Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hát jót mosolyogtam az előzőeken! Én nem kívánok rosszat senkinek sem, de ne tudja meg a "kedves" hozzászóló milyen rossz nekünk sokszor!

Zsu én is barátcserjét szedem vagyis az van a mastodynon-ban. Írtam is itt hogy nagyon jó, nekem is rendszertelen a ciklusom hol 26 hol 23 napra jön meg!Általánosságban 24 naposak a ciklusaim, az utóbbi időben kezdődött a rendszertelenség! Hozzá párosult az iszonytató mellfájdalom annyira fáj már a peteérés után is hogy csillagokat láttam éjszaka! De mita ezt szedem nem fáj semmim és jól érzem magam!Nem vagyok ingerült sem és jól megvagyok a bőrömben!csak ajánlani tudom!üdv. Edina

2012. dec. 6. 06:30
 82/343 anonim ***** válasza:

Csajok én teljesen elbizonytalanodtam, lehet csak átmeneti, de akkor is itt most feladom. Tegnap volt peteérésem, amit nagyon jól meg is éreztem, és már nem éreztem azt, hogy szeretnék kis babát. Nem is értem mi tőrtént, ennyire gyenge vagyok, elbizonytalanodtam, pedig 1o hónapja várom már, de most teljesen megváltozott minden. Nem is voltunk együtt, mert nem akartam. Nektek továbbra is szurkolok, hogy sikerüljon, és ez legyen a legszebb Karácsonyotok egy kis magzattal a szivetek alatt. Egy jó tanács, hogy hagyjátok a

61est, nem éri meg az erőfeszítést, ne reagáljatok arra, amit ír. Az ilyen negatív emberektől tisztes távolságot, hiszen csak pozitivan kell látni mindent. Én is pozitiv leszek, csak hanyagolom most a baba témát. Szép napot mindenkinek. Lia voltam

2012. dec. 6. 10:52
 83/343 anonim ***** válasza:

Szia Lia! hajni vagyok

Azt hittem csak én velem van ez most, de képzeld a jósolásos téma után és az hogy emiatt összevesztem az ismerősömmel is, mintha lenyugodtam volna, már nem érdekel annyira, hogy terhes leszek e vagy sem. Ma ébredtem így. Csodálkozva olvastam a soraidat, de úgy látszik nem bolondultam meg :-), hiszen más is érez így. Képzeld a lány még ma is állítja, hogy átkozott vagyok, annyira felhuzott ha itt lenne a közelemben hát felpofoztam volna. Tudom, hogy csak irígy rám mert nekem van férjem és egy kislányom, ő meg bottal tud csak járni a balesete után, de miért engem talált meg, hogy bántson???Olyan szemét emberek vannak...kiakadok ezen nagyon. Soha többet nem fogom szétkürtölni a vágyaimat, mert csak így járok. Szóval én is befejezem a görbézést és azt a hülye hőmérőzést, ebben a hónapban olyanokat sexeltünk 12 év ismeretség óta, hogy a nemjóját :-), én ezt még élvezni akarom tovább :-).Lányok én tényleg búcsuzom, persze vissza fogok nézni hiszen vannak olyanok itt akikkel már talán 3 hónapja, hogy egymásért szurkoltunk :-). mindenkinek kívánom a legjobbakat, akár babát vagy akár boldog párkapcsolatot. Nagyon kedvesek voltatok és köszönök mindent!!! puszi nektek csajok

2012. dec. 6. 12:06
 84/343 anonim ***** válasza:

Lányok, megértelek Titeket... Mi még csak 4 hónapja próbálkozunk, de néha már túl sok ezzek foglalkozni. Nagyon szeretnénk már a babát, és úgy örülök azoknak, akiknek spontán összejön. Olyan jó lenne közöttünk is ezt olvasni, hogy végre valamelyikünknél megfogan a Pici. Lehet, hogy Ti csináljátok jól, és pont így fog megtörténni! Remélem, hogy minden a legjobban fog Nálatok alakulni, úgy, ahogy szeretnétek! De mindenképpen írjatok majd, hogy mi újság Veletek!

Edina, az én ciklusommal az a baj, hogy nagyon sokáig van meg a menzeszem. Most épp 2 hétnél járok...

De megnézem a barátcserjét majd, köszi!

Zsu.

