Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
 291/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Zsu hidd el nekem is olyan nehezen teltek a napok mikor az eredményre vártunk hogy na! Ráadásul és annak szurkoltam hogy legyen ciklus 21. napom és ne menstruáljak addigra ennyire gáz volt nálam a helyzet!De hál égnek kibírta és szerencsémre nem jött meg 20napra akkor így mehettem vérvételre! Hajni hogy vagy? Többiek? Már csak mi jövünk fel ide hárman? :( nagyon jó volna beszélgetni velek is lányok! Puszi minden jót Edi
2013. jún. 10. 07:04
 292/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Hát az én sztorim ugye tavaly a nyáron babó majdnem 9 hetesen elhalt-missed ab.

Idén februárban pozitív teszt.Március 14.-én missed ab 8 hetesen.És hogy nehogy ennyivel megússzam a 6 hetes kontrollon daganatot találtak amire azt hitték először hogy rosszindulatú.2x műtöttek 1 héten belül.Utolsó műtétem most volt május 23.-án.De Sikerült!-kiszedték bár megmondta az orvosom is hogy nagyon rizikós a műtét mert átlyukadhat a méhfalam mivel az előző műtét miatt csak pár milis volt de csuda jó dokim van, imádom!Az életemet köszönhetem neki!:)

Holnap megyek vissza sima uhára meg kontrollra és ha minden oké akkor szerintem várunk egy pár hónapot aztán ősszel talán belevágunk a próbálkozásba.Lelkileg nehéz.Így hogy nincsen még babánk pedig már 2x is terhes voltam..:(Annyira igazságtalan ez..

Tina voltam

2013. jún. 10. 17:32
 293/343 anonim ***** válasza:
Drága Tina! Nagyon rossz olvasni hogy így elbánt veled a sors tényleg szívből sajnálom ami veled történt, remélem hogy kárpótol az élet minden rosszért amit az utóbbi időben átéltél és remélem hogy hamarosan hogy ha helyreállsz ismét teherbeesel és egészséges kisbabát szülsz!!!! Nagyon rossz ez hogy az ember vár valamit és nem hogy sikerülne de még rosszabb dolog történik az emberrel! Nem tudom hogy meséltem e már mi két éve terveztük először a babát és akkor derült ki hogy édesanyám mellrákos tojás nagyságú rosszindulatú daganata volt hát mondhatom hogy nem is maradt volna meg a gyermek ha sikerült volna sem olyan szörnyű volt amit átéltem vele hiszen mint ha velem is csinálták volna olyan volt annyira szeretem anyukámat hogy húú ő a legfontosabb és ha megszületik a babám akkor már Ők a legfontosabbak a párommal együtt! Ott voltam a műtéténél végignéztem ahogy kihullik a haja én borotváltam le kopaszra mert már csomókba kihullt a haja! Mellette voltam hogy műtét után kitolták és végig hallgattam a fájdalommal teli ordítását és próbáltam fogni a kezét ami annyira remegett az egész teste remegett úgy fájt neki hiszen csonkolták teljesen a mellét és a hóna alja alól is kiszedték az összes mirigyet, de helyreállt és itt van NEKÜNK szépen kinőtt a haja és már jó húsban van lassan 2 év telt el a műtét óta 3 havonta rendszeresen jár kontrollra és minden lelete rendben van!! És ez nekem annyira nagy boldogság!Munkaheylére is visszavették újra dolgozik már egy éve és most olyan szép és egészséges anyukám van :) A kisbabánk pont a szülinapja körül születik meg és ez neki annyira nagy boldogság mondtuk is hogy ez segít a gyógyulásban a felépülésben és élni akarásban hiszen ez hajtja előre az embert hogy átélhessen még Millió dolgot, örömöt! Nem kívánom senkinek sem azt hogy elveszítse a babáját én is beleőrülnék és biztos hogy bekattannék DE ilyenre nem szabad gondolni hiszen akkor az egész egy réálommá válhat és nem boldogsággá ezért én nem is akakrok ilyenre gondolni hogy baj lehet hiszen már én is szenvedtem eleget és a baba is sokára jött és gyógyszer segítségével van velünk!! Remélem hogy a következő terhességnél egészséges babát szülsz és próbálod ezt elfelejteni és nem a régi rosszra gondolni mert akkor tényleg tönkreteszi az ember boldogságát, hiszen a várandóság a világ legcsodásabb dolga és nyugalomban boldogságban kell tölteni! Óriási ölelést küldök Tina! Minden jót neked! Hidd el anya leszel hamarosan és TI lesztek a világ legboldogabb emberei akkor és azt senki sem veleheti el tőletek azt az érzést! Puszi Edina
2013. jún. 11. 07:07
 294/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Hajni vagyok...

