Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 1-re?...

Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 09:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/198 Kira0 ***** válasza:

Jó reggelt mindenkinek!

Anita, de jó, h te sem tűntél el :) Hogy vagy?

Kati! A ciklusaim 26naposak. A peteérésem 21.-én lehetett. Van egy alkalmazás telefonra ahol megjelölöd, h mikor menstruáltál és mindig kiírja, h mikor van peteérés és nagy esély a teherbe esésre.

Én ezt alkalmaztam. :) és íme a ma reggeli teszt :)

[link]

2013. márc. 5. 08:39
 92/198 Kira0 ***** válasza:

ez még lemaradt :)

[link]

2013. márc. 5. 08:44
 93/198 anonim ***** válasza:
100%

Kira!

Nagyon szép tesztek! :)

Jól vagyok, a hasam elég sokszor fáj (mensisen), néha enyhén, de néha elég erősen, viszont csak max fél percig tart. A mellem feszül és eszméletlenül viszket. Ezeken kívül semmi tünet. Csütörtökön töltöm az 5. hetet, nagyon várom, hogy túl legyek azon a napon, akkor nyugodtabb leszek.

Te hogy érzed magad?

Anita

2013. márc. 5. 09:19
 94/198 Kira0 ***** válasza:

A hasam az nekem is görcsölget inkább fájdogál. Egyébként én is jól vagyok. A mellem érzékenyebb. :)

Már csak az zavar, h még nem mondhatom el a páromnak. a névnapjáig még van egy bő hét. :) Legalább addig erősödnek a csíkok.

Az étvágyad milyen?

2013. márc. 5. 09:35
 95/198 Kira0 ***** válasza:
fő a nyugalom... túl leszel azon a napon. minden rendben lesz. Rendben kell lennie. :)A pici már ott van a pocakodban és csak rád figyel. :)
2013. márc. 5. 09:37
 96/198 anonim ***** válasza:
100%
Az étvágyamban egyelőre nincs változás. Nagyon szép névnapi ajándék lezs
2013. márc. 5. 09:56
 97/198 anonim ***** válasza:
100%
lesz bocsánat :)
2013. márc. 5. 09:57
 98/198 Kira0 ***** válasza:
De jó neked :) Én ma reggel 5:15-kor hurkát akartam enni de mindenáron. Erre keltem. Nem tudom mi jött rám. :)
2013. márc. 5. 10:09
 99/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kira, nagyon gratulálok a tesztedhez, nagyon szép pozitív!! :)

Kérdező, te teszteltél? Mi újság?

Nekem sajnos 2 napja nem erősödik, úgyhogy most nagyon aggódom... :( De remélem, hogy ez csak a One Step tesztjeim gyenge minősége miatt van... Még a 12. dpo-n csináltam egy DipStick tesztet, az nagyon szépen mutatta a 2. csíkot, úgyohy szerintem veszek azt, és nagyon-nagyon bízom benne, hogy az erősödni fog... :S

Nagyon aggódom! Kira, te csináltál ma is 10-es One Step tesztet, és erősödött? Vagy csak másfajtákat lőttél el? Az szerintem biztos, hogy nem méhen kívüli, mert érzem ugyanúgy, mint az első terhességemnél a pocakom közepénél azt a fura érzést, mintha lenne ott valami/valaki... Egyébként nekem már egyáltalán nem fáj a hasam, semmi bajom nincs, csak kezdődik a hányinger (kislányomnál sem úsztam meg, ilyen korán kezdődött)... De olvastam, hogy volt, akinek nem erősödött a teszt, aztán elment a babája... Szerintetek mi lehet?

2013. márc. 5. 12:14
 100/198 Kira0 ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg! Nem lesz semmi baj.

Nekem a one step-es teszt még mindig halvány. Semmit se változott. Én is ezért csináltam másik tesztet. Az utolsó kettőn szerintem nagyon jól kivehető a pozitív. A one step- en még mindig keresgélem.

Kitartás! Biztos vagyok benne, h semmi baj nincs.

2013. márc. 5. 13:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!