Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Ja, és nagyon szép a Pocakod!:)
Zsu.
Aranyos vagy Zsu köszi. Az az igazság, hogy most a 2. babával sokkal hamarabb nőtt a pocakom és hízni is gyorsabban hízok, de ennyi baj legyen, majd eltünnek a kilók :-).
A friss kismamánk jól van?? Régen írtál Edina!!! mi újság?
Bár én nem értek hozzá, de csak nem ártott a Babának. Megkérdezted azóta az orvost? Jobban figyelj oda mostmár.:)Remélem amúgy már elmúlt az a hólyag.
És hogy vagy mostanában?
És a másik Kismama?:)
Zsu.
Jólvan, örülök, hogy elmúlt!:)
Én jól vagyok, köszi, pozitívan állok az új hónap elé. Csak egy bibi van, hogy pont félidőben utazok el 5 napra... És ugye tudjuk, hogy az az 5 nap mennyire sokat számít!:)
Amúgy ma voltam vérvételen, jövőhéten derül ki, hogy hogy alakult a hormonszintem. De legalább a sima vérképem jó, minden rendben van. Remélem a hormonokkal is.
És Te? Hogy bírod a meleget?
Puszi!Zsuzsi.:)
Hú, szegény, mi lesz akkor nyáron, amikor kint már 25-30 fok lesz? Nincs légkondi a munkahelyeden? Nem lehet egyszerű ezt a meleget elviselni.
Kicsit kiborultam az egyik nap, nagyon rámtelepedtek a negatív gondolatok.:( Annak ellenére, hogy elvileg jók lettek a vérvételi hormon eredményeim, bár még beszélnem kell az endokrinológussal. De most, hogy elvileg megint bármikor esély lenne rá, nem tudok nem rágondolni minden nap, minden percben.:( Nem tudom mit csináljak, de ez akkor már vajon rágörcsölés...? Mindenesetre legalább Együtt voltunk tegnap, ma meg elutaztam, szóval mindent megtettünk.
És Neked mik lettek a vizsgálatok eredményei?
Hajni, jelentkezz, mesélj hogy vagy.
Puszi!Zsuzsi.
Sziasztok lányok! Hajni vagyok!
Elutaztunk pár napra, de minden rendben van, jövő héten megyek cukorterhelésre, az első lányommal ugye cukros voltam a terheeség alatt. Írtam, hogy kislányunk lesz? Zsu hogy vagy? És Edina mik lettek az orvosi eredmények az utolsó vizsgálaton? Hanyadik hétben vagy most? Én most töltöm be a 25-öt, nagyon megy az idő. Eddig 7 kg-ot híztam, szerintem kicsit sok... de állandóan éhes vagyok :-). Írjatok veletek mi történt. Ja a melegtől én is félek, ugye augusztusban szülök, bár eddig itt nálunk külföldön még csak pár napig volt 25 fok, ma is sajnos csak 10 fok lesz nappal :-(. Szép vasárnapot nektek és Zsu neked megy a drukk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!