Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
De jó!!! Zsu én amikor dokinál voltam mensi után pár nappal az első lányommal a pocakban akkor se látott semmit és azt mondta nem is vagyok terhes. Persze túl korán mentem, nincs az az uh ami kimutat mensi pontosan 4-5 hetes terhességet!! Szóval nagyon jó esélyeid vannak!!! Sajnos én is barnáztam meg egyszer véreztem is a 15. hétig, nyilván némi hormongondom volt, de mindent lehet orvosolni, csak legyél jó kezekben!!Írd meg az eredményt, nagyon szorítok értetek!!! Méhen kívüli terhesség??? nagyon ritka, ;-)ne is vaciálálj rajta
hajni voltam
Ó Edina minusz 5 kiló, nem semmi :-) az én 8 kg hízásom most, áll a babából ami már lassan 1900 g, a dupla annyi vérből ami a baba miatt kering bennem, magzatvíz kb 500g, vizesedni nem vizesedek szerencsére, a mellem meg nem is nőtt :-), szóval azért biztos van rajtam egy kis háj is a 8 kg-ból, ja és a méhnek is szép súlya van már ilyenkor és a méhlepénynek! most már reméljük meg jön az étvágyad, vigyázzatok magatokra ti is!!!
Halihó lányok! Nagyon jó volt olvasni hogy VÉGRE ISMÉT SIKERÜLT A BABÓCA ITT!!! :) Ez nagyon jó hír! Nagyon örülök és kívánom hogy minden rendben menjen és egészségesek legyetek! Nagyon vigyázz magatokra és fő a nyugalom a babának is az kell próbálj ne izgulni és pihenni amennyiben lehet! Nagyon JÓÓÓ! :)
Most már van étvágyam is csak finnyázva nem mindegy mit eszem mert pl barackból 2kgt is megtudnék egy nap csak győzzem anyagilag! Már alig várom hogy kész legyen a kovászos uborkám raktam el tegnap előtt egy 5 literes üvegbe és már nagyon rá lennék kattanva :D lehet délután nyakon ütöm és megkóstolom nem biztos hogy ki tudom várni a 3-4 nap érését :D! Attól meg nem is lehet hízni igaz is nem is nekem hanem a babónak kell cseperedni én csak adom a tápanyagot! Tegnap éreztem előszőr rugdosni :) olyan jó volt kis manócska remélem ma is érezhetem majd! puszi nektek szép napot Edina
Sziasztok Lànyok!köszi az örömöt,de még picit korai.a tegnapi hcg,és uh utàn ùgy döntött az orvos,h nagyon nagy eséllyel éhen kívüli a Baba,így bent tarrott a korhazban,es megműtött.viszont meglepetése nem találták meg a petevezetőben,így most 2 naponta hcg,és uh ellenőrzés.az a baj,h vannak arra utalò jelek,h nem a jó helyre költözött a Pici (véretgetés,uhn làtott vér a douglasban.)de még van remény,drukkoljatok kérlek,h megmutassa Magát a méhemben!
Hajni,bìztató amit írl,h mi volt az 1.lànyodnàl az uhn!
Es nem nafy hizas ez sem,nyugi!:-)
Edina jò olvasni a kovàszos ubi kivanasodat!:-)ha bem burod kivarni,h elkeszuljon,vegyel egy adagot addig a boltban.:-)
Bocsi a helyesíràsi hivakert,csak telefonròl írok,még a kórházbòl.
Vigyázzarok Magatokra!Puszi Nektek!Zsu.
Sziasztok Lányok!
Ma jöttem ki a kórházból, méhen kívüli volt, kedden reggel sürgősen megműtöttek. Kb. 4-5 hetes volt a picikém, és nem sokkal a méhem előtt horgonyzott le a bal petevezetékemben.
3 hónapig most pihentetni kell a dolgot, aztán átfújják a petevezetéket, mert azt legalább nem távolították el, és utána újra lehet próbálkozni. De már legalább tudom, hogy hamar össze tudjuk hozni a Babát, hiszen most bizonyítottan hamar sikerült, kb. spontán peteéréssel, nem is a félidőben.
Addig meg legalább megerősödök, szedek vitamint, és sokkal jobb lesz!:)
Most az volt a nehéz, hogy 2-szer is altattak-műtöttek 1 hét alatt, szóval kicsit nehéz 1 hét volt.
Remélem Ti jól vagytok!Puszi!Zsu.
Zsu félig szomorúan féig felbátorodva éreztem át az üzeneted és igebnis hidd el sikerülni fog 3 hónap múlva. Addig erősödj meg és hajrá. Talán az volt a baj, hogy csakl éppen most rendeződtek a hormonjaid, de legközelebb sikerülni fog és sokat gondolok rád!!!
Edina menyi idős vagy? jó hogy élrzed már mozogni, nekem szinte a hasamon akar kibujni, nagyon erőteljes kislány van bennem :-) puszi nektek. hajni voltam
Zsu nagyon szomorúan olvastam, hogy mi történt én azért bíztam benne hogy nem méhen kívüli, tényleg sajnálom! DE most már biztos vagyok benne hogy 3 hónap múlva sikerülni fog és ott lesz a helyén és problémamentes terhességed és szülésed lesz!MÁSHOGY NEM TÖRTÉNHET!!!!!!!!!!! Jövőre már ott tarthatod a kezedben majd a kisbabátokat! Kívánok neked sok erőt!!!!És MILLIÓ ÖLELÉST KÜLDÖK!!!!!!!!
Hajni örülök hogy ilyen aktív babócád van biztos jó érzés lehet látni is ahogy mocorog a hasadban! Hanyadikára is vagy kiírva? Én most töltöm a 19. hetet a héten! Minden jót lányok! Puszi Edina
Sziasztok Hajni vagyok!
Hogy vagytok? Zsu hogy érzed magad??? Edina augusztus 26 ra vagyok kiírva de már nyitva a méhszájam :-( , lehet hamarabb szülök. minden rendben velem csak nagyon fáj a bal bordáimnál valami, minden pozicióban szúr :-(. Írjatok veteletek mi van. Te mikorra vagy kiírva Edina???
Sziasztok!
Hajni, ne aggódj, ne idegeskedj! Bátyám is, én is 3 héttel hamarabb születtünk, ez már nem vészes egyáltalán! Még ki kell bírnod 1 hetet, és nyugodj meg!:)
Minden rendben lesz, a Pici tudni fogja mikor akar kibújni!
Ez olyan izgalmas! :) Remélem küldesz nekünk fényképet a Babóról!:)
Edina hogy vagy, hogy vagytok?
Én pont 1 hete jöttem haza a kórházból, szépen erősödök, ma meg is jött, aminek örülök, mert folyamatosan barnáztam már lassan egy hónapja. Most talán majd ez is abbamarad. És ráadásul pont időben is jött meg, azért ez megnyugtató. Gyógyszereket most nem szedek, vérvételen voltam, és mennem kell majd 2 hét múlva újra.
Nagyon kell vigyáznunk most 3 hónapig, hogy ne jöjjön össze a Baba, ami vicces, mert 1 éve csak azon ügyködtünk, hogy mindenáron összejöjjön, erre most pont fordítva. És ezt már most nehezen bírjuk. :) De majd csak lesz valahogy.
Írjatok, és vigyázzatok Magatokra!
Puszi!Zsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!