Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Ugy erted, decemberben nem varod?
Hat en most nem is tudom...olyan 3-4 honap mulva akartunk elkezdeni probalkozni, mikor mar minden le van rendezve...most viszont tortent egy kis baleset a minap, es akar ossze is johetett. Tulajdonkeppen eppen meg lehet oldani mindent, ha most osszejott, de inkabb jobb lenne, ha meg 3-4 honapot varna....Ha most osszejott, kerek 3 ev lesz a kislanyom es o kozte, ...ha osszejott. Hat olyan 3 het mulva kiderul...
Mi májusban beszéltük meg a Párommal, hogy szeretnénk babát egymástól, de még kicsit várunk. Ma beszéltük meg pont, hogy akkor már nem védekezünk. Elment most edzeni, de már alig várom, hogy hazaérjen, és szerethessük egymást. :-)
Annyira várom. Fogalmam sincs, hogy milyen érzés lesz, hogy bennem élvez majd el, és ebből baba lehet. De nem szeretnék ennyire görcsösen ráállni, szóval hazajön és szeretjük egymást, mert szeretjük egymást. :-)
Amúgy majd dec. 24-ére nem várom. Mennyire jó karácsonyi ajándék lenne.....
Mi egy összeszokott csapat vagyunk, és nagyon bízunk a decemberben...:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Itt vagyok Eszter:)Ma is csináltam ovu tesztet és hangyányit erősebb a csík mint tegnap.Remélem tényleg 2.-án lesz a Pé-m:)
Tina voltam
Sziasztok!
Én már nagyon-nagyon várom a babánkat! Ez a december lesz az utolsó esélyünk.
Ez lesz a 6.inszeminációm és nem lesz több. Most muszáj sikerülnie, különben többé nem lesz esélyünk.....
Drukkoljatok kérlek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!