Minden rendben van, csak itt a jó idő és sokat vagyunk kint a lányommal. egyre jobban vagyok és erős is. és bizony 30. hét, nagyon megy az idő. Edina linkelnél pocakfotót, hanyadik hétben vagy már és hogy vagytok? Zsu hamarosan itt a vérvételed!!! nagyon szorítok hogy jó eredményed legyen!!! És a többiért is! Tina májusban műtöttek téged, megleő volt olvasni, de legalább megtalálták a vetélés okát!!! Pár hónap és próbálkozhattok. Egyébként egy ilyen mioma miatt lett a családban nálunk 26 hetes koraszülés, szóval jobb így hidd el mint később elvetélni amikor a baba már nagyobb, így is ugyis szomorú persze, de meg van a gond és túl vagy a műtéten, innen egyenes a pálya a célig :-). Írjatok hogy vagytok!!!

2013. jún. 14. 17:47
 295/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Tina, nagyon sajnálom a történetedet, de ahogy Hajni is mondta, innen már csak jó dolgok történhetnek! Erre gondolj! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan pozitív hírekkel számolsz be! :)

Edina, sokkoló volt olvasni a Te történetedet is! De örülök, hogy Anyukád jól van már!!! Biztos, hogy a Babád is annyi pozitív energiát ad Neki is!

Hajni, örülök, hogy jól vagy, pihenj is sokat!

Köszi lányok, most úgy néz ki, megjött, bár megint nem a megszokott módon, nem is éreztem semmi előjelét... De a lényeg, hogy várom, hogy elmúljon, és belevethessük Magunkat a következő hónapba. :))

Tegnap voltam vérvételen, jövőhéten lesz eredménye, majd megírom mi volt.

Amúgy nekem most nagyon Babásan telik ez a pár nap, tegnap szabit vettem ki, és elmentem a kolléganőmhöz, akinek 5 és fél hónapos Babája van, annyira jó volt babázni!!! Tartottam a kezemben, megnyugodott nálam, pedig előtte sírdogált. Biztos érezte, hogy mennyire vágyom már énis sajátra. :))) Holnap pedig megyek Bátyámékkal, meg Anyukámmal babacuccokat venni, mert Bátyáméknál augusztusban érkezik a Kis csöppség!:) Ja, és a kolléganőmtől kaptam 2 szatyor babaruhát!:D

Vigyázzatok Magatokra!Puszi Nektek.Zsu.

2013. jún. 14. 18:04
 296/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Hogy bírjátok ezt a szörnyű meleget?

Hajni, nálatok is ilyen meleg van?

Nekem megjöttek a vérvétel eredmények, elvileg minden érték a határokon belül van, ami jó hír!:) 8-án kell mennem beszélni az endokrinológussal.

Viszont megint hülyén jött meg (1 hétig rózsaszín volt mielőtt rendesen megjött, ami nem jó hír.) Mindenesetre adok neki még 1 hónapot, ha akkor sem jön meg rendesen - és nem a Baba miatt - , akkor meg mehetek a nőgyogyihoz is... Viszont furcsán fájdogált a hasam az elmúlt 2 napban, meg hányingerem is volt, ha nem jött volna meg rendesen, azt hinném terhes vagyok, hehe.:)

Na, lassan kezdhetünk készülni a következő próbálkozós hónapra.

Majd írjatok hogy vagytok!

Puszi!Zsu.

2013. jún. 21. 22:55
 297/343 anonim ***** válasza:
Szia Zsu! Örülök hogy a vérvétel jó lett ez már fél siker! Akkor lehet nincs is olyan nagy baj! Ultrahangon is voltál?Mert a kettő együtt már sokat mond az orvosnak! Remélem mielőbb sikerül már a babátok! Én szurkolok neked! Puszi Edi
2013. jún. 24. 06:51
 298/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Zsu mi újság??? Voltál dokinál?? Mi a rózsaszínes vérzés oka??? Nem vagy véletlen terhes??? :-)

Edina hanyadik hétben vagy??? Holnap megyek dokihoz, betöltött 32 hetes vagyok, 8 hét és babázok, hihetetlen. És vége a diétának is. Eddig 8 kilót híztam, remélem nagyon sok nem jön még fel, ,mert már mozogni nagyon nehéz!!!írjatok lányok ha van egy kis időtök!!!

