Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 09:42
11/198 A kérdező kommentje:
Mi újság veletek? Hogy vagytok? :)
2013. febr. 22. 09:58
12/198 Kira0 válasza:
Sziasztok! Nagyon remélem, hogy mindenkinek sikerül a pocaklakó! Szurkolok! Én március 5 re nem várom. Nagyon lassan telik a várakozás. Én már egy-két nappal a nem várt előtt tesztelek szerintem mert nem fogom kibírni.:)
13/198 A kérdező kommentje:
Drukk Neked is Kira! :)
Lányok már csak pár nap és kiderül minden!
Nagyon szeretnék sok ++++++ látni! :)
2013. febr. 25. 09:58
14/198 A kérdező kommentje:
Többiekkel mi újság?
2013. febr. 25. 09:59
15/198 anonim válasza:
Én is március 1-re nem várom. Nekünk ez az elsö próbálkozós hónapunk, már van egy másfél éves kisfiunk. Hányingert + hasszúrkálást érzek naponta többször, bár ez korainak tünik. Szurkolok mindenkinek!!! Te hogy vagy kedves Kérdezö??
16/198 A kérdező kommentje:
Szorítok Neked is! :)
Én jelenleg a hasszúrkáláson és a mell fájdalmon kívül semmit nem érzek..
Mikor fogtok tesztelni?
Akinek már van eredménye mindenképpen írjon! :)
2013. febr. 26. 11:15
17/198 anonim válasza:
Szia! Én persze nem bírtam ki és csináltam varsárnap egy tesztet. 9dpo-n persze negatív lett ... Most majd csak csütörtökön próbálom újra. 13dpo-n. Én mellfájáson kívül semmit nem érzek. Csilla
18/198 A kérdező kommentje:
Ne keseredj el hiszen bőven korai volt a teszt,még bármi lehet!
Nem tudom mennyire jó az,hogy nem sok jelünk van,igyekszem nem keresni őket..
2013. febr. 26. 14:18
19/198 anonim válasza:
Én őszintén szólva nem nagyon foglalkozok velük, ugyanis ilyenkor még nem is kellene semmit érezni. Hát remélem a sikeres lesz ez a hónapunk! :) Csilla
20/198 A kérdező kommentje:
Így ahogy mondod! :)
Őszintén remélem,hogy lesz minek örülnünk!
Tegnap az egyik áruházban voltunk a konyhába bútort nézni,a baba osztály mellett mentünk el..hát csak úgy csillogott a szemem... :)
2013. febr. 26. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!