Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Ja, Kira, azt még akartam írni, csak elfelejtettem, hogy nekem a 25-ös teszt szebben és kivehetőbben mutatta, mint a 10-es.... Szóval érdemes azzal is próbálni! (Valószínűleg hiába 10-es érzékenységű a One Step, rosszabb a minősége, így nem látszik sokáig rendesen a csík...
Kérdező, neked már mindegyik pozitív lesz! :)
Kati
Kedves Kati!
Köszönöm szépen!
Holnap reggel biztos,h egy másik fajtát is bevetek. :) Szerencsére van itthon elég.
Szép napot nektek!
Kíváncsian várom a holnapi teszteket is. :)
ui: el se akarom hinni, h úgy tűnik babázunk :D
Nagyon jó, hogy babázni fogunk!!! :):)
Majd tartsuk végig a kapcsolatot, osszuk meg egymással a tapasztalatainkat és érzéseinket! Nagyon jó lesz!
Kérdező, nagyon-nagyon drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!!! (És persze, Kira, te is, de neked ez már egyértelműen az volt! :))
Kati
Kati, Kira!
Nagyon gratulálok!!!!
Én is mindenképp szeretném tartani veletek a kapcsolatot, és tapasztalatokat cserélni!
Kérdező, nagyon szorítok!
Anita
Anita, te mikor mész orvoshoz? Vagy voltál már? Te mikorra "írod ki magad"? :) Én valószínűleg nov. 11-12 körülre várom, reméljük hasonlóan pontos lesz, mint a lányom (2 nappal a kiírás előtt érkezett :)). És 3 hét múlva megyek orvoshoz, akkor már lesz szívhang is.
Kira, ezek szerint te is hasonló cipőben jársz, mint én, neked hány naposak a ciklusaid? Mikor volt peteérésed (ha tudod)?
Kérdező, alig bírom kivárni a holnapot!!! Hajrá, hajrá!
Én november 7 körülre "írom ki magam". Nem voltam még dokinál, márc. 22-re kaptam időpontot vérvételre, nem tudom UH lesz-e. Itt Angliában eléggé máshogy működnek a dolgok. Először háziorvoshoz kell menni (az megvolt) és ő ad időpontot a Kórházba szülésznőhöz. Itt nincs orvos még a szülésnél sem, csak ha valami gáz van. Szóval 22-én vérvétel és majd meglátom lesz-e UH (remélem lesz).
Ti éreztek már valamit? Nekem nagyon feszül és viszket a mellem, és a hasam is elég gyakran mensisen fáj, csak nem olyan erősen. Remélem minden rendben lesz, nagyon boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!