Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Csilla! Sajnálom, de még van remény :) Mosolyogj sokat és gondolj arra, h ameddig nem jön meg a tajtikád addig bármi lehet!
2-es! Nagyon sajnálom. Csak pozitívan! Itt az új hónap, újabb esély! Kitartást neked!
Kedves kérdező! Köszönöm a biztatást. :) Betáraztam, ismerem magamat, jobb ha több van itthon :)
Mindenkinek nagyon sok erőt kívánok! A többieknek pedig sok sikert a teszteléshez. :)
Csilla, nincs még veszve semmi! Fel a fejjel! Ha nem jön meg, holnap után tesztelj újat!
2-es, nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! :( Ne keseredj el, a következő hónapban bármi lehet!
Kira, Te tényleg jó sok tesztet vásároltál! :) Reméljük, a nagy részét már nem kell majd ellőnöd, mert az első pozitív lesz!
Nekem picit néha már fájdogál a hasam, úgyhogy szerintem meg fog jönni, és lehet, hogy előbb... :( De még hátha... Bár a kislányomnál nem fájt egyáltalán, csak olyan fura érzés volt... Olyan rossz, hogy ugyanolyan tünetei lehetnek a mensesnek, mint a terhességnek, nem? :S
Mindenkinek hajrá!!!
Köszönöm! Én is nagyon remélem, h sok sok teszt megmarad.
De te se aggódj. Nagyon sokan írták már, h pont olyan érzésük volt mintha jönne a nem várt, aztán nem is jött. Kívánom, h így legyen. De szerintem simán. :)
Igen, én is hallottam, csak a kislányomnál nem éreztem semmi ilyet, csak másmilyet. :) Persze az a vicces, hogy most is érzem azt is, ami akkor volt, de egyáltalán nem mérvadó, mert múlt hónapban is éreztem... :S :)
Majd meglátjuk! Úgy izgulok! Várom a holnapot, és a tesztjeink eredményét! Rögtön írjátok majd meg, jó?
Kérdező, Te érzel mensis fájdalmat?
Sziasztok!
2-es vagyok (Anita). El sem hiszem, de pozitív a tesztem. A barnázás abbamaradt, a hasam az néha eléggé fáj. Nagyon izgulok, hogy ne történjen meg a két hónappal ezelőtti eset. Ma megpróbálok eljutni dokihoz, de itt (Angliában élek) nem egyszerű. Háziorvoshoz kell először menni, és amíg nincs komolyabb probléma, nem nagyon foglalkoznak az emberrel. Pedig én szeretném valahogy kiharcolni, hogy nézzék meg a hormonokat, nem kell-e egy kis gyógyszeres támogatás.
Gratulálok 2-es!De szép tesz! juj de jóóóóó neked!
Én one step tesztet használtam, de negatív lett. Azt hiszem korai volt még egy kicsit a teszt. 5-én kellene csak megjönnie. Remélem nem fog :)
Sziasztok Csajok!
Anita nagy-nagy gratuláció Neked! :) Kívánom,hogy minden rendben legyen!
Kira,csak pozitívan,5-e még kicsit odébb van,szóval simán lehet még + ! :)
Az én tesztem egyenlőre negatív,viszont mensinek még semmi jele,úgyhogy 2 nap múlva ismétlés,ha addig nem jön meg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!