Ki nem várja március 1-re? Izgulunk együtt?
Sziasztok! örülök hogy jól vagytok, és hogy ilyen szépen fejlődnek a picik! :) Úúú.. már több mint 3 hónap! Úgy irigyellek Titeket!!! Vigyázzatok magatokra és a picikre! :)
Én már kicsit jobban vagyok lelkileg. Jövőhétre várom a menzeeszt és újra egy reményteli hónap elé nézhetünk! A pajzsmirigyem végre rendeződött. Ami jó jel. A többi a jövő titka!
Üdv: Csilla
Sziasztok!
Anita, valószínűleg már őt érzed! Én is így voltam először, hogy bizonytalan voltam, aztán egyszer akkorát rúgott, hogy arról már éreztem, hogy rúgás. :) Reméljük, megmutatja magát a 4D-n, és akkor már azt is fogjátok tudni, hogy fiú-e, vagy lány. :)
Csilla, nagyon örülök, hogy a pajzsmirigyed rendeződött, reméljük, most már minden rendben lesz, és hamar összejön nálatok is a baba! Nagyon szorítunk!
Kati
Sziasztok! Voltunk 18 hetes UH-on, sajnos láttak pár eltérést, tiszta ideg vagyok. A haskörfogat kisebb a többi értékhez képest, valami van a koponya alakjával meg a köldök artéria nagyobb vagy valami ilyesmi. Ma este repülünk haza, csüt reggel megyünk Pécsre genetikai UH-ra. Remélem ott megnyugtatnak ,hogy csak itt nem látták jól. Nem nagyon aludtam az este, szerintem csütörtökig nem is nagyon fogok. Egyébként úgy néz ki kisfiú :-) Azt is mondták hogy mellsőfali a lepény azért nem érzem még. Remélem veletek minden ok!
Anita
Sziasztok!
Anita, nagyon megijesztettél! Szegény! Nagyon ssajnálom, hogy ijesztgettek! De nagyon-nagyon örülök, hogy nem volt semmi baj, mégis egészséges!
Nekem is mellső fali a lepény, így én is sokkal gyengébben érzem, mint a lányomat éreztem, de ne aggódj, a végén már akkorákat vog rúgni, hogy majd csitítgatni fogod. :) Egyébként én is voltam a 18 hetes UH-on a múlt héten, és nekünk mégegy kislányunk lesz. :) Mikor mondták annyira örültem... Aztán azon gondolkodtam, hogy olyan jó, hogy ha a neme felől érdeklődik az ember, csak jó hírt tudnak mondani. :) Ha ezt mondják, ennek örülsz, ha azt, akkor annak... :)
Csilla, írj, kérlek, hogy mi újság! Mikor próbálkoztok újra? És hogyan? Természetesen, vagy most is rásegítéssel? Nagyon izgulok értetek!
Kati
Szia Kati!
Sajnos a vetélés óta még nem jött meg a mezeszem, ezért várni kell, de ha megjön, megyünk is tovább inszeminációra, sajnos nincs magától még most sem peteérésem :( De már alig várom, hogy mehessünk, és újra megkapjuk az esélyt, hogy teherbe essek. :) Csak 6 hét várakozást mondott a doki, mielőtt próbálkoznánk újból, mivel csak kémiai terhességem volt. Az pedig letelt már. Gratulálok nektek a pici lányhoz! :) Csilla
Sziasztok! Mi újság veletek? Rég jártunk itt. Mi jól vagyunk, a pocim szépen növöget, a babát is minden nap érzem már,nagyon élvezem :-) Holnap már 24 hetesek leszünk,hihetetlen hogy repül az idő!
Anita
Sziasztok! Nagyon eltűntetek! Remèlem mindenki jól van! Velünk szerencsére minden rendben, már a 33. hetet kezdtük. A pocim jó nagy, néha már kényelmetlen is, a baba mocorog. A szoba készen van, nemsokára nekiállok a mosásnak, kórházi pakk összekészítésének.
Kati veletek minden ok? Csilla összejött azóta a baba? Jó lenne hallani felőletek!
Anita
Kedves Anita!
Örömmel hallom, hogy jól vagy és már nagy a készülődés, nagyon hamar elteltek a hetek! Remélem minden rendben lesz nálatok!
Sajnos nekünk azóta sem sikerült a baba, augusztusban kaptunk is előjegyzést lombikra, majd áprilisban kell mennünk, igaz az még nagyon sok idő, de bízunk benne, hogy megéri várni rá! :) Csilla
Sziasztok!
Nagyon rég nem voltam fönt, bocsánat, hogy nem válaszoltam nektek!
Mi is jól vagyunk. Még egyben, de remélem nem sokáig. Egy dolog ijesztett csak meg kicsit, hogy a tegnapi, 36 hetes UH-on az átlagosnál lényegesen több magzatvizet állapítottak meg. Reméljük azért minden rendben lesz. Egyébként szépen fejlődik a leányzó, teljesen egészségesnek mondták. Ami még érdekes, hogy sokkal nagyobb a koránál, de reméljük ez sem lesz probléma a szülésnél. Nagylányomnak a keze, mikor született, ott volt a fejénél, mégis nagyon könnyen kibújt, szóval ettől nem félek, csak az orvos engedje majd meg, hogy természetesen szüljem, és a sok vízzel se legyen probléma ilyen téren se! :)
Anita, örülök, hogy nálatok is szépen fejlődik a baba, és reméljük, a szülésnél is minden rendben lesz! Már nincs sok hátra! Könnyű szülést! Aztán szólj, ha megszültél!
Csilla, nagyon sajnálom, hogy azóta sincs baba, de hátha összejön valamilyen csoda folytán április előtt természetesen! Van ám ilyen! Nagyon örülök viszont annak, hogy úgy tűnik, nagyon erős vagy, és jól viseled! Gondolok rád sokszor! Írj majd, ha valami van!
Bocsánat még egyszer, hogy így eltűntem, most már majd újra gyakrabban írok!
Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!