2013. jún. 30. 23:10
 299/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hétvégén töltöttem a 17. hetet :)! És még mindig kevesebb vagyok 5 kg-val mint 6 hetes babásan voltam!Lement sok a hányós finnyás válogatós időszak alatt most talán jobb lesz már és tudok enni többfélét egész nap gyümölcsöznék :) ami tudom nem baj de fő a változatos étrend! Hajni hát te tényleg nem híztál szinte semmit gondolom a baba lesz hamarosan 3 kg, a cicieidre híztál 1-1-et :) a többi meg víz :)! Sezrintem ha eddig nem indult meg a nagy hízás ezután sem fog! Nagyon szép kismama vagy amit múltkor láttunk a képen! :) Írjatok ha lesz időtök!puszi Edina
2013. júl. 1. 06:47
 300/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó hallani Felőletek, hogy ilyen jól vagytok!:) Tényleg nem híztatok sokat!:)

Hajni, gondolom alig várod már, hogy leteljen az a 8 hét, nagyon izgi lehet!:)

Edina, mostmár remélem tudsz majd többet enni!:)

Velem felgyorsultak az események, azt sem tudom hova kapjam a fejem.

Elmondom mi történt: Ugye mondtam, hogy furán jött meg, két hétig tartott, amiben 3 nap volt intenzívebb, a többi rózsaszín (ez sem normális, hogy ilyen sokáig tartott...). De valami belső sugallat azt mondta, hogy csináljak egy tesztet, úgyhogy csináltam. Mivel reggel volt, nemnagyon hittem el a halvány második csíkot, mondván biztos álmos vagyok,és amúgyis bebeszélem magamnak. De mikor a Páromat ébresztettem kb. 30-40 perc múlva, megmutattam Neki,és akkor már erős volt az a bizonyos 2. csík. Néztünk nagy kerek szemekkel, de nem hittem el. Nem foglalkoztam vele, biztos csak nem jó a teszt, meg 10 perc után már úgysem értékelhető (ez van ugye ráírva a dobozra). Aztán napról napra egyre többet beszéltünk róla, gondoltam hétvégén csinálok mégegyet, ha az is pozi lesz, hívom az orvost. De szombaton reggelre elkezdtem vérezni/barnázni. Megijedtem, mert, ha Baba, akkor miért vérzek, ha nem Baba, akkor meg a francba, hogy már megint felborult a hormonom. De délután egy teszt, megint halvány pozi, vasárnap reggel még egy teszt, megint halvány pozi. Na mondom itt van valami/ki.:) Hétfőn tiszta idegben voltam, mert nem mehettem orvoshoz, mert nem volt rendelés, de addigra telefonon már lebeszéltem az orvossal, hogy kedden (ma) reggel megyek hozzá. Elkísért a Párom, nagyon édi volt, kint várt. Megvizsgált az orvos (uh), de mondta, hogy a méhemben nincs semmi. :( Mondta, hogy lehet, hogy csak a vizeletemben van valami, de csinálunk egy vérvételt, az megmondja a tutit. Mivel Anyu orvos, Ő már látta koradélután az eredményt, ami pozitívat jelzett. Anyu rögtön beszélt a nődokival, mondta, hogy 2 dolog lehet: 1.: nagyon fiatal a terhesség, ezért nem látta, 2.: méhen kívüli. Szóval holnap reggel mennem kell be Hozzá újra, de mondta, hogy lehet, hogy ott kell maradnom. A vérzés/barnázás legalább abbamaradni látszik, aminek örülök, de félek nagyon mi lesz holnap. De azzal nyugtatom magam, hogy, ha baj lenne, akkor talán véreznék normálisan, nem csak barnásan. De nem tudom persze ezt sem.

Nektek mi a véleményetek???

Drukkoljatok holnap légyszi!!!!

Puszi Nektek!

2013. júl. 2. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!