Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/343 anonim ***** válasza:
Csajok, bocs, de megint van egy kerdesem:D A lanyom sajna ma lazas. Nemreg vettem egy lazmerot, ami egy masodperc alatt mer homlokrol es fulbol. Miatta vettem. Elesbe most hasznalom eloszor. Lemertem, hogy mennyi a laza, 38.5, aztan lemertem a magamet, 37.5...akkor ezek szerint homlokon tobbet mer? gondoltam, de azert mondom lemerem a paromet is. Neki 36.5-t mutat. A ciklusom miatt lehet? Elotte igy felmegy, vagy azert mert ez is egy tunet?
2012. dec. 16. 20:49
 172/343 anonim ***** válasza:
Momo nagyon várom holnap a tesztedet!!! Ki tesztel még??? hajni voltam
2012. dec. 16. 21:57
 173/343 anonim ***** válasza:
Lányok Hajni vagyok!!! Reggel 6kor egyértelmű erős pozitívat teszteltem :-))))!!! A kérdés az, hogy 14 nap telt el a hcg injekció óta, így valós értéket mutat e a tesztem??? Amitől félek, hogy az orvos azt mondta 14- 18 napot várjak a teszttel!!! Viszont ami bíztat, hogy igen egyértelmű pozitív és két percen belül lett meg az eredmény, sőt 10 másodperc helyett csak 6 másodpercig tartottam a pohárba... Nem tudom, annyir örülök, közben meg félek, hogy korán teszteltem!!! Szerintetek??? Az injekciót december 3.-án délelőtt 11kor kaptam meg!!! Nagyon parázok, úgy fájdogál a hasam. Nálatok mi újság? Ja igen itt a link a képhez: [link]
2012. dec. 17. 06:28
 174/343 anonim ***** válasza:

Hajni! Mivel az orvos 14-18 napot mondott, igy benne van a pakliban, hogy tenyleg pozitiv, de sajnos benne van az is, hogy lehet, hogy tul koran teszteltel. Ha 2 nap mulva is pozitiv marad, akkor az eredmeny valos volt. Nesze semmi, fogd meg jol...:( Szeretnem azt mondani, hogy tuti pozitiv...

De legalabb te remenykedhetsz kicsit jobban, mint en. Ma reggel en is teszteltem, ma kene megjonnie, de olyan negativ lett, mint allat.:(

Mensinek egyelore semmi nyoma, egyelore nem ugy tunik, hogy meg akarna jonni. Ez egy kicsit biztat.

Nagy valoszinuseggel tenyleg pozitiv a teszted!

2012. dec. 17. 07:07
 175/343 anonim ***** válasza:
Köszönöm, bárcsak tényleg pozi lenne, de pár nap múlva ( sőt amilyen bolond vagyok, minden nap) fogok tesztelni!!! Ez a bizonytalanság elég rossz, bár 51%-ban úgy érzem valós az eredményem :-)csak hihetetlen most még.... :-) Nem tudom ki voltál az utolsó válasszal, talán momo, de amíg nincs mensi addig van remény!!!
2012. dec. 17. 07:48
 176/343 anonim ***** válasza:
Ja, azt mindig elfelejtem, Alexa voltam:D en nyolcvan szazalekot adok a tesztednek:D
2012. dec. 17. 08:06
 177/343 anonim ***** válasza:
ok Alexa, akkor legyen 80 :-). Nagyon jól esik ha bíznak mások is a teszt valóságában. Nem tudom hogy fogom kibírni az elkövetkező napokat!!!
2012. dec. 17. 08:24
 178/343 anonim ***** válasza:

Hajni, én úgy érzem babó miatt lett ennyire pozitiv!!! :)

Igy GRATULÁLOK NEKTEK!!! Én úgy érzem sikertelen ez a hónap is nekem, de mondtam a páromnak, hogy úgy érzem csak ketten leszünk Karácsonykor, és nem hárman, de azt mondta, hogy jövő Karácsonykor biztos, hogy már hárman leszünk! Ez az elsö év, hogy csak ketten töltjük az ünnepeket. Hajni nagyon várom a fejleményeket! Eszter, neked pedig azt szereteném mondani, hogy lassan kialakul minden körülöttetek, biztos vagyok benne, hogy a szülők, és rokonok is segitenek, nem csak anyagilag, hanem rucik, pelenka, babakocsi stb... Lehet lassan, de biztosan minden a helyére kerül, nagyon drukkolok, hogy minden az elképzeléseitek szerint alakuljon. Szép napot nektek!!!

2012. dec. 17. 09:12
 179/343 anonim ***** válasza:
Lia voltam
2012. dec. 17. 09:45
 180/343 anonim ***** válasza:

Nahát, pár napot nem jövök ide, és ennyi minden történik! :) Hajni, én nagggyon nagyon drukkolok, és gondolkodj pozitívan, az a lényeg, és akkor bevonzod a jót. :) Nagyon remélem, hogy baba miatt lett pozitív, így halk drukk! :) De mindenképpen írd meg pár nap múlva mi a helyzet!

Eszter, megértem a félelmeidet, de gondolj bele, hogy a mi szüleink is hogy kezdték. Legalábbis amiket én hallottam, sokkal kevesebb pénzük volt, mint manapság nekünk. És mégis fel tudtak egészségben, boldogságban és szeretetben nevelni! :) Én mindig ezzel nyugtatom magam. :) Úgyhogy ne keseredj el! Minden úgy fog alalkulni, ahogy a legjobb! :) Ne gondolj negatív dolgokra, mert az semmiképpen nem jó!

Zsu.

2012. dec. 17. 13:02
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!