Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/343 anonim ***** válasza:
Hali! Leírnád Tina, hogy mi volt a férjed tesztjének a neve? Mert nem találok olyat, amiben a nőknek is van ilyen teszt...
2012. dec. 12. 14:09
 122/343 anonim ***** válasza:
Én Hajni írtam a férfi tesztről.Lehet azért nem találtad mert mi Németből rendeltünk, a neve Babystart Fertil Check Plus. De én magyar weboldalon találtam hasonlót, nézz körül még egyszer :-)
2012. dec. 12. 15:17
 123/343 anonim ***** válasza:

ha beírod a keresőbe hogy férfi termékenységi teszt rögtön kiadja az oldalakat ahonnan rendelni tudsz de sztem eléggé drágák..

Tina voltam

2012. dec. 12. 20:43
 124/343 anonim ***** válasza:
Na lányok, ki hogyan érzi magát??? Pár nap és lesz egy pár új teszt :-), én nekem 17.-én lehet először tesztelni. Reméljük a hétvége hamar eltelik aztán kiderül minden!! Szép napot nektek!
2012. dec. 13. 07:55
 125/343 anonim ***** válasza:
Semmit sem érzek, semmim nem fáj se a mellem se a hasam nem csikar, ezért sem tudok mit hozzá fűzni a témához, igaz vasárnap kellene NEM megjönnie! Barátnőm kikészít ő már 10 hetes terhes és állandóan nyafog, olyan hisztis lett nehéz elviselnem, hiába szeretem eszméletlen mit művel túlreagálja a terhességet! Nincsenek rosszllétei, semmi se csak nyafog egész nap nincs kedve semmihez sem, ő nem emeli meg a dossziét sem :D Kéééész :D Ő már úgyis elmgyek innen lesz@ar mindent! Én meg ahogy elnéztem hogy én mennyire akartam a babát, és neki sikerült, de Ő most mégsem boldog nem örül neki annyira, hát.... nem egyszerű! Mindegy neki is pont azért jött mert nem akarták, aki meg várja az várhat egy darabig! Igazi Morphy törvény ez!!!! Eszter kedves kérdezőnk mi újság van veled, nagyon rég hallottam felőled, remélem nincs baj nem azért tűntél el!!! Most fogtam fel igazából hogy milyen rossz mert most beszélek veletek utoljára ezekben a napokban, én már nem leszek ott a következő kérdésnél! Furcsa lesz, hozzászoktam hogy felnézek ide rátok!Tina és te a teszt óta érzel valamit? Zsu?? írjatok Edina voltam
2012. dec. 13. 08:47
 126/343 anonim ***** válasza:

Ó bőven:DA melleim még annál is jobban bedurrantak és a hasam görcsölget mint mikor meg kéne jöjjön de ezt néha felváltja olyan furcsán fájás, nem mensis de nem tudom elmondani milyen:DMeg viszket a cicibimbóm is:D

Egyébként ma reggeli x-epil 25 ös teszt egyértelmű pozitív.Muszáj volt megcsináljam de holnap csinálok egy digit mert tudnom kell, hogy 3-an utazunk e Bécsbe a hétvégén vagy csak ketten:)

Szóval hajrá Mindenkinek!!:)

Egyébként szombaton kéne nem megjöjjön de remélem nem is fog így a teszt után:)

Tina voltam

2012. dec. 13. 10:36
 127/343 anonim ***** válasza:

wáááááááá!!!!! DE JÓÓÓÓÓÓ!!!!!

NAGYON JÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!! ÖRÜLÖK!!!millió puszi és remélem minden rendben lesz veletek!puszi Edina

2012. dec. 13. 12:18
 128/343 anonim ***** válasza:
Tina látod, de klassz, úgy örülök, méghogy átfagyni a hóbn meg borzgatni.. ja ja nagyon ártott mi :-) !!! Szerintem felesleges tesztelned újra, ami pozi az pozi!!! Várunk azért bővebben egy beszámolóval, írj nekünk vissza még! hajni
2012. dec. 13. 13:23
 129/343 anonim ***** válasza:
Tina akkor mikor volt ovud??? van görbéd? megnézhetnénék?? csak úgy tanulmányi szempontból .-)!!! Visszaolvastam az üziket és írtad, hogy az ovuteszted többször volt pozi. De hogy sikerült is pont akkor együtt lennetek!!! Bécsbe vásárolni mentek? De klassz, hogyan fogod elmondani, hogy babás vagy??? vagy hogyan reagált a férjed??? hu van egy vagon kérdésem ám :-). hajni
2012. dec. 13. 13:35
 130/343 anonim ***** válasza:
Edina vasárnapig már féllábon állva is ki fogod bírni a tesztig .-). Nagyon kíváncsian várjuk !!! Jövő hónapban én is lelépek innen, mert már függő lettem. Most kicsit szüneteltetném a témát, férjemmel ma is összekaptunk, nem tudom néha rettegek, hogy mi lesz velünk ha egyszer elege lesz belőlem... nagyon nehéz eset. tudjátok az anyja a mindene :-). hajni
2012. dec. 13. 13:40
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!