Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Mindenképp megírom!
Ma csináltam egyet, mert egész áldott nap szédülök és hányingerem van, de nem első pisiből és még negatív! A lányommal is így voltam! Előtte 1 nappal negatív volt, kövi nap már szép erős pozi!
Dia voltam!
Hajni, hátha később el tudod érni!!! Mióta és mennyire ismered?
Dia, akkor holnap mindenképpen írd meg mi volt! :)
Zsu.
Egy ismerősömön keresztül kerültünk kapcsolatba. a lány aki felkereste ő akarta tudni, hogy én mikor leszek terhes és mi lesz a baba neme! most képzeljétek el, hogy elétek ugrik egy ismerősötök és előáll azzal, hogy két hónap múlva kisfiúval lesztek terhesek, mert ő megkérdezett egy jóst. nektek hogy esne??? mivel szeretnék nagyon kistesót, persze, hogy nyeltem minden szavát, de most hogy a jós nem volt elérhető amikor megbeszéltük, kicsit pipa vagyok. azóta se üzent. persze a lányt jól megszidtam, hogy ne vájkáljon az én magánéletemben a tudtomon kívül...
Dia, beágyazódás után egyből elkezd termelődni a hcg és nem lepődnék meg ha másnap pozi lenne a teszted. Én is anno minden nap teszteltem a 9. dpo-tól és napról napra láttam, hogy hogyan erősödik, jaj de jó is volt az!!! A dokim szerint egészséges vagyok, ő nem lát semmmi rendellenest, 4 havi ciklust dugtam az orra alá, ő a páromat küldené el kivizsgálásra :-), na ez az ami nem fog menni :-). Várunk tavaszig ha nem megy, ugyanis aztán nagy költözés lesz nálunk. Utána keményen ráállok a dolgokra! hajni voltam
Csajok! totál kétségbe vagyok esve:( Írtam, hogy szombaton pozitív volt az ovutesztem.Aztán másnap már tök negatív.Ma meg megint pozitív, de totál erősen!!Ez hogy lehet??Jah és nem mellékesen most is érzem szurkálni a bal petefészkem...Lehet hogy lekésünk a Pé-ről??:(
Tina voltam
Sziasztok csajok,ne haragudjatok hogy így eltüntem,most csak telóról tudok írni.
Zsu reméljük hogy beválnak a cseppek:)
Dia üdvözöllek köreinkben.
A ciklus.hu alapján 24.-én lesz a nemvárt,így viszont 10.-én lesz a peteérésem.Ma is tettünk az ügy érdekében,de elkapom még egy párszor.Annyira rávagyok készülve a karácsonyra,tervezgetek szépítgetek és alkotok ez legalább tereli a gondolataimat.
Hajni remélem hogy tudsz beszélni a jóssal.Ne add fel próbáld keresni hátha majd eléred.
Jajj csajok olyan jó lenne ha sikerülne a baba végre és pont szenteste derülne ki a Jézuska ajándéka a családnak,ha most nem sikerül akkor szerintem mi is tartok pihenőt és legközelebb tavasszal folytatjuk.
Mindenkinek teljes szívemből kívánom hogy teljesüljön élete legnagyobb vágya.
Szép estét mindenkinej,puszi nektek csajok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!