Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
En biztos tesztelnek minden reggel:D Sot tesztelek is, semmi jel nem volt egesz nap arra, hogy meg akarna jonni holnap eddig. Es az a fajdalom is elmult, mikor emelgetem a lanyomat, vagy ha kohogok. Nagyon keves fajdalom volt ma.
Egyedul a folyas maradt meg. Igaz, holnap nekem ki kene birnom, es nem tesztelni, de uccse birom ki.
Teszteljel te is, uccse birod ki te se:P
(hatha holnap mar lesz egy halvany csikom)
Neked meg maradjon meg, meg erosebb legyen, bizonyitekul, hogy o ugyan onnan mar nem akar mozdulni:D
Alexa
Hajni először is hatalmas gratuláció Nektek!!
Lia és Zsu,köszönöm nektek a bíztató szavakat,remélem megoldódik minden és jöhet a csöppség.Annyira vágyom a babára.Zsófi neked is köszönöm a tanácsot lehet hogy igazad van,de lassan már egy éve nem találok munkát sajnos.Így sajnos lassan lesz meg az 1-2 év munkaviszony :(
Zsófi, te hogy vagy??? Mekkora már a picurkád ???
Mindenki nagyon kedves köszönöm nektek, holnap reggel jövök a teszttel. hajni
Edina lehet babás vagy, azért késik!!!
Tudom ajánlani a szánkózást és a forraltbor kombinációt, nekem és Tinának már bejött :-) Ez a mai tesztem, nekem már nincs kétségem. Sajnos a teszt más márka, de egy perc alatt egyértelmű pozi lett. szuri óta ez a 16. napom! [link] legyen mindenkinek szép napja! Még annyit akartam írni nektek, hogy egy másik kérdésnél egy kedves válaszoló azt megtette nekem, hogy a tüszőrepesztő szurija után 10 nappal ellőtt egy tesztet és azt írta, nála teljesen negatív, tehát ahogy én is olvastam 10-12 nap alatt ürül ki a hcg a szervezetből. Az én új tesztem is elég erős pozi. Végig olvastam az össze gyik-os kérdést a szuriról és mindehol azt írták, hogy 14 nap múlva tuti a teszt eredménye!! Nagyon örülök!!! hajni
Sziasztok! Hajni neked nagy gratula! Nekem sajnos megjött. Aki még vár annak megy a drukk, hogy szép pozi tesztje legyen!
Momo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!