Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/343 anonim ***** válasza:

Ja, és nagyon szép a Pocakod!:)

Zsu.

2013. ápr. 16. 22:23
 272/343 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy Zsu köszi. Az az igazság, hogy most a 2. babával sokkal hamarabb nőtt a pocakom és hízni is gyorsabban hízok, de ennyi baj legyen, majd eltünnek a kilók :-).

A friss kismamánk jól van?? Régen írtál Edina!!! mi újság?

2013. ápr. 18. 15:38
 273/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok minden rendben van! :) semmi bajom álmos vagyok csak, remélem megúszom a hányós időszakot! itt a hétvége holnap legalább 11ig aludni fogok! olyan mérges lettem reggelre kijött egy hólyag a nyelvemen mondom leecsetelem plogosol-oldattal erre mondom itt fent elolvasom lehet e terhesség alatt mert már otthon nem volt meg a leírása erre olvasom hogy nem mert magzatkárosító a hatása az egyik adalékanyagnak mondom DE JÓ én meg rácsepegtettem a nyelvemre, nagyon bízom benne hogy nem árthattam a babámnak ennyivel! de én ezt úgy benézem mindig hogy tényleg semmit sem szabad használni! Nagyon remélem hogy ezzel a 3 cseppel nem csináltam hülyeséget!Edi
2013. ápr. 19. 06:53
 274/343 anonim ***** válasza:

Bár én nem értek hozzá, de csak nem ártott a Babának. Megkérdezted azóta az orvost? Jobban figyelj oda mostmár.:)Remélem amúgy már elmúlt az a hólyag.

És hogy vagy mostanában?

És a másik Kismama?:)

Zsu.

2013. ápr. 25. 22:41
 275/343 anonim ***** válasza:
Elmúlt még az nap kamilla tea a csodaszer! Az mindenre jó! Zsu hogy vagy amúgy? írj ha van időd! Puszi Edi
2013. ápr. 26. 10:26
 276/343 anonim ***** válasza:

Jólvan, örülök, hogy elmúlt!:)

Én jól vagyok, köszi, pozitívan állok az új hónap elé. Csak egy bibi van, hogy pont félidőben utazok el 5 napra... És ugye tudjuk, hogy az az 5 nap mennyire sokat számít!:)

Amúgy ma voltam vérvételen, jövőhéten derül ki, hogy hogy alakult a hormonszintem. De legalább a sima vérképem jó, minden rendben van. Remélem a hormonokkal is.

És Te? Hogy bírod a meleget?

Puszi!Zsuzsi.:)

2013. ápr. 26. 21:54
 277/343 anonim ***** válasza:
Szia Zsu! Én úgy hallottam hogy a spermiumok napokig elúszkálnak a nő testében pontosan nem tudom nem akarok butaságot írni! Azért érdemes lenne utazás előtti este szerelmeskedni hátha!! Otthon a meleget nagyon jól bírom annyira jól hogy pulcsi van rajtam mert úgy érzem hogy kicsit fázom bent :) ha kimegyek akkor persze nyári ruhában és jó melegem is szokott lenni, viszont itt a munkahelyemen hát..... úgy érzem magam mint egy paradicsom üvegház az egész és nagyon meleg van annyira hogy du-ra ha kint 20 fok ban itt már 30 fok.... nem kell mondanom hogy érek mint a paradicsom! Úgyhogy Zsu reménykedni kell mert sosem tudod hogy mikor lesz pontosan ovud! Hajni mi újság pocaklakó szépen növekszik? Én ma megyek orvoshoz kivizsgálásokra! Puszi nektek lányok!Edi
2013. ápr. 29. 07:21
 278/343 anonim ***** válasza:

Hú, szegény, mi lesz akkor nyáron, amikor kint már 25-30 fok lesz? Nincs légkondi a munkahelyeden? Nem lehet egyszerű ezt a meleget elviselni.

Kicsit kiborultam az egyik nap, nagyon rámtelepedtek a negatív gondolatok.:( Annak ellenére, hogy elvileg jók lettek a vérvételi hormon eredményeim, bár még beszélnem kell az endokrinológussal. De most, hogy elvileg megint bármikor esély lenne rá, nem tudok nem rágondolni minden nap, minden percben.:( Nem tudom mit csináljak, de ez akkor már vajon rágörcsölés...? Mindenesetre legalább Együtt voltunk tegnap, ma meg elutaztam, szóval mindent megtettünk.

És Neked mik lettek a vizsgálatok eredményei?

Hajni, jelentkezz, mesélj hogy vagy.

Puszi!Zsuzsi.

2013. máj. 1. 21:51
 279/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Hajni vagyok!

Elutaztunk pár napra, de minden rendben van, jövő héten megyek cukorterhelésre, az első lányommal ugye cukros voltam a terheeség alatt. Írtam, hogy kislányunk lesz? Zsu hogy vagy? És Edina mik lettek az orvosi eredmények az utolsó vizsgálaton? Hanyadik hétben vagy most? Én most töltöm be a 25-öt, nagyon megy az idő. Eddig 7 kg-ot híztam, szerintem kicsit sok... de állandóan éhes vagyok :-). Írjatok veletek mi történt. Ja a melegtől én is félek, ugye augusztusban szülök, bár eddig itt nálunk külföldön még csak pár napig volt 25 fok, ma is sajnos csak 10 fok lesz nappal :-(. Szép vasárnapot nektek és Zsu neked megy a drukk :-)

2013. máj. 12. 08:44
 280/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Tényleg csajszi lesz ? DE JÓ!!! Mi lesz a neve? Én most töltöttem a 10. hetet! Legutóbbi ultrahangon először hallottam ahogy ver a kis szivecskéje és akkor 26mm most összegömbölyödve, két hét múlva megyek genetikára akkor már 7 cm körül lesz a babánk! Azt már nagyon várom remélem a párom is bejöhet arra és ő is láthatja akkor már apicinket! Zsu nagyon szurkolok neked és írj hogy mi újság veled! Hajni szerintem egyátalán nem sok a 7 kg! Nagyon szép kismama vagy szép pocakkal! Így jó ahogy van! Puszi nektek!Edina
2013. máj. 13. 07:05
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!