Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Hajni! Mivel az orvos 14-18 napot mondott, igy benne van a pakliban, hogy tenyleg pozitiv, de sajnos benne van az is, hogy lehet, hogy tul koran teszteltel. Ha 2 nap mulva is pozitiv marad, akkor az eredmeny valos volt. Nesze semmi, fogd meg jol...:( Szeretnem azt mondani, hogy tuti pozitiv...
De legalabb te remenykedhetsz kicsit jobban, mint en. Ma reggel en is teszteltem, ma kene megjonnie, de olyan negativ lett, mint allat.:(
Mensinek egyelore semmi nyoma, egyelore nem ugy tunik, hogy meg akarna jonni. Ez egy kicsit biztat.
Nagy valoszinuseggel tenyleg pozitiv a teszted!
Hajni, én úgy érzem babó miatt lett ennyire pozitiv!!! :)
Igy GRATULÁLOK NEKTEK!!! Én úgy érzem sikertelen ez a hónap is nekem, de mondtam a páromnak, hogy úgy érzem csak ketten leszünk Karácsonykor, és nem hárman, de azt mondta, hogy jövő Karácsonykor biztos, hogy már hárman leszünk! Ez az elsö év, hogy csak ketten töltjük az ünnepeket. Hajni nagyon várom a fejleményeket! Eszter, neked pedig azt szereteném mondani, hogy lassan kialakul minden körülöttetek, biztos vagyok benne, hogy a szülők, és rokonok is segitenek, nem csak anyagilag, hanem rucik, pelenka, babakocsi stb... Lehet lassan, de biztosan minden a helyére kerül, nagyon drukkolok, hogy minden az elképzeléseitek szerint alakuljon. Szép napot nektek!!!
Nahát, pár napot nem jövök ide, és ennyi minden történik! :) Hajni, én nagggyon nagyon drukkolok, és gondolkodj pozitívan, az a lényeg, és akkor bevonzod a jót. :) Nagyon remélem, hogy baba miatt lett pozitív, így halk drukk! :) De mindenképpen írd meg pár nap múlva mi a helyzet!
Eszter, megértem a félelmeidet, de gondolj bele, hogy a mi szüleink is hogy kezdték. Legalábbis amiket én hallottam, sokkal kevesebb pénzük volt, mint manapság nekünk. És mégis fel tudtak egészségben, boldogságban és szeretetben nevelni! :) Én mindig ezzel nyugtatom magam. :) Úgyhogy ne keseredj el! Minden úgy fog alalkulni, ahogy a legjobb! :) Ne gondolj negatív dolgokra, mert az semmiképpen nem jó!
Zsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!