Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 1-re?...

Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 09:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/198 anonim ***** válasza:
100%

Ja, Kira, azt még akartam írni, csak elfelejtettem, hogy nekem a 25-ös teszt szebben és kivehetőbben mutatta, mint a 10-es.... Szóval érdemes azzal is próbálni! (Valószínűleg hiába 10-es érzékenységű a One Step, rosszabb a minősége, így nem látszik sokáig rendesen a csík...

Kérdező, neked már mindegyik pozitív lesz! :)

Kati

2013. márc. 4. 12:18
 82/198 Kira0 ***** válasza:

Kedves Kati!

Köszönöm szépen!

Holnap reggel biztos,h egy másik fajtát is bevetek. :) Szerencsére van itthon elég.

Szép napot nektek!

Kíváncsian várom a holnapi teszteket is. :)

ui: el se akarom hinni, h úgy tűnik babázunk :D

2013. márc. 4. 14:39
 83/198 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó, hogy babázni fogunk!!! :):)

Majd tartsuk végig a kapcsolatot, osszuk meg egymással a tapasztalatainkat és érzéseinket! Nagyon jó lesz!

Kérdező, nagyon-nagyon drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!!! (És persze, Kira, te is, de neked ez már egyértelműen az volt! :))

Kati

2013. márc. 4. 14:50
 84/198 Kira0 ***** válasza:
Naná, h tartsuk a kapcsolatot! :) Olyan jó volt együtt izgulni :) Ráadásul nagyjából együtt is fogunk szülni :) Addig pedig nagyon jó, ha mindent megosztunk egymással :) én nagyon szeretném :)
2013. márc. 4. 15:11
 85/198 anonim ***** válasza:

Kati, Kira!

Nagyon gratulálok!!!!

Én is mindenképp szeretném tartani veletek a kapcsolatot, és tapasztalatokat cserélni!

Kérdező, nagyon szorítok!

Anita

2013. márc. 4. 16:11
 86/198 anonim ***** válasza:

Anita, te mikor mész orvoshoz? Vagy voltál már? Te mikorra "írod ki magad"? :) Én valószínűleg nov. 11-12 körülre várom, reméljük hasonlóan pontos lesz, mint a lányom (2 nappal a kiírás előtt érkezett :)). És 3 hét múlva megyek orvoshoz, akkor már lesz szívhang is.

Kira, ezek szerint te is hasonló cipőben jársz, mint én, neked hány naposak a ciklusaid? Mikor volt peteérésed (ha tudod)?

Kérdező, alig bírom kivárni a holnapot!!! Hajrá, hajrá!

2013. márc. 4. 16:55
 87/198 anonim ***** válasza:
Úgy örülök hogy ilyen sok + teszt lett és aki még nem tesztelt remélem annak a + lesz! :) Hát nekem egyenlőre még nem jött meg az utrogestan miatt így szerintem csak 20 körül lesz peteérésem. Nagyon bízom ebben a hónapban! Áprilisban lesz a szülinapom és jó ajándék lenne! :)
2013. márc. 4. 17:26
 88/198 anonim ***** válasza:
Ja Csilla voltam! :)
2013. márc. 4. 17:26
 89/198 anonim ***** válasza:

Én november 7 körülre "írom ki magam". Nem voltam még dokinál, márc. 22-re kaptam időpontot vérvételre, nem tudom UH lesz-e. Itt Angliában eléggé máshogy működnek a dolgok. Először háziorvoshoz kell menni (az megvolt) és ő ad időpontot a Kórházba szülésznőhöz. Itt nincs orvos még a szülésnél sem, csak ha valami gáz van. Szóval 22-én vérvétel és majd meglátom lesz-e UH (remélem lesz).

Ti éreztek már valamit? Nekem nagyon feszül és viszket a mellem, és a hasam is elég gyakran mensisen fáj, csak nem olyan erősen. Remélem minden rendben lesz, nagyon boldogok vagyunk.

2013. márc. 4. 20:09
 90/198 anonim ***** válasza:
Anita voltam :)
2013. márc. 4. 20:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!