2012. dec. 6. 13:02
 85/343 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el csajok! Most komolyan egyre jár az agyunk?? Én épp az előző kérdéshez írtam hogy elegem van és már nem állok rá a témára, azért szedem ezt a cseppet is hogy a ciklusom legalább helyre álljon,és ne fájjon a cicim!! Én is úgy vagyok vele, ha jönni akar jönni fog, és tényleg nekünk ez volt az utolsó próbálkozós hónap ezt is írtam régebben, és már én is úgy vagyok vele, hogy amit lehetett kipróbáltam és tettem az ügy érdekében! Hajnihoz hasonlóan mi is nagyon jókat szerelmeskedünk az utóbbi napokban csak élvezem és nem az van a fejemben hogy na most megfognhatott e vagy sem, hanem az hogy tyyűű az anyját de jó volt így 10 év után is a szex a párommal :) Persze én itt leszek és feljövök megnézni minden nap kivel mi van mert azért mégis csak megadom a módját az utolsó próbának is :) Viszont ha nem sikerült akkor sem leszek kiborulva, hiszen eddig is ez volt..... kibírom..... Hajni légyszi látogass ide légyszi, nagyon csípem a dumád :) Lia téged is teljesen megértelek, sokan vagyunk így, de remélem azért mikor tavasszal újra megpróbáljuk akkor azért itt leszünk egymásnak!!!!!!!!!!!!! Addig is ez a hónap még itt van és bármi megtörténhet velünk!!! Lehet hogy már mindannyian babásak vagyunk :P Sok puszi és egy nagyon ölelés mindekinek! Edina

ui: Zsu egyik sem csodaszer, amit árulnak csak javíthat egy kicsit a közérzetünkön, és elmulaszthatja a kellemetlen tüneteket!Remélem Te nem hagysz itt minket :)

2012. dec. 6. 14:47
 86/343 anonim ***** válasza:
jaj és persze a vízfejűt sem bántjuk már megvan a maga baja :D
2012. dec. 6. 14:47
 87/343 anonim ***** válasza:

Kedves Hajni,

Jól tetted, hogy mindezt kiadtad magadból, és azt mondom nem éri meg foglalkozni azzal a nőszeméllyel tovább, ne vedd tudomásul, mit mond, mit tesz, hisz te vagy az erősebb. Én is igy vagyok, hogy néha még bekukkintok ide, lássam mi történik veletek csajok. Ma nem csak azt a reményt veszitettem el, hogy anya lehessek, hanem reméltem, hogy ma új munkahelyet találok, mivel már július óta nem melozom. Hát csak egy kicsit késtem el, nem sokkal elöttem már alkalmaztak valakit. És itt nagyon nehéz melot találni sajnos. Hét remélem ezen a téren legalább szerencsésebb leszek majd a jövő évben.

Zsu, próbáltad már a cickafarkfü, és a palástfü teákat? Ajánlani tudom csak, és jó tapasztalatom is van. Múlt hónapban kezdtem el, hogy rendbe rakja a menzimet, mivel azelött 52 napra, azután 37 napra jött meg. És a multhónapi menzi 32 napra jött, és persze se görcs se elötte 5 nappal, ami máskor mindig, és mikor megjött sem görcsöltem, hanem pörögtem, takaritottam stb... Ebben a hónapban is ittam, és ugy néz ki, hogy 28 napra jön meg most, mivel tegnap volt pém-m, amit nagyon jól meg is éreztem. 2 hónapja a doki ajánlotta nekem a cickát, amit nagyon más dokik nem ajánlanak. Zsu, ha neked rendszeresen megjön, akkor inább ne igyad, de ha vannak több napos eltérések, akkor szerintem nyugodtan próbáld ki.

2012. dec. 6. 15:13
 88/343 anonim ***** válasza:
Lia voltam
2012. dec. 6. 15:13
 89/343 anonim ***** válasza:

"mi is nagyon jókat szerelmeskedünk az utóbbi napokban csak élvezem és nem az van a fejemben hogy na most megfognhatott e vagy sem, hanem az hogy tyyűű az anyját de jó volt így 10 év után is a szex a párommal :)"

Ez az! Így az esélyeid is nőnek, hiszen ha nem görcsölsz, hanem élvezed, akkor lehet extra peteérés, ami sikert hozhat.

Amúgy nem akarok én senki semmi rosszat, csak már tele tudatom, hogy a magánéletemben és munkahelyen is több (leendő) kismama vesz körül, és mást sem hallok szinte egész nap.

Az tuti, hogy ha majd gyereket akarok, nem fogom ezzel fárasztani a környezetem túl gyakran.

A Vízfejű voltam.

Megjegyzem, kifejezetten csinos pofim van, és 2 éve harmonikus kapcsolatban élek :))

2012. dec. 6. 17:31
 90/343 anonim ***** válasza:

Kedves "61"-es így azért már teljesen más a hangnemed-sokkal barátibb!:)...

Csajok mi a véleményetek a 2 naponkénti együttlétekről?Hatásos lehet?

Tina

2012. dec. 6. 18:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!