Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Sziasztok csajok!
Hát az én sztorim ugye tavaly a nyáron babó majdnem 9 hetesen elhalt-missed ab.
Idén februárban pozitív teszt.Március 14.-én missed ab 8 hetesen.És hogy nehogy ennyivel megússzam a 6 hetes kontrollon daganatot találtak amire azt hitték először hogy rosszindulatú.2x műtöttek 1 héten belül.Utolsó műtétem most volt május 23.-án.De Sikerült!-kiszedték bár megmondta az orvosom is hogy nagyon rizikós a műtét mert átlyukadhat a méhfalam mivel az előző műtét miatt csak pár milis volt de csuda jó dokim van, imádom!Az életemet köszönhetem neki!:)
Holnap megyek vissza sima uhára meg kontrollra és ha minden oké akkor szerintem várunk egy pár hónapot aztán ősszel talán belevágunk a próbálkozásba.Lelkileg nehéz.Így hogy nincsen még babánk pedig már 2x is terhes voltam..:(Annyira igazságtalan ez..
Tina voltam
Sziasztok lányok! Hajni vagyok...
Minden rendben van, csak itt a jó idő és sokat vagyunk kint a lányommal. egyre jobban vagyok és erős is. és bizony 30. hét, nagyon megy az idő. Edina linkelnél pocakfotót, hanyadik hétben vagy már és hogy vagytok? Zsu hamarosan itt a vérvételed!!! nagyon szorítok hogy jó eredményed legyen!!! És a többiért is! Tina májusban műtöttek téged, megleő volt olvasni, de legalább megtalálták a vetélés okát!!! Pár hónap és próbálkozhattok. Egyébként egy ilyen mioma miatt lett a családban nálunk 26 hetes koraszülés, szóval jobb így hidd el mint később elvetélni amikor a baba már nagyobb, így is ugyis szomorú persze, de meg van a gond és túl vagy a műtéten, innen egyenes a pálya a célig :-). Írjatok hogy vagytok!!!
Sziasztok Lányok!
Tina, nagyon sajnálom a történetedet, de ahogy Hajni is mondta, innen már csak jó dolgok történhetnek! Erre gondolj! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan pozitív hírekkel számolsz be! :)
Edina, sokkoló volt olvasni a Te történetedet is! De örülök, hogy Anyukád jól van már!!! Biztos, hogy a Babád is annyi pozitív energiát ad Neki is!
Hajni, örülök, hogy jól vagy, pihenj is sokat!
Köszi lányok, most úgy néz ki, megjött, bár megint nem a megszokott módon, nem is éreztem semmi előjelét... De a lényeg, hogy várom, hogy elmúljon, és belevethessük Magunkat a következő hónapba. :))
Tegnap voltam vérvételen, jövőhéten lesz eredménye, majd megírom mi volt.
Amúgy nekem most nagyon Babásan telik ez a pár nap, tegnap szabit vettem ki, és elmentem a kolléganőmhöz, akinek 5 és fél hónapos Babája van, annyira jó volt babázni!!! Tartottam a kezemben, megnyugodott nálam, pedig előtte sírdogált. Biztos érezte, hogy mennyire vágyom már énis sajátra. :))) Holnap pedig megyek Bátyámékkal, meg Anyukámmal babacuccokat venni, mert Bátyáméknál augusztusban érkezik a Kis csöppség!:) Ja, és a kolléganőmtől kaptam 2 szatyor babaruhát!:D
Vigyázzatok Magatokra!Puszi Nektek.Zsu.
Sziasztok Lányok!
Hogy bírjátok ezt a szörnyű meleget?
Hajni, nálatok is ilyen meleg van?
Nekem megjöttek a vérvétel eredmények, elvileg minden érték a határokon belül van, ami jó hír!:) 8-án kell mennem beszélni az endokrinológussal.
