Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Jó reggelt mindenkinek!
Anita, de jó, h te sem tűntél el :) Hogy vagy?
Kati! A ciklusaim 26naposak. A peteérésem 21.-én lehetett. Van egy alkalmazás telefonra ahol megjelölöd, h mikor menstruáltál és mindig kiírja, h mikor van peteérés és nagy esély a teherbe esésre.
Én ezt alkalmaztam. :) és íme a ma reggeli teszt :)
Kira!
Nagyon szép tesztek! :)
Jól vagyok, a hasam elég sokszor fáj (mensisen), néha enyhén, de néha elég erősen, viszont csak max fél percig tart. A mellem feszül és eszméletlenül viszket. Ezeken kívül semmi tünet. Csütörtökön töltöm az 5. hetet, nagyon várom, hogy túl legyek azon a napon, akkor nyugodtabb leszek.
Te hogy érzed magad?
Anita
A hasam az nekem is görcsölget inkább fájdogál. Egyébként én is jól vagyok. A mellem érzékenyebb. :)
Már csak az zavar, h még nem mondhatom el a páromnak. a névnapjáig még van egy bő hét. :) Legalább addig erősödnek a csíkok.
Az étvágyad milyen?
Sziasztok!
Kira, nagyon gratulálok a tesztedhez, nagyon szép pozitív!! :)
Kérdező, te teszteltél? Mi újság?
Nekem sajnos 2 napja nem erősödik, úgyhogy most nagyon aggódom... :( De remélem, hogy ez csak a One Step tesztjeim gyenge minősége miatt van... Még a 12. dpo-n csináltam egy DipStick tesztet, az nagyon szépen mutatta a 2. csíkot, úgyohy szerintem veszek azt, és nagyon-nagyon bízom benne, hogy az erősödni fog... :S
Nagyon aggódom! Kira, te csináltál ma is 10-es One Step tesztet, és erősödött? Vagy csak másfajtákat lőttél el? Az szerintem biztos, hogy nem méhen kívüli, mert érzem ugyanúgy, mint az első terhességemnél a pocakom közepénél azt a fura érzést, mintha lenne ott valami/valaki... Egyébként nekem már egyáltalán nem fáj a hasam, semmi bajom nincs, csak kezdődik a hányinger (kislányomnál sem úsztam meg, ilyen korán kezdődött)... De olvastam, hogy volt, akinek nem erősödött a teszt, aztán elment a babája... Szerintetek mi lehet?
Szia!
Nyugodj meg! Nem lesz semmi baj.
Nekem a one step-es teszt még mindig halvány. Semmit se változott. Én is ezért csináltam másik tesztet. Az utolsó kettőn szerintem nagyon jól kivehető a pozitív. A one step- en még mindig keresgélem.
Kitartás! Biztos vagyok benne, h semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!