Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/343 anonim ***** válasza:
Lia, Zsu nektek is köszi a biztatást!. Szerintetek teszteljek minden reggel? Ti hogy bírnátok ezt a bizonytalanságo?. Mert ha totál negatív lett volna, akkor ok, elfogadom, de egy pozi teszttel indítani a reggelt, még mindig sokk hatása alatt vagyok... hajni
2012. dec. 17. 17:22
 182/343 anonim ***** válasza:

En biztos tesztelnek minden reggel:D Sot tesztelek is, semmi jel nem volt egesz nap arra, hogy meg akarna jonni holnap eddig. Es az a fajdalom is elmult, mikor emelgetem a lanyomat, vagy ha kohogok. Nagyon keves fajdalom volt ma.

Egyedul a folyas maradt meg. Igaz, holnap nekem ki kene birnom, es nem tesztelni, de uccse birom ki.

Teszteljel te is, uccse birod ki te se:P

(hatha holnap mar lesz egy halvany csikom)

Neked meg maradjon meg, meg erosebb legyen, bizonyitekul, hogy o ugyan onnan mar nem akar mozdulni:D

Alexa

2012. dec. 17. 17:49
 183/343 cavalli ***** válasza:
Hajni szerintem varj még ès ne tesztelj sokkal rosszabb szeritem ha tesztelsz és mégis megjön.... de ne így legyen. ezen a pár napon nem múlik semmi. Eszti én úgy vélem h fontos a munka. Gondolj bele h így is nehéz munkát találni gyerekkel a " nyakadon" meg még nehezebb. ha van hova visszamenned dolgozni akkor az adegy biztonság érzetet. Te ia tudod és lehet e okozza a gâtat ami miatt nem jön a baba. Zsofi
2012. dec. 17. 18:30
 184/343 A kérdező kommentje:

Hajni először is hatalmas gratuláció Nektek!!

Lia és Zsu,köszönöm nektek a bíztató szavakat,remélem megoldódik minden és jöhet a csöppség.Annyira vágyom a babára.Zsófi neked is köszönöm a tanácsot lehet hogy igazad van,de lassan már egy éve nem találok munkát sajnos.Így sajnos lassan lesz meg az 1-2 év munkaviszony :(

2012. dec. 17. 20:23
 185/343 anonim ***** válasza:

Zsófi, te hogy vagy??? Mekkora már a picurkád ???

Mindenki nagyon kedves köszönöm nektek, holnap reggel jövök a teszttel. hajni

2012. dec. 17. 22:09
 186/343 anonim ***** válasza:
Nemgyőztem olvasni a fejleményeket! Lányok nem tudom mi van velem vasárnap óta semmi késik és minden teszt negatív!! Aggódom nagyon hogy nehogy bajom legyen, tudjátok nekem jött meg 21 napra az utóbbi 3 hónapban amúgy 25 napos ciklusaim vannak és most vasárnap lett volna a 25 nap és még ma is semmi, remélem nincs baj!!!?Edina voltam
2012. dec. 18. 06:56
 187/343 anonim ***** válasza:

Edina lehet babás vagy, azért késik!!!

Tudom ajánlani a szánkózást és a forraltbor kombinációt, nekem és Tinának már bejött :-) Ez a mai tesztem, nekem már nincs kétségem. Sajnos a teszt más márka, de egy perc alatt egyértelmű pozi lett. szuri óta ez a 16. napom! [link] legyen mindenkinek szép napja! Még annyit akartam írni nektek, hogy egy másik kérdésnél egy kedves válaszoló azt megtette nekem, hogy a tüszőrepesztő szurija után 10 nappal ellőtt egy tesztet és azt írta, nála teljesen negatív, tehát ahogy én is olvastam 10-12 nap alatt ürül ki a hcg a szervezetből. Az én új tesztem is elég erős pozi. Végig olvastam az össze gyik-os kérdést a szuriról és mindehol azt írták, hogy 14 nap múlva tuti a teszt eredménye!! Nagyon örülök!!! hajni

2012. dec. 18. 10:33
 188/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hajni neked nagy gratula! Nekem sajnos megjött. Aki még vár annak megy a drukk, hogy szép pozi tesztje legyen!

Momo

2012. dec. 18. 10:57
 189/343 anonim ***** válasza:
Momo nagyon szépen köszönöm! Ne legyél szomorú Momo mert ez volt az első inszemed ha jól emlékszem! 2. alkalommal sikerülni fog, ha most sajnos nem jött össze. Zsu nemsokára te tesztelsz!!! Sok sikert mindenkinek!!!
2012. dec. 18. 11:10
 190/343 anonim ***** válasza:
Szia Hajni, Lia vagyok. Én is irtam neked tegnap, hogy már gratulálok, mert úgy éreztem, hogy sikerült, és nagyon szép a mai teszted is. 28. napomon tartok, tegnap óta mindjárt megjön érzés, amit ma még erösebben érzek, melleim is fájnak, szerintem meg fog ma jönni, aminek fogok is meg nem is örülni. Ha megjön, akkor legalább a teák rendbe rakták a ciklusomat, és ez már haladásnak számit nálam. Ki tesztel a napokban?
2012. dec. 18. 11:34
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!