Viszont megint hülyén jött meg (1 hétig rózsaszín volt mielőtt rendesen megjött, ami nem jó hír.) Mindenesetre adok neki még 1 hónapot, ha akkor sem jön meg rendesen - és nem a Baba miatt - , akkor meg mehetek a nőgyogyihoz is... Viszont furcsán fájdogált a hasam az elmúlt 2 napban, meg hányingerem is volt, ha nem jött volna meg rendesen, azt hinném terhes vagyok, hehe.:)
Na, lassan kezdhetünk készülni a következő próbálkozós hónapra.
Majd írjatok hogy vagytok!
Puszi!Zsu.
Sziasztok!!
Zsu mi újság??? Voltál dokinál?? Mi a rózsaszínes vérzés oka??? Nem vagy véletlen terhes??? :-)
Edina hanyadik hétben vagy??? Holnap megyek dokihoz, betöltött 32 hetes vagyok, 8 hét és babázok, hihetetlen. És vége a diétának is. Eddig 8 kilót híztam, remélem nagyon sok nem jön még fel, ,mert már mozogni nagyon nehéz!!!írjatok lányok ha van egy kis időtök!!!
Sziasztok Lányok!
Nagyon jó hallani Felőletek, hogy ilyen jól vagytok!:) Tényleg nem híztatok sokat!:)
Hajni, gondolom alig várod már, hogy leteljen az a 8 hét, nagyon izgi lehet!:)
Edina, mostmár remélem tudsz majd többet enni!:)
Velem felgyorsultak az események, azt sem tudom hova kapjam a fejem.
Elmondom mi történt: Ugye mondtam, hogy furán jött meg, két hétig tartott, amiben 3 nap volt intenzívebb, a többi rózsaszín (ez sem normális, hogy ilyen sokáig tartott...). De valami belső sugallat azt mondta, hogy csináljak egy tesztet, úgyhogy csináltam. Mivel reggel volt, nemnagyon hittem el a halvány második csíkot, mondván biztos álmos vagyok,és amúgyis bebeszélem magamnak. De mikor a Páromat ébresztettem kb. 30-40 perc múlva, megmutattam Neki,és akkor már erős volt az a bizonyos 2. csík. Néztünk nagy kerek szemekkel, de nem hittem el. Nem foglalkoztam vele, biztos csak nem jó a teszt, meg 10 perc után már úgysem értékelhető (ez van ugye ráírva a dobozra). Aztán napról napra egyre többet beszéltünk róla, gondoltam hétvégén csinálok mégegyet, ha az is pozi lesz, hívom az orvost. De szombaton reggelre elkezdtem vérezni/barnázni. Megijedtem, mert, ha Baba, akkor miért vérzek, ha nem Baba, akkor meg a francba, hogy már megint felborult a hormonom. De délután egy teszt, megint halvány pozi, vasárnap reggel még egy teszt, megint halvány pozi. Na mondom itt van valami/ki.:) Hétfőn tiszta idegben voltam, mert nem mehettem orvoshoz, mert nem volt rendelés, de addigra telefonon már lebeszéltem az orvossal, hogy kedden (ma) reggel megyek hozzá. Elkísért a Párom, nagyon édi volt, kint várt. Megvizsgált az orvos (uh), de mondta, hogy a méhemben nincs semmi. :( Mondta, hogy lehet, hogy csak a vizeletemben van valami, de csinálunk egy vérvételt, az megmondja a tutit. Mivel Anyu orvos, Ő már látta koradélután az eredményt, ami pozitívat jelzett. Anyu rögtön beszélt a nődokival, mondta, hogy 2 dolog lehet: 1.: nagyon fiatal a terhesség, ezért nem látta, 2.: méhen kívüli. Szóval holnap reggel mennem kell be Hozzá újra, de mondta, hogy lehet, hogy ott kell maradnom. A vérzés/barnázás legalább abbamaradni látszik, aminek örülök, de félek nagyon mi lesz holnap. De azzal nyugtatom magam, hogy, ha baj lenne, akkor talán véreznék normálisan, nem csak barnásan. De nem tudom persze ezt sem.
Nektek mi a véleményetek???
Drukkoljatok holnap légyszi!!!!
Puszi Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!