gyönyörű? :)

[link]

2013. febr. 28. 10:49
 42/198 Kira0 ***** válasza:

A gyönyörűséges tündérleányka... Annyira szeretem a gyermekek szeméből áradó tisztaságot. Alig bírok magammal. Bár kiderülne már, h úton van e az én kis manóm. :)

Azt pedig milyen jó lenne ha mindenkinek sikerülne és együtt élhetnénk meg a várandóság örömét. Megosztva ki, h érzi magát :)

Köszi a képet! :)

2013. febr. 28. 11:09
 43/198 A kérdező kommentje:

Tünemény! Legszebbek a világon,az biztos! :)

Jajjj Kira,minden úgy legyen,ahogy leírtad...

2013. febr. 28. 12:15
 44/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Újra itt vagyok (11:23-as :)).

Hát tényleg nagyon izgi, hogy holnap tesztelünk 4-en is! (Mármint, Csilla, Téged is beleszámoltalak!!! :))

Nekem is 10-es One Step tesztjeim vannak, és én is a fastest.hu-ról rendeltem. :) Bár nekem még nem hiszem, hogy fog mutatni valamit... :S Kira, Te se keseredj ám el, ha még negatív lesz!!! Van még időnk 5-éig! :)

Amúgy azt hallottam a netről rendelt, 10-es érzékenységű One Step tesztről, hogy sokaknak később mutatta csak a babát, mint a 25-ösök... :S :) Majd meglátjuk! (Reméljük, legrosszabb esetben azt látjuk meg, hogy később mutatja... :))

Kira, tényleg nagyon jó lenne együtt várni a babát! :)

Hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

2013. febr. 28. 12:55
 45/198 anonim ***** válasza:
Ja, a nevem Kati. :) Így kicsit könnyebb lesz a továbbiakban... :)
2013. febr. 28. 13:00
 46/198 Kira0 ***** válasza:

Szia Kati! :)

Nekem is One Step tesztjeim vannak. De van még Gabriel, Facelle,Coralene, Clearblue, one minute és Be sure is.

Szerintem holnap kipróbálok kettőt is.

Kati! Nem keseredek el, tudom, h van még időnk. Csak reményt kelt bennem, hogy valakinek már ilyen korán kimutatta. :)

Nagyon jó, h mondtad, h a One Step sokaknak csak késöbb mutatta ki.

Annyira izgulok :)

Imádom ezt a fórumot :)

Legyünk mihamarabb kismamák!!!! :)

2013. febr. 28. 13:14
 47/198 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok! Sajnos nekem ma reggel negatív lett a teszt! :'( Úgyhogy már megvolt az első elkeseredés, azért megvárom a holnapi eredményt, de ezek után nem sok reményt fűzök hozzá. Nektek szurkolok! Remélem mindenkinek + lesz a tesztje! :) Csilla
2013. febr. 28. 13:35
 48/198 anonim ***** válasza:

2-es és 27-es vagyok.

Sajnos elkezdtem barnázgatni, a hasam is kezd fájni, sajni úgy tűnik ez ismét nem az én hónapom :(((

2013. febr. 28. 13:37
 49/198 anonim ***** válasza:

Szia 2-es! Sajnos megértem mit érzel. :(

Reméljük, a következő hónapban szerencsésebbek leszünk!

Kitartás neked is! Csilla

2013. febr. 28. 13:45
 50/198 A kérdező kommentje:

Kati üdv újra itt! :)

Ezt még én sem hallottam,hogy a One Step tesztek később mutatják ha van valami..nem semmi!

Hűűű Kira betáraztál rendesen a tesztekből! Ennyi különböző biztos nem fog tévedni! ++++ legyen mind azt kívánom! :)

Csilla,amíg nem jön meg mindig van remény,úgyhogy fel a fejjel és csak pozitív gondolatokkal vedd körül magad! :)

2-es,nagyon nagyon sajnálom! :( Teákat nem próbáltad még? Állítólag sokaknak segített már..

2013. febr. 28. 13:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!